Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do Marantz PM8005

insaimz

Rekomendowane odpowiedzi

Caspiana m2 caly czas. Kupilem wczesniej zestaw Leema Tucana 2 I Antilla 2s, ale wzmak padl, wiec oddalem zestaw. Niestety swoje cd sprzedalem wczesniej I potrzebowalem cos kupic a ze zabukowalem wakacje to poki co wiecej kasy nie mam...suma sumarum jak sie nie ma tego co sie lubi to sie lubi to co sie ma. Gralem przez ostatni miesiac na bluray...ciezko tak dluzej bylo wytrzymac.

No i jak sie sprawuje ten Marantz?

Dostane go dopiero w poniedzialek/wtorek. W ubieglym tygodniu obdzwonilem richer sound(Hull),Peter Tyson, Audible Fidelity, Zouch Audio, Sevenoaks I mozecie mi wierzyc lub nie, ale wszystkie sa8005 byly wykupione. Zamowili mi specjalnie w Zouch Audio (czarny). W czwartek doszla dostawa do sklepu I ma byc u mnie w przyszlym tgodniu. W Peter Tyson tez mieli miec dostawe w tym samym czasie. Niewiarygodne, rozeszly sie jak swieze buleczki. Na pewno opisze wrazenia z odsluchu.

Wieza STEREO Technics :)

W Richer Sounds najlepiej w takim przypadku zadzwonić do działu sprzedaży telefonicznej i wysyłają z tego sklepu w którym mają :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czyli jak sprzęt jest na stronie, to nie ma problemu.

Ukryta Zawartość

W Richer Sounds najlepiej w takim przypadku zadzwonić do działu sprzedaży telefonicznej i wysyłają z tego sklepu w którym mają :)

Ukryta Zawartość

Czyli jak sprzęt jest na stronie, to nie ma problemu.

Romek....spoko, wiem...tak samo w Sevenoaks, petertyson itd... Tam dzwonilem do centrali...nie mieli ani jednego a richersound mieli ex demo, ale odbior tylko w salonie I nie wysylaja ich miedzy salonami....tak czy inaczej nie ma sie nad czym rozwodzic, bo zamowilem I doszedl. Nie wiem, czy to prawda, ale podobno czekali wszyscy na dostawe od marantza. Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Wieza STEREO Technics :)

• 1 rok później...

Dokladnie. Tym bardziej, ze Tannoy Revolution dc6t można znaleźć w świetnej cenie. Precision sa lrpsze, ale i to ale może byc kluczowe. Marantz z serii 8005 to bardzo dobry zestaw, tak samo Tannoy Revolution dc6t. Jeśli bedziesz mial dobre pomieszczenie akustyczne to masz gwarancje sukcesu w dobrych pieniadzach. Wiec nie zawsze wystarczy wydawać duzo kasy, aby byc zadowolonym :) Dobrze złożony zestaw mozna złożyć w bardzo rozsadnych pieniadzach. Posluchaj tego zestawu i sam wybierzesz.

P. S. Sluchalem kilku zestawów opartych na wysokich modelach i doszedlem do wniosku, ze graja lepiej, ale patrząc na ilość kasy jaka nalezy wydać, doszedlem do wniosku, że nie warto się bawić w ciągle wymiany. Lepiej skupić się na muzyce i radości jaka daje. A oszczędności robię, aby gdyby cos sie zepsulo, wtedy wymienię na nowe :)

Jeśli bedziesz mial dobre pomieszczenie akustyczne to masz gwarancje sukcesu w dobrych pieniadzach.

Marantz produkowany obecnie i sukces w dobrych pieniadzach...

Z czym w kwocie 4 - 6 tys porownywales i w jakim systemie , tego marantza?

Marantz produkowany obecnie i sukces w dobrych pieniadzach...

Z czym w kwocie 4 - 6 tys porownywales i w jakim systemie , tego marantza?

PM8005 i SA8005 kosztują po £579 czyli po 3 tys. zł.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.