Skocz do zawartości
IGNORED

let's talk about Ogórek

Tommiashi

Rekomendowane odpowiedzi

A może by jakiś rezerwacik zorganizować.

Mizogin tez by się uchował :P

Jestem ZA!

Wpisowe - kilka winyli, gramofonik i wiaderko prądu!:-)

A propos.

Dali jest wyjątkowo paskudny.

Rzekłbym - był.

Choć - malował znakomicie!:)

Generalnie pierwszy awatar był bardziej przekonujący ;)

Częsta zmiana to raczej niestabilność...jakaś ;)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A propos.

Dali jest wyjątkowo paskudny.

Uwielbiam JEGO obrazy. Jest moim drugim ulubionym malarzem :-D

Gdybyś widział jakie paskudne gęby mam na plakatach i kopiach obrazów, uznałbyś Salvadora za piękno wcielone ;-)

Wpisowe - kilka winyli, gramofonik i wiaderko prądu!:-)

Ile winyli? Pamiętajcie, że mam bardzo mało ;-) Już do Was nadciągam ;-)

Rzekłbym - był.

Choć - malował znakomicie!:)

Właśnie.

To co? Zmienić na zdjęcie żony Beksińskiego? Też mi się bardziej podoba.

Albo miś Fazi lub Zwierzak, albo Kermit zrobiony na Yodę. TO jest MOC ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Gość vasa

(Konto usunięte)

To co? Zmienić na

Na coś niejednoznacznie paskudnego.

Może być również - kobiecego, damskiego lub przynajmniej nijakiego :)

Ile winyli?

Pół metra.

A tak na marginesie jak zobaczyłem w MoMiE Uporczywą Pamięć to pierwsze wrażenie było jak najgorsze; Cooo??? Takie małe !!!

Każde dzieło Beksińskiego jest, jest... nie tylko ok jego dzieła zapierają dech w piersiach ;-) Kocham jego obrazy, jak będę miała duuużo hajsu, kupię jakieś.

A to będzie ok? ;-) Podoba się Wam? Oczywiście żartuję, z tymi pytaniami.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Słabo się kojarzy z Tobą.

Bo jeszcze nikt tu nie miał okazji spotkać się z moją pięścią ;-)

Ale Miś Fazi mnie przypomina. Opowiada żarty, z których tylko on się śmieje.

No nie - niech będzie ta twarz bez twarzy, przynajmniej intryguje.

Wiem, też tak sądzę.

Może taka będzie bardziej przyjazna? ;-) Wiem, kiepsko rysuję...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No nie - niech będzie ta twarz bez twarzy, przynajmniej intryguje.

Intryguje, ekscytuje i podnieca - tylko Klee, Kandinski i Miro.

Mnie.

Strasznieśmy od Ogórka odleźli, psiakość!:-)

I tak Was wszystkich lubię

-Jacek.

Ps - z tego, co wiem - nie kupisz.

Chyba, że muzeum sprzedadzą za psi pieniądz, niczym Muzę:(

Intryguje, ekscytuje i podnieca

Jak każde dzieło Beksińskiego, Drogi Kolego :-D On jest wybitny, genialny... dobra już kończę ten fanatyczny bełkot ;-)

Nie wiadomo co to. Ale raczej sympatyczne :)

Keith też byłby sympatyczny i przynajmniej wszyscy by wiedzieli, skąd mój nick ;-) Bo ciekawe teorie o nim były ;-)

Strasznieśmy od Ogórka odleźli, psiakość!:-)

Ale zobacz jacy mi intelektualiści, zamiast Ogórka gadamy o Beksińskim, Dali(m) (odmienia się jego nazwisko, czy nie?). ;-)

Gość vasa

(Konto usunięte)

Ja na szczęście mam tanie upodobania. U mnie wisi na ścianie wisi Saudek i Koopmans.

zamiast Ogórka gadamy o Beksińskim, Dali(m)

Szczerze mówiąc to tak wolę. Jest o czym :)

Ciekawym jak wyglądał(a)by Ogórek z perspektywy Dalego ;)

Wolałabym ją w wykonaniu Picassa lub innego kubisty ;-)

Chyba, że muzeum sprzedadzą za psi pieniądz, niczym Muzę:(

Wiem, byłam w muzeum w Sanoku.

Chyba mogę chcieć? ;-)

Ja na szczęście mam tanie upodobania. U mnie wisi na ścianie wisi Saudek i Koopmans.

Szczerze mówiąc to tak wolę. Jest o czym :)

U mnie - Klee!:-))

Rzecz jasna - same oryginały:)

Gdy chcę spojrzeć na kopie - walę do "muzeuf".

I ja - wolę gadać o malarstwie, niż o polityce.

Cóż- chyba jeszcze nie było wontecka o malaniu?:)

Cza stforzyć, czy jak?

Marysiu - też lubię Beksińskiego, mam kilka albumów, ale po przejrzeniu - spać nie idzie:((

Marysiu - też lubię Beksińskiego, mam kilka albumów, ale po przejrzeniu - spać nie idzie:((

Ja śpię jak "bymbas", a oglądam zawsze, bo mam kopię grafiki komputerowej naprzeciw łóżka, koło Sokoła Millenium, Stonesów, niedaleko mam plakat "Hobbita" i inne takie ;-) Jeszcze Alice'a Coopera, Stevena Tylera i Iggy'ego Popa oraz paru moich ulubieńców przyczepić, a będę miała same koszmary ;-)

I samochód Morgana (taka marka) nie pamiętam modelu, ale był taki, który "miał zeza" ;-) i elektryczną kurzawkę czy jak kto woli mydelniczkę, którą jeździ Kristin Scott Thomas ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Takimi "autami" jeżdżą we Francyji ludzie, którzy stracili prawo jazdy z takich lub innych przyczyn:)

Przeważnie - gorzała.

Silnik od kosiarki; cena - jak za merca:)

Ale - wyrokiem sądu mogą jeździć i jeżdżą, bo muszą!:-)))

Ale na autostradę - nie wolno.

Panią Thomas na plan wożą chejchopterem:)

Podoba się avek? ;-) Podobna do mnie charakterologicznie, jedna z moich ulubionych postaci literackich - Arya Stark.

Jak znowu usłyszę, że jest coś nie tak, to dam Tyriona, Sarumana, Lectera lub Tywina ;-)

Koniec offtopu.

Nie podoba.

Był (jest?) taki człek na forum, który co rusz - zmieniał łobrozecek.

Nigdy nikt nie wiedział, z kim akurat gada.

Zatem -

Przestano z nim gadać.

Zresztą - to jest kompletnie nieważne, czym się pieczętujemy:)

Gość vasa

(Konto usunięte)

Koniec offtopu.

Jaki koniec???

Niby dlaczego?

Znowu ma być o korniszonach?

A avatar dobrany doskonale, oddaje całą złożoną, niejednoznaczną i nieukształtowaną, z lekka jędzowata :)

PS. Powtarzam sie chyba :(

Tak powinny się liczyć JAKIEKOLWIEK kompetencje.

Pokaż mi polskiego polityka który ma jakiekolwiek kompetencje - nie ważne samiec, samica, trzecia płeć - Sorry nie ma.

Pokaż mi partię która ma program, etykę, światopogląd - jak wyżej. Liczy się tylko: koryto, szmal, ustawienie siebie i rodziny.

Sorry, jak ktoś myśli inaczej, to ja publicznie sugeruję jego rodzinie prawne ubezwłasnowolnienie delikwenta, bo zachowując osobowość prawną stwarza zagrożenie dla siebie i najbliższych...

Sorki taka jest polska polityka. I nie tylko ona. Teraz mamy minę w polskim świecie dziennikarskim, znana postać oskarżona o molestowanie, mobbing i skandaliczne zachowania w pracy. I co ? I 90% dziennikarzy broni swojego prawa do bycia święta krową ponad prawem. A niektórzy wręcz otoczyli sprawę parawanem milczenia - nie mówimy o tym - tematu nie ma. I tacy ludzie kreują postawy w tym kraju....

Bez komentarza....

Ja np głosowałem na Korwina M do euro kołchozu. Nie dlatego, że dostrzegłem w nim cokolwiek, ale raz żeby etatowe świnki odciąć od koryta - co się udało, lista etatowców którzy się niedostali na ciepłe posadki i emeryturę z UE jest imponująca !!! Ba, różni cerebryci którzy często i gęsto poza znaną twarzą nie mają nic do zaoferowania w całości zostali w domu. Gdyby frekwencja była wyższa udałoby się pozbyć wszystkich lewusów. Dwa liczyłem iż Korwin będzie robił zadymy i robi. Także w mojej ocenie robi to na co liczyłem oddając swój głos na niego. Głosu nie zmarnowałem... ;-P

A gdybym był podejrzliwy jak zdradzana żona, to pewnie bym pomyślał iż władza w tym kraju przestraszyła się wysokiej frekwencji przy wyborach do europarlamentu, i tym iż jej ludzie zostali za burtą i postanowiła zrazić ciemny lud do kolejnych wyborów. Stąd cuda w wyborach krajowych...

Hmmm... swoją droga piękna teoria spiskowa mi wyszła -a jak za xx lat okaże się że to nie teoria, a fakty to będzie dopiero wesoło...

Nie lubię postkomunistów, uważam iż Miller powinien być osądzony za więzienia CIA w Polsce. Facet jest podręcznikowym przykładem polskiego polityka, wyłącznie władza dla władzy.

Ale na panią Ogórek zagłosuję - bo jaki mam wybór nawet językiem jej krytyków ?

Mam glosować na brzydkiego i głupiego ???

To już wolę na ładną i jak uważacie głupią...

Kochane pasztety (wiem wredna małpa jestem) tak już jest w życiu, że ładni mają z górki, reszta pod ;-P

A serio, powtórzę słyszałem ją w dyskusji o kościele - pół godzinny wywiad, sporo przed kampanią. I naprawdę rzadko słyszę publiczną osobę która w 30 minut mówi na temat, konkretami i logicznie potrafi przekonać do swoich argumentów. A, że obecnie dziennikarze robią z niej "blondi" z ładną pupą ? A to nie ci sami dziennikarze zamiatają właśnie swoją mega aferę pod dywan ??? A i uwierzcie mi medialnie z każdego z nas można zrobić idiotę, zboczka, złodzieja czy na co tam jest zamówienie. Nie jest to wcale takie trudne i nie wymaga jakiś super fałszerstw i manipulacji...

Także ja sobie na nią zagłosuję, raz jako samiec - bo mi się podoba i naprawdę liczę w przyszłości na fotki np. francuskiego prezydenta gapiącego się na pupę polskiej pani prezydent i śliniącego się niemiłosiernie.... (taki mały psikus za 1939)

Dwa, bo wbrew mediom czuję iż Ogórek wytnie w przyszłości nie jeden numer - potencjał jest. A mina wy.... kiwanego Millera - będzie bezcenna ;-P

P.S. Przepraszam ofiary polskiej edukacji za post kobyłę - już nie będę :)

Jesteś niezwykle spójny w swoich decyzjach. Najpiew na Ku%^&nka, a potem na SLD głosujesz ;-p

Media nie muszą z niej robić "głupiej blondi", sama ją z siebie robi.

Zainteresowanie mediów kandydatką Ogórkowa nie słabnie. Dziś w TokFM została zaatakowana... torebką. Własną oraz zarzutem, że jej wystąpienia są płytkie. To drugie mogą głosić niewątpliwie tylko wierni słuchacze mów obecnego pana prezydenta porażeni ich głębią.

Też będę głosował na kandydatkę Ogórkową, chociaż od dawna piszę, że jest zły wybór SLD. Wbrew pozorom inni kandydaci i to włącznie z najważniejszym, prezentują ten sam lub niższy poziom.

@Keef'98

Jesteś jeszcze bardzo młodziutką osóbką i bardzo naiwną.... Tak wiem nastolatki w tym wieku uważają się za dojrzałe kobiety, które mają życie za sobą, wszystko już widziały, wszystko przeżyły. Na szczęście dla nich są tylko..... nastolatkami.

ze szczerymi wyrazami sympatii

S

Że jestem jędzowata? Tak, już to kiedyś słyszałam. Chyba nawet od Ciebie ;-)

W zasadzie typowa brzydka zazdrośnica.

A pani Ogórek ładna jest i wykształcona i dlatego będą na nia głosować wszyscy obleśni seksiści. . :-)

Dziś w TokFM została zaatakowana... torebką. Własna oraz zarzutem, że jej wystąpienia są płytkie.

A który prezio sadził głębsze przemowy? Figurant na stanowisku kontraktowym wynalezionym tylko po to żeby się pezetperuchy z solidaruchami ułożyli w 1989 i mieli więcej miejsc na karuzeli stanowisk. Ten niby-urząd powinien zostać zlikwidowany razem z senatem i połowa stołków w Sejmie.

Torebka pani Ogórek, to dopiero początek jeszcze bliżej wyborów odezwą się rydzole i jakiś dyżurny katabas z ambony, gdy establiszzzMENTcik zobaczy, że wynik wyborów może nie być tak korzystny jak w badaniach rządowych schlebiaczy.

Podoba się avek? ;-) Podobna do mnie charakterologicznie, jedna z moich ulubionych postaci literackich - Arya Stark

Za te oczy psychopaty od razu w kaftanik z długimi rękawami :-)

Jak widać tumanienie społeczeństwa zaczyna się od najmłodszych lat. Władza musi wykonywać pracę u podstaw, bo mądrymi się gorzej rządzi. Dlatego godzina historii na dwie godziny religii w szkole i jako forma odtrutki anglosaskie bajeczki fantasy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.