Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki projektor Full HD za 3-4 tys?

Kuba Grodzki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chcę kupić projektor Full HD do kina domowego. 3D jest opcjonalne. Zależy mi na wysokiej jakości obrazu, małym opóźnieniu (czasem bym pograł na nim) oraz na możliwości bezprzewodowego podłączenia np. laptopa po Wi-Fi i aby nie był zbyt głośny. Co możecie polecić? W temacie projektorów nie jestem obeznany.

Na ten zakup mam w granicach 3-4 tys zł (najlepiej to jednak tak maksymalnie 3600).

Pozdrawiam!

https://www.audiostereo.pl/topic/115562-jaki-projektor-full-hd-za-3-4-tys/

Kilku moich znajomych kupiło w tym przedziale

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) wszyscy są bardzo zadowoleni.

Alternatywnie z moich doświadczeń mogę polecić także

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z tym bezprzwodowym laptopem to już kobinacja, jak ma to dobrze chodzić to tylko HDMI..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Popieram kolegę wyżej, oba projektory w tej cenie dają naprawdę bardzo dobry obraz. Miesiąc temu kolega miał ten sam dylemat, pojechaliśmy zobaczyć benka w akcji, obraz go mile zaskoczył, po czym zakupił go od razu i jest bardzo zadowolony.

Najlepsze projektory do 1000 USD:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Polecam Ci Optome ja mam model H25e kupilem wtedy cos za 3600 dzis kupisz nawet za 2800. Obraz naprawde b. dobry jak na taki projektorek. Lampa zywotna i zamiennik tez niedrogi. Zapodaj do tego szary screen.

Na you tube znajdziesz filmik jak Benq daje ciala przy Optomie.

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

Ten filmik to sobie można między bajki wsadzić ;)

Jak szukałem projektora, to też rozważałem między Optomą a Benq. Ostatecznie kupiłem w1070 i jestem zadowolony. Obraz o wiele lepszy niż na tamtym filmiku porównującym. Nie wiem jak Optoma, trzeba by na żywo porównać.

Jak będę miał dzisiaj chwilę, to nakręcę krótki filmik jak sobie Benq radzi.

no wlasnie :) rozwazales, ale nie porownywales jeden obok drugiego. Wybrales Benq i jestes zadowolony i to jest najwazniejsze.

A ten filmik to po co ? jak sobie radzi wlaczony ?

Napisałem tylko, żeby nie opierać opinii jedynie na filmiku z utube, który porównuje oba te projektory, gdyż obraz na nich jest przekłamany :)

Najlepiej porównać na żywo.

Bo Ty wyraźnie napisałeś, że W1070 daje ciała TYLKO patrząc na filmik. A to nieprawda.

Koniec offtopu, każdy i tak musi wybrać sam.

Tak powinienem dopisac, ze daje ciala "w tym" filmiku i zapodac linka . Wiem, ze na tube nie ma sesu co sie opierac jesli chodzi o obraz (wiadomo czemu) a nawet gdyby bylo wszystko perfekt to i tak w koncu kazdy z nas tez ma inny monitor :) no i kto wie jak to bylo ustawione. Ja materialu na takim benku nie ogladalem. Ogladalem inne projektory nawet niektore znacznie drozsze i poza paroma gadzetami w menu wcale nie wypadly lepiej w normalnym ogladaniu, wiec ja zakupilem sobie Optome.

A tak wracajac, moze sam autor tematu napisze co widzial i zakupil ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.