Skocz do zawartości
IGNORED

Acoustic Advance MAP 800

Domel

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Chyba odwrotnie: "W 1989 roku nazwę kraju zmieniono na Państwo Kambodżańskie".

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ludowa_Republika_Kampuczy

Na to sam sobie stawiam pałę ;)

Jak widać pośpiech wskazany jest przy łapaniu pcheł ;)

Czy z gory zakladacie, ze to szajs niewarty uwagi. Szajs, bo duzo tanszy niz to, ile chcecie przeznaczyc.

Ja wcale tak nie uważam.

To byłoby raczej dziwne gdyby można byłoby kupić porównywalny produkt taniej i pomimo tego chcieć wydać znacznie więcej.

Boli, a w sumie wkurza to, ze jak pisze, ze hi end to ceny i metki, to sie irytujesz, a jak z kolei zaczynami pisac o pieniadzach, to natychmiast pojawia sie pomysl, ze pisze to tylko dlatego, ze nie moge tego kupic. Dla mnie urzadzenia audio, to tylko narzedzie, dla hi-endowcow to obiekt kultu. I nie jest tak na swiecie, ze jak ktos jezdzi Renault, to zwyczajnie musi i nienawidzi wszystkich w Lexusie. Chore jest to rozumowanie, ale z drugiej strony pokazuje, co dla was najwazniejsze.

Czyli jednak gra cena? A moze konstruktor klocka za 12 patoli mial ciekawszy pomysl na brzmienie i lepsze ucho niz ten drugi?

Niczym się nie irytuje. Dziwie się tylko jak wiele masz do powiedzenia o świecie, który...bądźmy szczerzy... znasz tylko ze zdjeć, netu i swoich wyobrażeń. Poza tym widzę, że pokusiłeś o ocenianie nas, wiesz co dla nas jest najważniejsze, a więc znasz nasz system wartości. Osobliwe to i jakże urocze.... :-) Najzwyklej w świecie przemawia przez ciebie frustracja i zawiść. Dam tobie prostą radę. Weź kredyt pod mieszkanie, załóż swoją firmę, prowadź ją 30 lat jak ja czy Jarek i wtedy też będziesz inaczej oceniał wiele rzeczy, w tym swoje decyzje zakupowe.

nie chciałem wywołać tak zażartej dyskusji, mogę przenieść temat do innego działu...? Chcę się tylko dowiedzieć jaki zestaw nagłośnieniowy będzie pasował do MAP-800...

Moim zdaniem to raczej większość wypowiedzi z tego wątku nadaje się do innego działu, żeby nie powiedzieć oddziału. Ale to prawda, że jeśli masz budżet na kolumny w granicach 5-6 tys. PLN, nie chcesz nic z siebie wydusić na temat całego zestawu (przedwzmacniacz?, źródło?), to może lepiej będzie poszukać informacji w dziale hi-fi. Na pewno upolują Cię tam branżyści z ich zwyczajową ofertą. Co by o nich nie sądzić, ci zawsze trzymają się tematu.

MAP-800 działa jako wzmacniacz zintegrowany, źródło gramofon THORENS TD 309 i do tego szukam dobrego nagłośnienia - oczywiście może być używane ale z wyższej półki

Moim zdaniem to raczej większość wypowiedzi z tego wątku nadaje się do innego działu, żeby nie powiedzieć oddziału. Ale to prawda, że jeśli masz budżet na kolumny w granicach 5-6 tys. PLN, nie chcesz nic z siebie wydusić na temat całego zestawu (przedwzmacniacz?, źródło?), to może lepiej będzie poszukać informacji w dziale hi-fi. Na pewno upolują Cię tam branżyści z ich zwyczajową ofertą. Co by o nich nie sądzić, ci zawsze trzymają się tematu.

Masz rację, przejdę z tym tematem do hi-fi bo tutaj w tym przedziale cenowym nie jestem mile widziany :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.