Skocz do zawartości
IGNORED

O Starym Audiofilu

Gość masza1968

Rekomendowane odpowiedzi

Szymon.

Rozumiem i szanuję Twoje warunki.

Zważ jednak na to, że zaproponowałem spotkanie jako wyraz tego, że jest coś na czym wspólnie nam zależy.

To nie mają być negocjacje czy rokowania pokojowe dwóch skonfliktowanych mocarstw.

Dlatego stawianie wstępnych warunków już na starcie psuje atmosferę.

Przemyśl proszę to.

Rochu jesteś przemiłym człowiekiem i tak jak szerokie grono kolegów audiofilii bardzo Cię szanuję. Nie chcę jednak marnować czasu na pogaduszki, z których nic nie wyniknie. Proponuję negocjować twarde konkrety. Bez właściciela portalu moim zdaniem nie mają one sensu. Póki co nie widzę ŻADNEJ chęci współpracy ze strony zwaśnionych moderatorów i milczącego właściciela.

Każda forma wolności słowa (jak pamiętasz ostatnią akcję wakacyjną) jest natychmiast torpedowana a wszelkie niewygodne wpisy usuwane.

Zanim zaczniemy niezbędne są konkretne zmiany i pokaz chęci współpracy ze strony właścicieli np. odbanowanie wszystkich użytkowników i zniesienie kagańców na pisanie w dowolnych wątkach.

Zanim zaczniemy niezbędne są konkretne zmiany i pokaz chęci współpracy ze strony właścicieli np. odbanowanie wszystkich użytkowników i zniesienie kagańców na pisanie w dowolnych wątkach.

Rozumiem, ze tylko tam, do czego dopuściła się moderacja. Jeśli autor wątku, to on decyduje?

Gość rydz

(Konto usunięte)

Rochu jesteś przemiłym człowiekiem i tak jak szerokie grono kolegów audiofilii bardzo Cię szanuję. Nie chcę jednak marnować czasu na pogaduszki, z których nic nie wyniknie. Proponuję negocjować twarde konkrety. Bez właściciela portalu moim zdaniem nie mają one sensu. Póki co nie widzę ŻADNEJ chęci współpracy ze strony zwaśnionych moderatorów i milczącego właściciela.

Każda forma wolności słowa (jak pamiętasz ostatnią akcję wakacyjną) jest natychmiast torpedowana a wszelkie niewygodne wpisy usuwane.

O ! i to by było na tyle , po co męczyć klawiaturę .

Nie wiem tak naprawdę o co chodzi. Przez moderację poszkodowani są tak naprawdę wszyscy. Jednak żadnym przypadku branża nie powinna decydować o losach Forum. W moim rozumieniu AS powinno być zrównoważeniem dla Branży i szrociaży.

Zlikwidować moderację. Wprowadzić zapis, że każdy forumowicz odpowiada za swoje wpisy, a autor za wątek. Autor wątku powinien mieć możliwość otwierania i zamykania wątku. Banowania trolli i offtopowiczów, etc.Należy też przywrócić ocenianie wpisów przez czytających. I wystarczy. Forum samo się ureguluje.

Nie wiem tak naprawdę o co chodzi. Przez moderację poszkodowani są tak naprawdę wszyscy. Jednak żadnym przypadku branża nie powinna decydować o losach Forum. W moim rozumieniu AS powinno być zrównoważeniem dla Branży i szrociaży.

Zlikwidować moderację. Wprowadzić zapis, że każdy forumowicz odpowiada za swoje wpisy, a autor za wątek. Autor wątku powinien mieć możliwość otwierania i zamykania wątku. Banowania trolli i offtopowiczów, etc. I wystarczy. Forum samo się ureguluje.

Jak na byłego "komucha" to najbardziej liberalne poglądy kolega tu reprezntuje :)

Też tak uważam.

Zlikwidować moderację. Wprowadzić zapis, że każdy forumowicz odpowiada za swoje wpisy, a autor za wątek. Autor wątku powinien mieć możliwość otwierania i zamykania wątku. Banowania trolli i offtopowiczów, etc.Należy też przywrócić ocenianie wpisów przez czytających. I wystarczy. Forum samo się ureguluje.

I ja się pod tym podpisuję.

No to teraz czekamy na dobry gest Moderacji. Dopóki go nie będzie, nie ma o czym gadać. Stwierdzenie w stylu nie mamy uprawnień do odblokowania jakoś nie było tematem dobrego gestu...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Prawie Swiety Włodzimie

(...)

Prawda. Prawie. Bo za głębokiej komuny ksiądz mnie tym imieniem ochrzcić nie chciał. Ksiądz za to nie siedział, a ja mam drugie imię.Cenie wolność, bo już od nieświadomości byłem szykanowany przez rodziców i księdza.

Może bez względu na kolor i wyznanie, wystarczy być człowiekiem.

A co to za politycznie poprawne zaklęcie znienacka?

Akurat tu nikt nic nie mówił ani o rasie ani o religii.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Ja na poważnie. Czekam na dane TW na priva. Ale nikt nie chce donosić na TW. Bo jest pomysł aby ujawnić ich i zrobić oficjalnie Lobbystami. Np. na czerwono. Bo zielony i niebieski są zajęte. Ostatnio taki się pojawił, AdamGdańsk bodajże, co sam sobie kolumny sprzedawał.

A ja proponuję jeszcze do tego komunistów dołączyć i będzie pozamiatane :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

O co to nie. Komuniści to byli dobrzy ludzie. Bardzo dużo obiecywali ludziom, w przyszłości, a ludzie się świetnie czuli. Niektórym zostało to o dzisiaj. My razem z PO też tak robimy i ludzie też bardzo dobrze się czują.

Ale Arku, jak można bez komunistów obradować, przeto nie wypada. Każdy głos się liczy!

Sprawą najważniejszą jest odbanowanie wszystkich użytkowników na początek w zakładce hi-end i zakaz usuwania jakichkolwiek treści przez moderację do odwołania. Wyjątkiem są jedynie wulgaryzmy, nic więcej.

NIE MOŻE BYĆ ŚWIĘTYCH KRÓW.

Przecież można ubliżyć komuś bez wulgaryzmów.I co wtedy?Też takich odbanować?

A poza zakładką Hi-End,te zakazy i przywileje mogą nie obowiązywać?

>>muls

Czego nie widzi szkiełko i oko...

Ja na poważnie. Czekam na dane TW na priva. Ale nikt nie chce donosić na TW. Bo jest pomysł aby ujawnić ich i zrobić oficjalnie Lobbystami. Np. na czerwono. Bo zielony i niebieski są zajęte. Ostatnio taki się pojawił, AdamGdańsk bodajże, co sam sobie kolumny sprzedawał.

Ale sprzedawał tanio, więc je sobie kupił.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.