Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze typy i antytypy na inne źródła informacji o tematyce HDTV

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Raz dostałem bana za słownictwo.

Punkty dostałem za temat gdzie kolega pytał o Nowe Heco Music Style 900 lub używane Heco Aleva 602.

Dostałam punkty za niby reklamę sklepu, oczywiście żadnej reklamy nie było z mojej strony.

Rozmowa z temacie wyglądała następująco.

Autor tematu pyta o kolumny Nowe Style czy używane Alevy.

Odpisałem że w cenie używanych Aleva można mieć nowe Style 900

Na tym sprawa się skończyła, zero odzewu.

Po jakimś czasie posta w temacie napisał kolega Artiz napisał gdzie można kupić Style w tej cenie.

Napisałem mu aby podał maila, musiałem zapytać w temacie ponieważ miał pełna skrzynkę i nie mogłem wysłać priv.

Oczywiście moje i Artiza posty zostały usunięte, dodatkowo ja dostałem punkty karne.

Nigdzie nie reklamowalem sklepu ani nie podawałem żadnych kwot.

Mimo wszystko Artiz kupił kolumny w S4home i jest zadowolony.

Szczerze mówiąc to i tak mi się tam odechciewa pisać.

Widzę że już cześć chłopaków się tu przenosi.

Niedługo tak będzie ze będą ze sobą na wzajem pisać bo nikt tam nie będzie chciał pisać.

Teraz będzie Twoja kolej na BANA :)

Denon AVR-X6200W / Denon PMA-1510AE / Denon DBT-3313UD

Monitor Audio Silver 10 / Silver Center / Silver 1 / Dali sub E-12F

Mam ich gdzieś.

A Bana miałem dostać za to ze pisałem w imieniu kolegi Bali.

Straszył banem na pół roku ale chyba się opamiętał.

Mam ich gdzieś.

A Bana miałem dostać za to ze pisałem w imieniu kolegi Bali.

Straszył banem na pół roku ale chyba się opamiętał.

Ty to jesteś gość :)

Ale to fakt wielu kolegów się tam za mną wstawiło i niestety nie miałem jak im za to podziękować....tak że jak coś to DZIĘKUJE ZA SŁOWA WSPARCIA I WALKĘ Z WIATRAKAMI. Nic na dobre się tam nie zmieniło tylko na gorsze patrzą na to co tam się dzieje.

Bali ja się nie wstawiłem bo cie nie kojarze w tym czasie co ja tam działem ale wiem co czujesz tak samo jak ja zbanowany że prawdę napisałeś

Ty mnie kojarzysz?

Bali ja się nie wstawiłem bo cie nie kojarze w tym czasie co ja tam działem ale wiem co czujesz tak samo jak ja zbanowany że prawdę napisałeś

Bom ja od niedawna....hifi itp :)

Wielu ludzi fajnych tam poznałem i trochę się dowiedziałem.

Teraz tu będę zamieszanie robił razem z Kapustą hehe :)

To chyba jest sklep kikiego, he he wygląda jak UFO

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Poniżej kiki porównuje czerń między Phlips 65PUS7601 vs Oled LG 65E6, na filmiku widać jak kiki w momencie czasu 0:06 nagle ściemnia poziom jasności w aparacie czy kamerze aby były mniej uchwytne różnice czerni :

Ukryta Zawartość

Teoretycznie niezły trick symulujący ściemnienie oświetlenia w pomieszczeniu, tyle tylko że po matrycach widać że też nagle stają się czarniejsze ;)

No i tak to właśnie z Kikim jest, co rusz to jakiś numer ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Hahahaha, sklep nazywa się Locoloco.

A powyższa rycina dobitnie pokazuje jak to forum działa.

Kapusta7, jeśli mówisz o HDTV to nas już też tam nie ma. Także dostaliśmy bana :D

Eliminacjia konkurencji....buahaha oni tam niedługo sami z sobą będą pisać....a nie bany też będą bo multikonta....

Dal mnie to forum jest komunistyczne co dla właścicieli czy admnów jest nie wygodne jak ktoś wytnie prawdę jest ban albo kasowanie postów.Lubię testy Kirka o playerach bo pisze na temat i od rzeczy a te testy kikiego czy BJ zostawie bez komentarza

Hallo, ja tez tu jestem! Emigrowałem z hdtv na to forum bo tu mozna pisać o wszystkim. Na hdtv nie dostałem jescze bana... Ale wszystko przede mną :)

Wysłane z mojego Vienna przy użyciu Tapatalka

RAF nikt Ci nie zaśmieca tematu, każdy się wkurzył za Bana dla Ciebie i dopytuje za co, jednoczenie przesyłane są gratulacje administracji.

Za co Ty dostałeś bana,

Troche trzebabylo ruszyc twoj temat, aby zapamietali ze ktos byl taki jak Raf z auro i temat "umarl" bo uzytkownik dostal bana a nie ze auro mu sie znudzilo :)

Masz racje firestorm poslal nam kilka piorunow.

Swoją drogą nie wiem czy wiecie że koledzy drodzy o krej jest tu mowa są także zarejestrowani tutaj. Bardzo dawno się nie udzielali ale pewnie czytaja i się śmieją z nas :)

Nom lococoko tu też się udziela i nie raz bym kasowany szybko i kazano mu spadać na własne forum.Możliwe ze konfidencji z tamtego forum tu czytają Mowa o właścicielach,pracownikach sklepu Kikiego i Adminów czy modów z tamtego forum ale najważniejsze że się nie udzielają i nie piszą farmazonów

• 1 miesiąc później...

He he, stara zagrywka, zaraz sam sobie odpowie i będzie specjalne info tylko dla niebieskich :

Ukryta Zawartość

EDIT:

Trafiłem w dziesiątkę, sprawdziło się co do joty !

Ukryta Zawartość

Tez jesteś na tamtym forum?

No co ty, kiedyś byłem ale tylko przez bardzo krótki moment, i wiadomo jak to się musiało skończyć, tj wejście w polemikę i od razu ban na wejściu ale taki podkręcany, tj piszesz posty ale tylko ty je widzisz.

Poniżej kiki twierdzi że test Macieja podważa oficjalną odpowiedź fabryki TCL-a :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja chciałem wczoraj kupić tv od Kiki dzwoniłem 3 razy nie odbierał raz zajęty nie oddzwonił. Pojechałem do Euro kupiłem TCL (Thomson) za 150 złotych wiecej niż oferował Kiki. To tv dla dzieciaków miał być więc dlatego bo w tej cenie żaden inny tv nie da tyle gadżetów co ten Thomson. Dzieciaki zadowolone ja też bo mam spokój na słuchanie muzyki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.