Skocz do zawartości
IGNORED

stx f360 wzmacniacz technics sa gx 100

smaker24

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam zestaw stereo skladajacy sie z kolumn stx f360 i amplitunera stereo tachnics sa gx 100.jak na moj gust gra to w miare głosni i bass jest troche mały spodziewałem sie czegos leprzego po tych kolumnach.Moje pytanie brzmi:jaka duza roznica w odsłuchu bedzie,jezeli zmienie wzmacnia np. na yamahe ax 700.To jest moj pierwszy post na forom,wiec sorki za błedy.pokoj 26m2

Witam ponownie,widze ze na tym forum nie uzyskam pomocy.Napisze mi ktos moze jaki wzmacniacz by był dobry do tych kolumn,by uzyskac dobry niski bas i oczywiscie czysty dzwiek.kwota jaka dysponuje to 500 zł.

• 5 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.