Skocz do zawartości
IGNORED

Lasy Państwowe i ich los - po głosowaniu

Camelouge

Rekomendowane odpowiedzi

ważniejsze żebyś nie pierdzielił bez sensu o dobrodziejstwach z niemieckiej emerytury dla Polaków i żeby się tym rożni głupiomądrzy nie podniecali przed czasem

Może to zakończy ten OT:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

2/ Niemcy też dostaną swoje: Szczecin, Wrocław...

Jestem gotów założyć się o każde pieniądze,że tak będzie i to wkrótce.

Jeszcze raz zacytuje po to by zwrócić uwagę ,mojego wpisu na kontekst.

Otóż warunkowo jestem gotów zostać po przejęciu w/w terenów(W co nie wierzę) ponieważ tu się urodziłem

Nie wierzę również w jakiekolwiek wysiedlenia w dzisiejszych czasach.

ważniejsze żebyś nie pierdzielił bez sensu o dobrodziejstwach z niemieckiej emerytury dla Polaków

Kto tu pierdzieli?

Trzeba uważniej czytać słowo pisane.

Mnie to martwi jeszcze fakt,że konstytucja to tylko jakaś gazetka z zapiskami,no bo po co mi coś,co może jakaś zgraja przekupionych "posłów"zmienić według swojego widzi mi się?To jest konstytucja??

Nie wiem jak jest z tym dokładnie,nie zagłębiałem się w to,ale tak to ostatnio widziałem,czy jest może inaczej?

W życiu są ważniejsze sprawy niż podniecanie się politykierami i tą cała otoczka,wiem tyle co usłyszę w tv bądz wyczytam na forum.I nie mam zamiaru tego zmieniać.

Gość BlueMax

(Konto usunięte)

Mnie to martwi jeszcze fakt,że konstytucja to tylko jakaś gazetka z zapiskami,no bo po co mi coś,co może jakaś zgraja przekupionych "posłów"zmienić według swojego widzi mi się?To jest konstytucja??

Nie wiem jak jest z tym dokładnie,nie zagłębiałem się w to,ale tak to ostatnio widziałem,czy jest może inaczej?

Proponuję dowiedzieć się najpierw ile razy w III RP była zmieniona Konstytucja z 1997 r. zanim zaczniesz pluć jadem na Ojczyznę. Dla ułatwienia podpowiem: więcej niż jeden, a mniej niż trzy razy.

Przez 18 lat...

Jak temat cię wciągnie, to zapoznaj się z hasłem "europejski nakaz aresztowania" bo on był właśnie powodem jednej ze zmian Konstytucji. Drugi to wprowadzenie zakazu wyboru do Parlamentu osoby skazanej prawomocnym wyrokiem. Warto coś wiedzieć na temat, o którym się pisze, żeby nie być typowym internetowym durniem.

Tak, z dawna zapowiadane głosowanie, było w planie głosowań. A czemu w nocy ,wcześniej już objaśniono.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

• 1 rok później...

No i jak Dobra Zmiana? Dotarła do lasów i Lasów Państwowych. Bo póki co, to coraz mniej drzew w lesie. Jeśli to jeszcze jest las.

No i jak Dobra Zmiana? Dotarła do lasów i Lasów Państwowych. Bo póki co, to coraz mniej drzew w lesie. Jeśli to jeszcze jest las.

Dotarła, a jakże. W jednym z najbliższych mi nadleśnictw Nadleśniczym został facecik przywieziony w teczce z drugiego końca Polski, z nadleśnictwa gdzie do tej pory piastował jakże ważną funkcję referenta. Ławka pisdu w lasach państwowych jakoś strasznie krótka, co mnie dziwi, bo jeszcze z 10 lat temu sporo było w biurach LP takich, którym radyjo z Torunia przygrywało na biurkach od świtu do zmierzchu....

• 1 rok później...

Cytuję: "czwartek, 18 grudnia 2014 11:04 Posłom koalicji PO-PSL nie udało się zmienić dotychczasowego zapisu konstytucji w sprawie Lasów Państwowych.

.....

.....

Chciano położyć brudne łapska na lasach państwowych. Odetchnąłem z ulgą. Jeszcze będę mógł normalnie wejść do SWOJEGO LASU. Amen.

Nie wiem czy obecnie wywożą nielegalnie te ścięte drzewa . Niebawem jednak dowiem się .

Na Drodze Narewkowskiej zakaz ruchu nie dotyczy taboru wywożącego drewno . Zdjęcia zrobione około trzech tygodni temu . Widok na północ , po lewej jest Szlak Dębów Królewskich .

nzrj2f.jpg

vzdd0i.jpg

Póki co, to durna zmiana stawia szlabany przed lasem.

Zakaz wstępu do lasu . " zagrożenia nadzwyczajne "

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mity LP

Ukryta Zawartość

kochany kolego jeszcze niejedna taka rzecz sie dowiesz. A po co było zalesiac zeby potem Zydy wzieni.

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Zarobki samofinansujących się terenowych leśników , o biurokracji nie trzeba wspominać .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 1 miesiąc później...

Standardowe ubezpieczenie leśnika i SL .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jest nowa wiadomość dotycząca LP . Jeśli to prawda to LP mocno przyśpieszy do wejścia przepisów .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.