Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie u rocha - lista obecności.

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki problem i jakie mamy? JM i Palton to takie swoiste atrakcje tego forum, krzewiciele wiary oraz zasad etyki, zasad współ. społ, regulacji recedywistycznych, ocen kto jest a kto nie jest chamem lub dywagacji na temat prawa ochrony korespondencji etc. Lepsze głupoty niż w Fakcie. Teraz to tylko jest ryzyko powstania chaosu, jeśli zabraknie "mózgu" operacji. Zresztą, za swoje zasługi, administracja nie powinna JM dać odejść tak łatwo i tyle, powinien zostać skarbnikiem, a Palton prezesem w miejsce aktualnego prezesa i wtedy nastałby raj :).

Witam,

Jako, że jestem Krakus przypadkiem tu zajrzałem i przeczytałem Twój post...kolego, odrobinę godności, honoru i ...przyzwoitości następnym razem jak będziesz takie rzeczy pisał, kup im tron, wręcz korony i módl się do nich ale nie pisz takich bzdur bo inni to czytają.

Sorry Rochu, że wtrąciłem się w Twój temat i imprezkę ale jakoś mam alegrię na takich ludzi i takie wypowiedzi jakie zaprezentował SVART, jakbym czytał dzieciaka któremu obiecano lizaka jak powie kilka dobrych słów.Sorry Panowie i więcej już się nie udzielam.

kup im tron, wręcz korony i módl

Tron się robi, korony u złotnika, a klęcznik już jest :). Ja się do naszych najaśniejszych kulek modlę przez cały czas :).

Wyobraźcie sobie, że teraz Jozwa będzie próbował Paltonowi coś wyjaśnić :) Bany polecą i punktów przybędzie :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Tron się robi, korony u złotnika, a klęcznik już jest :). Ja się do naszych najaśniejszych kulek modlę przez cały czas :).

Zaimponowałeś mi wąski ale ja nie o kulkach koleszki a o wazelinie pisałem :-).

• Moderatorzy

Zaimponowałeś mi wąski ale ja nie o kulkach koleszki a o wazelinie pisałem :-).

Chyba nie wiesz o co chodzi z tymi kulkami, ale co mi tam do tego.. :)

-----------------

wąski

Wybacz, ale ja Ciebie nie obrażam (stosuję się do zasad Ubermoderatora), więc proszę o to samo :). Nati nati Grevor. No i chyba nie potrafisz lub nie czytasz "między wierszami", buuuuu...

<br />Sorry Rochu, że wtrąciłem się w Twój temat i imprezkę ale jakoś mam alegrię na takich ludzi i takie wypowiedzi jakie zaprezentował SVART, jakbym czytał dzieciaka któremu obiecano lizaka jak powie kilka dobrych słów.Sorry Panowie i więcej już się nie udzielam<br />
ooo mamy znowu kaznodzieje nauczającego...pardon.Pouczajacego.witamy!!!

mam alergie na takich.

Panowie, spokojnie, dymisja musi zostać przyjęta, to po pierwsze. A po drugie, aby zmiany były rzeczywiste, trzeba jeszcze paru innych warunków. Wbrew pozorom sytuacja nie jest taka prosta. Nawet druga dymisja nie daje pewności. Czas pokaże.

Józwa zrezygnowałeś z moderatorstwa.

Teraz będziesz z powrotem redaktorem czy może zwykłym użytkownikiem?

Bo jeżeli to drugie to mój głęboki ukłon dla Ciebie.

Zwyklym redaktorem :-)

?👈

Zwyklym redaktorem :-)

Czy można zbanować "redaktora" we własnym autorskim wątku ?

Bo jak nie to nic się nie zmieni...........................

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

a co tu pisac.Paru cwanszych jak palton wystawiło jednego nabuzowanego nadetego a ograniczonego lisa z krótką kitką.i obiecało ochrone.Na razie lis..pomyka.

ale wyjdzie gajowy marucha i ....nadzieje go na lufe.

Gość rochu

(Konto usunięte)

ale wyjdzie gajowy marucha i ....nadzieje go na lufe.

Pamiętacie gajowego maruchę, gwiazdę grup usenetowych z przed 20 lat?

To był dopiero troll co się zowie.

Teraz już takich nie robią.

Wszystko schodzi na psy.

Gość rochu

(Konto usunięte)

OK. Panowie,

Ten wątek założyłem tylko w celu przygotowania spotkania.

I w tym zakresie temat został wyczerpany.

O ewentualnych efektach spotkania proponuję podyskutować w innym miejscu.

Moderację proszę o zamknięcie niniejszego watku.

OK. Panowie,

Ten wątek założyłem tylko w celu przygotowania spotkania.

I w tym zakresie temat został wyczerpany.

O ewentualnych efektach spotkania proponuję podyskutować w innym miejscu.

Moderację proszę o zamknięcie niniejszego watku.

Jaki będzie z tego zysk?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.