Skocz do zawartości
IGNORED

Kto dostał bana w zakładce "high-end" ręka w górę! :)

BeatX

Rekomendowane odpowiedzi

Śpieszmy się czytać posty tak szybko znikają...

Fizyka kwantowa potrafi to wytłumaczyć

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Żałosne to jest. Wszyscy widzą, że znikają posty niewinne, wiedzą, kto je wycina, wiedzą, dlaczego, a przecież tylko deszcz pada, co nie?

Co zrobić, jak napisałem do admina to odpisał, że z przykrością usuwał by moje konto.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie usunie, chyba, że poproszę grzecznie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No nie wiem, a podejrzewam, że nawet kabli nie słyszy:)

Dlatego zajmuje się forum audiofilskim. W Polsce tak już jest, że matematyk najchętniej zajmuje się polonistyką (per analogiam).

• Redaktorzy

Posty kolegi jamowie po prostu znikają ot tak sobie...:D

Tylko te naruszające regulamin. Jeśli kolega "jamówię" zmieni proporcje liczbowe wpisów obraźliwych do pozostałych, to więcej będzie zostawać.

jaki kolega jozwa regulaminowy.

A co sądzi o moim przypadku. niech nie udaje , że nie wie o co kaman.:)

• Redaktorzy

Nie wiem, ja akurat nie widziałem twoich wpisów naruszających regulamin forum, więc trudno mi się wypowiadać. Bywam tutaj z doskoku.

Idę spać, jutro też Święta panowie, trzeba być wypoczętym.

Dyplomata :)

A kto czyta skrzynkę [email protected]

Hę?

Życzę wesołych świąt.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Panowie kolega maryn nadał mi kolejne punkty karne za,jego zdaniem łamanie regulaminu. Śmiejmy się gremialnie z tej desperacji.pousuwano też moją "polemikę" z marynem,w której to po wyczerpaniu i tak miałkich argumentów moje posty wykasował,brawo to przecież tylko manifestacja słabości. Powtarzam także swój postulat aby palton opóścił swoją funkcję,wolno mi,jestem uzytkownikiem tego forum i mam prawo oceniać jego pracę. palton odejdź. Ten wpis jak i z resztą poprzednie nie jest łamaniem regulaminu jak i atakiem personalnym na kogokolwiek ,jak to ma w zwyczaju imaginować sobie maryn,ma więc zostać,bo jego usunięcie będzie łamaniem regulaminu a stąd już prosta droga do rewolucji...

Był taki żart, że gdyby wszyscy ludzie poszli pod gmach KC i zaczęli się śmiać, to by byli skuteczniejsi niż rewolucja i komuna szybciej by upadła. Tu nie ma gmachu, ale śmiać się trzeba! :-)

Ten wpis jak i z resztą poprzednie nie jest łamaniem regulaminu jak i atakiem personalnym na kogokolwiek ,jak to ma w zwyczaju imaginować sobie maryn,ma więc zostać,bo jego usunięcie będzie łamaniem regulaminu a stąd już prosta droga do rewolucji...

nie świruj :):)

czy przychodzi wam myśl, co was tu tak bardzo trzyma, by tu pisać i wykłócać się o jakieś dyrdymały ? jesteście tu, chyba tylko przez zasiedzenie, a raczej zatwardzenie :)

z niewiadomego powodu ktoś niewiadomy zbanował abece na cacy

Gość jamówię

(Konto usunięte)

czy przychodzi wam myśl, co was tu tak bardzo trzyma, by tu pisać i wykłócać się o jakieś dyrdymały ? jesteście tu, chyba tylko przez zasiedzenie, a raczej zatwardzenie :)

Ja jestem przez zabetonowanie:)

Gość rochu

(Konto usunięte)

No i mamy atak pewsonalny jak sie patrzy.

Co na to Pan Moderator?

No chyba, że wpis był uczyniony przez emanację któregos z panów...

Ja jestem przez zabetonowanie:)

A ja mniej więcej od czasów gdy węgiel brunatny wozili do kopalni ; )

No i mamy atak pewsonalny jak sie patrzy.

Co na to Pan Moderator?

No chyba, że wpis był uczyniony przez emanację któregos z panów...

ale jaja

:(

Gość rochu

(Konto usunięte)

Zastanawiam czy na pierwsze nie dali ci Aleksander?

Szybkie przejrzenie twoich postów wskazuje na zastanawiająco zbliżony sposób formułowania myśli (składnia, słownictwo, sarkazm, etc) do pewnej skądinąd znanej wszystkim osoby...

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Drodzy z tych postaw należy po prostu rechotać. Analogie do upadających reżimów są przezabawnie trafne,ten sam sposób tępienia wszystkich przejawów odmiennego od "słusznego"myślenia i nieudolne obciążania za upadek AS "wichrzycieli" a nuż się uda i jakaś grupka ulegnie manipulacji. Załapałem 4 punkty ostrzeżenia za zdaniem jozwy ataki personalne,kto zdążył moje posty przeczytać,ten może tylko gromko zarechotać i do tego zapraszam,rechoczmy to oprócz milczenia najsilniejszy argument,z którym trudno się mierzyć.

Za przeproszeniem, popadacie w jakieś lekkie paranoje. Wszędzie widzicie tego exużytkownika, który jak się dobrze domyśliłam był trollem. Czy to, aby nie jest niezdrowe? ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Szybkie przejrzenie twoich postów wskazuje na zastanawiająco zbliżony sposób formułowania myśli (składnia, słownictwo, sarkazm, etc) do pewnej skądinąd znanej wszystkim osoby...

no to jajca nawet nie jaja, i to na całego, więc wal gościu, jak to jest ze mną ?

czy przychodzi wam myśl, co was tu tak bardzo trzyma, by tu pisać i wykłócać się o jakieś dyrdymały ?

Lubimy to forum i mimo tego, że często się spieramy lubimy być z sobą :))
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.