Skocz do zawartości
IGNORED

LEKTOR GRAND firmy Ancient Audio

tomek7776

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam za offtopic.

>>Elberoth i tomek7776

Panowie, jeśli wasz zakład dojdzie do skutku to bardzo proszę dajcie mi znać na "priva" gdzie i kiedy.

Nie jestem z policji, nie naśle wam na głowy telewizji, nic z tych rzeczy....:-)

Po prostu jestem niezwykle ciekaw jak wygląda taki wyścig "cywili" o bądź co bądź niemałe pieniądze.

Może dałoby się bezpiecznie to zrobić na lotnisku w Modlinie (bo chyba jesteście z Warszawy)?

Pozdrawiam ,

Froju

A potem można też wziąć udział w wyścigu snobów z całej Europy po całym kontynencie, stawka też niczego sobie, z tym że tutaj trzeba uwzglęgnić łapówki dla drogówki, pobyt w szpitalu lub areszcie, kasajcę autka....miłej zabawy......

>>zyzio

Takie wyścigi są organizowane już w Europie:-(

Ludzie ścigają się po publicznych drogach, w biały dzień, w zorganizowanych (nielegalnie) zawodach na długich trasach.

Rzecz IMHO mocno naganna... ale czy dla snobów... czy ja wiem?

Ludzie którzy zarabiają dużo pieniędzy muszą gdzieś je wydawać:-)

Jeden będzie pomagał hospicjom inny będzie się ścigał a trzeci i to i to.

Swoją drogą musi to dawać naprawdę spory zastrzyk adrenaliny, dla niektórych bezcenny...

Pozdrawiam,

Froju

Tak corocznie.....po prostu tacy bogacze sie nudzą to i sobie wynajdują rozrywki - zapierdalają 250 km/h po wioskach w Rosji, rozwalają auta na zakrętach, ląduja w szpitalach lub w areszcie, kupują drogówkę za 20 tys. baksów, bo dla nich to tyle co splunięcie kloszarda na dworcu w Katowicach.....2 lata temu był reportaż z takich "zawodów" na RTL-u, nie pamiętam jaka była nagroda główna - ale coś w oklicach miliona, czy 10 milionów baksów, a zresztą jaka to różnica......

A zakład który proponuje mój "ulubieniec" na publicznym forum, zamiast zrobić to na priva jest niczym innym jak snobizmem i to w najgorszej postaci.......akurat po nim można się tego spodziewać, zresztą przed rokiem popełniał takie i jeszcze gorsze wpisy pod moim adresem:

"mam te kolumny podlaczone w pokoju syna,graja doskonale,

100db,to one nie maja,jak pisze ten nademna(jak sie okazuje to uzdolniony we wszystkich kierunkach,nawet zabawia sie w kierowce rajdowego autkiem o zmiennych fazach rozrzadu,co niestety udziela mu sie i w glowie)

graja pod silna koncowka mocy(ok100W 8ohm),z miekkimi CABLE TALK,sterowane CD BOSE,i zapewniam Cie ze nie sa w tym zestawienu ostre,sa bardzo dynamiczne z dosc niskim basem,moj syn (17L),i jego towarzystwo na jakosc nie narzeka,ja rowniez drazniacych mankamentow nie zauwazylem,sa to normalne porzadne kolumny dobrej firmy.mozesz spokojnie w nie inwestowac.

do tego nademna

100dB??????powalilo cie zupelnie,jestes nieodpowiedzialny za swoje slowa!!!!!!!klamiesz!!!j estes dyletantem!!!nidgy tych kolumn chyba nie sluchales!!!

ale coz wyrocznia dla ciebie jest czlowiek,ktory twierdzi,ze kable glosnikowe jesli sa roznej dlugosci,to nie wplywa to na dzwiek!!!

KLAMCA,OSZUST,PRZESTEPCA DROGOWY!!!!!!"

Teraz szuka rozrywek gdzie indziej.....to tyle.......

ktoś się chyba nie lubi

śmieszna jest rzucona rękawica,

śmieszne jest podnoszenie takiej rękawicy,

a co to ma wspólnego z CD w temacie i w ogóle ze sprzętem i ....

To nie jest podnoszenie rękawicy, po prostu są jakieś granice, a to co ta persona wyrabiała i wyrabia na forum robi się już niesmaczne.....delikatnie mówiąc.....bo mozna by to też określić mianem nadętej bufoniady......

Koniec off topicu, możecie dalej dyskutować o AA ;)

Mogę się mylić, ale w/w "zakład" miał dotyczyć mocy fabrycznej wersji Porsche 911, a nie tego, kto ma dłuższego..., przepraszam, kto ma szybszy samochód, pardon: czyj znajomy ma szybszy samochód... Nb., nie pijąc do nikogo, pozwolę sobie przytoczyć zasłyszane swojego czasu powiedzonko:

Zakładają się tylko debile i świnie. Debil to ten, który nie wie, że wygra, świnia to ten, który wie :)))

Ludzie, dajcie spokój!!

Ostatnio byłem naocznym świadkiem kupna samochodu Audi V8 bi turbo z 2004r. (po gradobiciu) w pełnym wypasie i ze świetnym audio, wzmacniaczami itp. itd. Auto zostało sprzedane za 115tyś. zł.

Jak więc masię do ceny G.lektora AA ??????????????????????????????????? Czy dostrzegacie różnice, nakład pracy, projektów i w końcu warsztatu potrzebnego do produkcji?

to jest bardzo wartosciowy watek, jak takie beda trafialy na bocznice to nowi milosnicy audio nie dowiedza sie zbyt wiele o srodowisku piszacych o audio w polsce i tzw. ogolnym poziomie tego towarzystwa, nie badzmy zbyt radykalni, bocznica to miejsce na ktorym kroluje Kurwik i jemu podobni, zarowno watek o velum jak enszyncie nalezy do stereo, a jak komus sie nie chce czytac to przeciez nie musi, albo moze wybrac zupelnie inne fora, gdzie takich watkow nigdy nie bedzie i nie bylo..., a tematy zaczynaja sie np. od tekstu :Panie Maciusiu mialem kisiel w majtkach po przeczytaniu ostatniego numeru i przesluchaniu dodanej plytki, prosze o jeszcze! czy jakos tak...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

electro - :)))))))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kiedy ten wątek powstawał to myślałem że tomek7776 to jakieś dziecko i zastanawiałem się dlaczego go nie olano. Jak ja bym napisał że nie podoba mi się ten lub inny drogi klocek to nikogo by to nie obchodziło. No ale teraz widzę że po prostu jest to dyskusja miedzy "towarzystwem" i tomek7776 widocznie coś w nim znaczy...

Jest tak jak piszę ?

JFSebastian -> kazde towarzystwo szpanerkow ma swojego naczelnego pajaca...moze wlasnie takiego odkrylismy na forum - 'Porsche kolegi' pasuje wypisz wymaluj do szpanujacych i licytujacych sie na bzdury 14 latkow z siodmej klasy w szkole nr 3 w Kabikeinach Dolnych na przerwie sniadaniowej. Dajze Wasc pokoj, nie warto :-)

• Redaktorzy

Jeśli jest takie towarzystwo, to ja na przykład go nie znam. Ale oczywiście nie mam monopolu na towarzystwa. Nota bene, podobny wątek poświęcony Velum spowodował, że jest to obecnie najbardziej znana polska firma kablarska i sporo osób kupiło w efekcie ich produkty. Ech, ten czarny pi-ar...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.