Skocz do zawartości
IGNORED

let's talk about Ogórek

Tommiashi

Rekomendowane odpowiedzi

"Magdalena Ogórek przerwała milczenie. I ostro zaatakowała SLD. W emocjonalnym wpisie na blogu zrzuciła większość winy za fiasko wyborcze na partię, która namówiła ją na start w wyborach. Twierdzi, że Sojusz nie pozwolił jej wyznaczyć sztabu, naciskał na rezygnację z wizji kampanii i na początku wyasygnował na nią... zero złotych."

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,143907,17927477,Ogorek_obwinia_SLD_o_fiasko_kampanii___Wyznaczyli.html

Jestem Europejczykiem.

Kandydatka Ogórek przerwała milczenie?To coś nowego!

Czemu dopiero teraz?

Obnaży całą prawdę?

Nie możemy się doczekać!

Obawiam się,że ta prawda może być bolesna.

Kandydatka Ogórek przerwała milczenie? To coś nowego!

Czemu dopiero teraz?

Obnaży całą prawdę?

Nie możemy się doczekać!

Obawiam się,że ta prawda może być bolesna.

Ta prawda jest bardzo piękna, nie mogę się doczekać, może zostać obnażona choćby jedna noga lub chociaż jakaś tej nogi część. Niech pokaże cokolwiek, byle szybko, bo na swoją frał nie mogę już patrzyć.

Właściwie to mniej żenujące jest czytanie relacji ze spotkania z UFO niż opowieści słyszących kable.

Jeśli chodzi o biust to możesz się rozczarować.

Nie ma problemu, ja od kilkudziesięciu lat odżywiam się jedzeniem dla dorosłych, nikt mnie cyckiem karmić nie musi. Dlatego nie interesują mnie powiedzmy, cycate krasule.

Właściwie to mniej żenujące jest czytanie relacji ze spotkania z UFO niż opowieści słyszących kable.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.