Skocz do zawartości
IGNORED

Kupię audiofilski komputer klasy high-end do grania z plików

SVART

Rekomendowane odpowiedzi

Wtedy musisz kupić najtańszy. Był taki jeden na alegro parę miesięcy temu za ok 4k PLN :).

Eh, a jak chcę dobrze grający? Drogie toto ©HujEnd, to nie dla mnie ;-)

Jeszcze się zdziwisz :-p. Takie już są, czego przykładem są komputery Eleberotha.

To co jest w CERNie to pikuś w porównaniu do kompów Elba. ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Tak. Jakoś sceptyczny jestem. Ale to pewnie dlatego że już trochę na kompach sie robiło i w elektronice. Więc wie się że pewne rzeczy ciężko przeskoczyć. Może kiedyś się uda. Zobaczymy.

chwilowy brak działalności w audio.

Nie ma dróg na skróty!!! Ja mam hi end audio pc rippery dla różnych gatunków muzycznych. Dla jazzu z delikatnym aksamitnym brzmieniem, dla rocka taki z mocniejszym uderzeniem. Ja się dziwię, że w ogóle można słuchać ripów z jednego hied pc. Przecież to kompromis odbijający się na jakości dźwięku. W dodatku musze się pochwalić: Od kiedy kupiłem nowy kabel zasilający hi end pc od jednego z Polskich fachowców (nie podam nazwy, bo chce mieć najlepszy system audio pc) to tez jakoś te nagrania zyskały na klarowności i przestrzeni. Polecam próbować różnyc, tylko odpowiednio kokosztownych, bo inaczej to zawsze jakiś kompromis musi być co odbija się na dźwięku .

Audio pasjonaci - łączmy się w siłę! :)

Pdi90 masz całkowitą rację.

Tak się zastanawiam, bo w gniazdku jest ten strasznie źle brzmiący prąd zmienny :-( Coś z tym muszę zrobić, góra nie jest tak perlista, jak być powinna.

Mam jeszcze sąsiada audiofila ;-) (stara się przebić dźwiękami samego Samolocika ;-)) i zastanawiamy się nad postawieniem za naszymi domami elektrowni atomowej, bo jak każdy wie PRĄD GRA ;-)

Mam do Was jedno pytanie lepej wykorzystać rozpad jąder atomowych czy fuzję jądrową?

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Nie ma dróg na skróty!!! Ja mam hi end audio pc rippery dla różnych gatunków muzycznych. Dla jazzu z delikatnym aksamitnym brzmieniem, dla rocka taki z mocniejszym uderzeniem. Ja się dziwię, że w ogóle można słuchać ripów z jednego hied pc. Przecież to kompromis odbijający się na jakości dźwięku. W dodatku musze się pochwalić: Od kiedy kupiłem nowy kabel zasilający hi end pc od jednego z Polskich fachowców (nie podam nazwy, bo chce mieć najlepszy system audio pc) to tez jakoś te nagrania zyskały na klarowności i przestrzeni. Polecam próbować różnyc, tylko odpowiednio kokosztownych, bo inaczej to zawsze jakiś kompromis musi być co odbija się na dźwięku .

W Kaciku poetyckim mógłbyś coś osiągnąć. Ale z dala od pc szczególnie od kablarzy bo cie niezle skosza z $. A dobrego dziwku wciąż nie usłyszysz.

chwilowy brak działalności w audio.

Swojak! 0 (zero) kompromisów. Takie posty właśnie są w cenie, szczera prawda. Wpadaj do naszego klubu :).

Specjalista był zdaje sie Rochu - jak sie myle to niech poprawi bo może o innego usera chodziło. Trzeba go zapytać.

Pamiętam że pisał na temat podstawek antywibracyjnych pod PCta i wzmacniaczy impulsowych które tez tam jakos dobierał pod kompa. Ale dokładnie nie pamiętam. Pisał o tym jeszcze przed powstaniem zakładki PC-audio. Wiec dawno. Był pionierem :-)

Siemano, tajemniczy Bady :). A czy Ty, VeryBadBadyBoy, już masz swój audiofilski hi-end komputer?! :)

Był pionierem :-)

W takim razie też powinien być honorowym Klubu PC-Ultra-Extreme-Hi-End-Maniaków. Ponieważ Rocha już jednak z nami nie ma :(, będzie obecny z nami duch konta "Rocha" jako pra-praojca hi-endu komputerowego i jako VIP no. 1 tegoż Klubu. Tym samym, Elb i Sly spadają odpowiednio o oczka niżej w hierarchii VIP'owiskiej klubu - sory chłopaki, ale taki mamy klimat :).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.