Skocz do zawartości
IGNORED

Układziki i układy użytkowników z Moderacją

rafal735r

Rekomendowane odpowiedzi

W dupę mnie pocałuj "jaśnie panie".

Najpierw trzeba rozumieć co się czyta i ewentualnie później prosić o przyjemności wystawiając tyłek.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

rozmowa PW WYPAROWAŁA z mojego komunikatora. (Mam wszystko na skrzynce meilowej). Pytam oficjainie jaki ukłay ma ten człowiek z Moderacją że maja nawet wgląd na PW, mogą ją usuwać bez naszej wiedzy itp. To już się ociera o wszelkiego rodzaju sądy.

Może ktoś mi to wyjaśnić?

Z technicznego punktu widzenia dostęp do PW nie jest jakimś problemem. Jest to zapewne (jak większość zawartości forum) tabela w bazie danych więc dostęp do niej osoby z odpowiednimi uprawnieniami systemowymi jest banalny.

Osobiście miałam do czynienia z przypadkami, gdy zachowanie moderatora wskazywało na to, że znał treść mojej "prywatnej" korespondencji z innymi uczestnikami forum (o czym ich informowałem ku przestrodze).

Dla jasności - nie jest to żadna teoria spiskowa tylko informacja natury technicznej.

Jak już o tym, to podobnie może wyglądać sytuacja z naszymi hasłami.

Jestem Europejczykiem.

• Użytkownicy+

nie

Tak. Jeśli jeden z rozmówców usunie CAŁĄ rozmowę, to drugi nadal ją widzi. Jeśli jednak jeden forumowicz usunie same WPISY (zdaje się, że nie ma ograniczeń czasowych jak na forum), to drugi również ich nie widzi. Przetestowane i sprawdzone. Tak było w tym przypadku.

Autor mógłby napisać małe sprostowanie w kontekście tytułu wątku.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.