Skocz do zawartości
IGNORED

Czy odpowiada Ci obecny skład moderacyjny forum?

neomammut

Moderacja  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy obecna moderacja powinna zostać w takiej postaci jak jest teraz?

• Tak
      0
    • Nie
    • Nie mam zdania
  2. 2. Czy administracja forum oraz jej prezes powinni określić jasno swoje stanowisko w sprawie poczynań Paltona?

3. 3. Czy jesteś za tym, by Palton nadal był moderatorem?

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę odpowiedzieć w ankiecie na trzy proste pytania - to da obraz co tak na prawdę sądzą forumowicze :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

W ostatnim pytaniu powinna być opcja zaznaczenia dwóch odpowiedzi.

Mimo to i tak idę się napić :))

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Następnym razem nie omieszkam skorzystać z Pańskich doświadczeń :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Proszę odpowiedzieć w ankiecie na trzy proste pytania - to da obraz co tak na prawdę sądzą forumowicze :)

Przepraszam,że pytam ale...czy to kogoś tutaj w ogóle interesuje?

Widzę,że ten...wirtualny konflikt wzbudza jedynie emocje u może,góra 20-30 userów,którzy non stop "kręcą" się w tym temacie i tym tematem.

A jak się nie mylę,sprawa dotyczy raptem jednego moderatora i 2 userów,którzy swoje animozje przenieśli do przestrzeni publicznej.Czy z tego powodu ta ankieta?

l'enfant sauvage

Jak Ciebie to nie interesuje, to czemu tutaj piszesz? Druga sprawa, skąd ty możesz wiedzieć ilu userów się tym tematem interesuje? A może spora większość tylko czyta i dobrze wie co jest grane?

A jak się nie mylę,sprawa dotyczy raptem jednego moderatora i 2 userów,którzy swoje animozje przenieśli do przestrzeni publicznej.Czy z tego powodu ta ankieta?

Bynajmniej. Tu się ważą losy grających "kabli"...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Druga sprawa, skąd ty możesz wiedzieć ilu userów się tym tematem interesuje? A może spora większość tylko czyta i dobrze wie co jest grane?

No dobrze,już dobrze...to co jest grane?

Bynajmniej. Tu się ważą losy grających "kabli"...

@fox,Ty akurat nie potrzebujesz ankiety aby wiedzieć,że kable grają;)

l'enfant sauvage

No dobrze,już dobrze...to co jest grane?

Wybacz, ale nie będę Ci tego tłumaczył, przeczytaj wątek na Bocznicy: Forum - sprawy techniczne i funkcjonalność - tak od 35 strony chyba.

Tak,widziałem Twój wpis.Czytałem też kilka wcześniejszych.Tematyka interpersonalna mnie nie interesuje,a za taką uważam konflikt na linii kilku modów vs. kilku userów i nie rozumiem dlaczego miałby być rozpatrywany w szerszym kontekście i przy zaangażowaniu większej liczby użytkowników forum.

Natomiast dosyć sporym zaskoczeniem jest dla mnie obrażanie się na bocznicę,która przecież z założenia będzie nieco bardziej gorąca.Topic bocznicowy to topic kontrowersyjny,a przynajmniej o nieco wyższym poziomie ryzyka,po to się je tam zakłada aby podgrzewać nieco temperaturę-jak sądzę i to dotyczy znacznej części tematów tam rozpoczynanych.Bocznica jest przydatna w obecnej formie moim zdaniem.

l'enfant sauvage

Palton jest spoko, aczkolwiek panel moderacyjny wciąż wymaga zmian personalnych, czemu dałem wyraz głosując.

I tak w porównaniu z czasami SławkaR jest niebo a ziemia...

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Doktorze,czyli ten..no...panel to jest zło?;)

Ja tam do panelu nic nie mam,no może za wyjątkiem jednej sytuacji-tak ze dwa lata temu,kiedy to napisałem do jednej łajzy (nie Paltona) z prośbą o usunięcie mojego wpisu,który był po prostu głupi-do tak wspaniałej refleksji doszedłem już niestety po terminie edycji posta.Wspomniana łajza zacietrzewiła się niesamowicie w postanowieniu aby mi realizację pomysłu z usunięciem posta utrudnić bardzo i summa summarum musiałem pisać jakieś bardzo kretyńsko-poważne prośby w swojej sprawie...no i napisałem-co było dosyć głupie-ale mi zależało bo ten mój post też był głupi;)

To jedyny mój kontakt z...panelem.Niestety nie pamiętam już z którym elementem panelu się wtedy kontaktowałem;)

l'enfant sauvage

• Redaktorzy

Wszystkie zastrzeżenia do konkretnych decyzji moderacji proszę przedstawiać, wraz z konkretnym uzasadnieniem, administracji forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.