Skocz do zawartości
IGNORED

Informacja wstępna dla średnio-zaawansowanych pytających o kable

graaf

Rekomendowane odpowiedzi

Słitepete srete tete, bezczelnym cynizmem jest twoje pisanie na polskim forum obrażając inne osoby. Skoroś taki super antypolak to wypieprzaj stąd. Po co dupę zawracasz? Idź do Pakistanów i czarnych. Im dupę pozawracaj.

Nie badz taki madry, bo zaraz zacytuje pare Twoich postow z ktorych wynika Twoj poziom inteligencji.

Cytować sobie możesz ale kto jaki poziom reprezentuje wszyscy widzą czytając z boku.

Ciebie widać dobrze nauczyli, walisz w rogi Mudę, i wyjeżdżając poszłeś na łatwiznę. Najprawdopodobniej masz poważne kompleksy i stąd ta wrogość i próby odreagowania na rodakach.

Obrażasz teraz Mudę. Nie znam gościa ale mam wątpliwości czy zasłużył na taką krytykę. Zarzut, że ktoś chce sobie nabić kabzę jest tyleż głupi co infantylny. A to co? Wyjechałeś bo Indii żeby za darmo wspomagać chorych na dżumę i trąd? Tak samo chcesz nabijać sobie kabzę. Co więcej, wyjechałeś żeby bardziej nabijać sobie kabzę. A jeśli czynisz z tego zarzut innym to jesteś zakłamanym, durnym hipokrytą.

Tak?

Muda patrzy na kazdego nowego forumowicza z Nadem jak na ofiare, ktora mozna kiwnac na pare zlotych, przeciez to widac golym okiem.

Ja wyjechalem po to, zeby dostawac za swoja prace godne jej pieniadze i godnie zyc. Nikogo ie naciagam na drobne.

Druga sprawa jest to, ze w PL jak i na calym swiecie rozne sprawy moga sie wydarzyc i czym polska bedzie sie bronic? Taczkami?

Czy beda dzwonic do Obamy, ktory ma ich gleboko?

Jak sie wojna zacznie to pojdziecie do armii i beda wami w czolgi napierdzielac, bo co maja zrobic. Albo z tymi kablami na front pojdziecie hehe

Słitepete srete tete, bezczelnym cynizmem jest twoje pisanie na polskim forum obrażając inne osoby. Skoroś taki super antypolak to wypieprzaj stąd. Po co dupę zawracasz? Idź do Pakistanów i czarnych. Im dupę pozawracaj.

Jest chyba wolnosc.

Aha, zapomnialem, ze wy dalej w tej polsce macie motto dobre bo polskie a co nie nasze to syf.

Ja tutaj nie generalizuje, ze wszyscy Polacy sa tacy sami, ale jak sie taki figo fago jak muda wychyla to mu trzeba nosa przytrzec.

Nikt nikomu nie każe modyfikować swojego sprzętu, na dodatek to dorośli ludzie i wiedzą co robią z swoją zarobioną gotówką. Jeżeli osoby, które skorzystały z modyfikacji Mudy będą niezadowolone to pewnie o tym fakcie napiszą na forum. Narazie nie zauważyłem jakiejś specjalnej dezaaprobaty jego pracy.

Polskę na pewno obronią ci wszyscy, którzy stąd uciekli!

No tak. To prawda, bo ci ktorzy zostali do niczego nie sa zdolni.

Zaje..sty temat :) Jak ten z insomnia.pl o tym pokoju...klasyka :)

No mnie tez sie podoba.

czytam z zapartym tchem !

miszczostfo

dobre przykłady z bezpiecznikami - Bulb wrzucaj więcej niech uwierzę że to się dzieje naprawdę :-))))

Tutaj jeszcze nasz branzowiec zabnlysnal wiedza, 1V na uzwojeniu pierwotnym zakladajac przelozenie transformatora 6:1 dla wzmacniacza to na uzwojeniu wtornym 0,2V

roznica napewno slyszalna!

o reszcie sprzetu nie wspominam bo zasilana jest zazwyczaj niskim napieciem z dosc dobrych stabilizatorow

1zyke52.jpg

Moich tekstów proszę nie wyciągać z większej całości tekstów innych użytkowników a szczególnie tych co mają faktycznie całodobowe wahania prądu i np. bardzo wrażliwą elektronikę opartą na lampach! To że na forum piszesz nic nie znaczy w życiu bez praktycznego spotkania z tym problemem w realu i twoje pojmowanie świata jest za małe aby to zrozumieć!!! Tak ze może nie klep bezmyślnie w klawiaturę na tematy których nie rozumiesz! Może się ożeń i zajmij czymś innym, tylko nie rób dzieci!!! Dla dobra ludzkości Proszę!

Jest chyba wolnosc.

Nie ma i dla tego jednego pana zamieniłeś na innego i u niego pracujesz ale czemu tu a nie u nowego pana ujadasz to nie rozumiem?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Nikt nikomu nie każe modyfikować swojego sprzętu, na dodatek to dorośli ludzie i wiedzą co robią z swoją zarobioną gotówką. Jeżeli osoby, które skorzystały z modyfikacji Mudy będą niezadowolone to pewnie o tym fakcie napiszą na forum. Narazie nie zauważyłem jakiejś specjalnej dezaaprobaty jego pracy.

Tak?

A ile ich juz bylo do sprzedania?

Ostatnio w jakims temacie chlopak opisywal jakie ma teraz problemy z dopasowaniem reszty systemu, to muda zaleca mu konsultacje na PW.

Pewnie bedzie doradzal jakies kable, tak jak mi i paru innym kolegom.

Chlopie, tutaj chodzi tylko o jedno, o pieniadze.

Skoro muda jest takim wielkim fanem audio i uzytkownikiem forum a dlubanie w sprzecie sprawia mu przyjemnosc, to dlaczego bierze za to pieniadze?

Chlopaki, ktorzy wladowali sie w ten gnojownik maja powazne problemy z odsprzedaza tych wzmacniaczy, jak poczytasz troche to forum i nie tylko to forum, to dowiesz sie wiecej o dzialalnosci tego osobnika i szkodach jakie robi.

Chlopakom jest wstyd troche pisac o tym, bo najpierw pisza, ze sa zadowoleni, ale pozniej, po jakims czasie szukaja jak by tu opchnac to cos, co zostalo ze wzmacniacza. Przeciez nie napisza, ze najpierw bylo super a teraz jest do kitu, bo wiadomo na kogo wyjda.

Na dodatek przy probie sprzedazy takiego wzmacniacza musza doliczyc koszty tej modyfikacji i koszty wysylki i robi sie kwota, ktora z miesca skazuje taka aukcje na porazke.

I jak malo na ten temat wiesz, to lepiej nie pisz.

Moich tekstów proszę nie wyciągać z większej całości tekstów innych użytkowników a szczególnie tych co mają faktycznie całodobowe wahania prądu i np. bardzo wrażliwą elektronikę opartą na lampach! To że na forum piszesz nic nie znaczy w życiu bez praktycznego spotkania z tym problemem w realu i twoje pojmowanie świata jest za małe aby to zrozumieć!!! Tak ze może nie klep bezmyślnie w klawiaturę na tematy których nie rozumiesz! Może się ożeń i zajmij czymś innym, tylko nie rób dzieci!!! Dla dobra ludzkości Proszę!

Nie ma i dla tego jednego pana zamieniłeś na innego i u niego pracujesz ale czemu tu a nie u nowego pana ujadasz to nie rozumiem?

Ja ujadam?

Ja szydze.

czytam z zapartym tchem !

miszczostfo

dobre przykłady z bezpiecznikami - Bulb wrzucaj więcej niech uwierzę że to się dzieje naprawdę :-))))

Zapewnilem sobie niezla dawke smkiechu przegladajac ten watek z bezpiecznikami dzisiaj

Obywatelstwo może i zmieniłeś ale mentalność pozostała. Najwięcej nienawiści mają w sobie Polacy właśnie na emigracji. Widziałem to wiele razy i potwierdza to wielu moich znajomych czasowo lub na stałe przebywających poza Polską. Może Polacy to nie jest najlepszy naród i tu w kraju widać patologie ale jeszcze większe widać wśród Polaków właśnie na emigracji. Co ciekawe tu na forum najwięksi krzykacze i ludzie z wiecznymi pretensjami co całego świata to w większości Polacy na obczyźnie. Wypisują takie absurdy, że głowa boli. Zerowe doświadczenie w czymkolwiek i do tego frustracja i pretensje do wszystkich ale w sumie nie wiadomo o co.

I kolejna ich wspólna cecha to permanentna próba wmówienia innym, że ci tu w kraju to frajerzy, a oni tam to super sukces, super fury, kadra menadżerska, bankierzy, lekarze, biznesmeni itd.

A prawda jaka jest to już inna sprawa. Wielu wie jaka jest prawda.

Przypomina mi się tekst 5 latka który pokazywał mi na obejściu domu stertę z obornikiem z przejęciem mówił: i ten gnój jest nasz

TAK nasz ci on jest! Echh! I niech inni to zapamiętają!

Jak najpierw nasrają we własne gniazdo a później wracają skruszeni nie tylko u nas jak w tej piosence England:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A panow to Wy tam macie.

Jeden wyladawal w lesie, za duzo sie domagal to go uciszyli.

Drugi sam wyjechal na zachod, o Donaldzie teraz mowie.

A przed czym uciekl? Pew ie wkrotce sie dowiemy.

Pewnie mial takie same powody jak ja.

Najgorsze jest to, ze pisze taki jeden, ze siedzi 10 lat w UK, ten manago, ale jest dumny z tego, ze jest Polakiem.

Moglby podac przynajmniej jeden powod do dumy.

Juz wiem, pewnie buduje w Polsce dom, bo taniej go to wyniesie.

Czyli jest dumny, ze w Polsce mozna wszystko na lewo zalatwic i niedrogo kupic kradzione.

Ja ujadam?

Ja szydze.

A łańcuch dalej na szyi. pomyśl ile energii to Twoje szydzenie na taką odległość traci i jaki odzew masz przy swoim łańcuchu, moim zdaniem desperacja wychodzi z Ciebie!!! Tu na forum raczej nikt Ci nie pomoże poszukaj pomocy pośród swoich sprawdzonych najbliższych przyjaciół!

Ja się nie dziwię, że tu kabli nie słychać.

2a7ef601de.jpg

No sprzet masz nawet nawet, kable tez, tylko z akustyko mozesz powalczyc troche.

Jakis koc na ten ekran LCD, drabine wynies, krzeslo moze zostac, widzialem w innym watku, koles mial ciut lepsze klocki i twierdzil, ze krzeslo moze byc.

Jakies panele przyklej miedzy kolumnami, to wazne.

Nie nie, zostaw drabine, wydaje mi sie, ze jak na niej usiadziesz to bedziesz mial wysokotonowy na wysokosci ucha, o to chodzi.

Widzisz, poczytałem trochę wpisów w klubie Nada i nie spotkałem się z wyraźnie negatywnym odbiorem, poza twoimi, modyfikacji Mudy.

Wydaje mi się, że jesteś troszkę naiwny, dla mnie jest oczywistym, że sprzęt po przeróbkach zazwyczaj traci na możliwości odsprzedaży gdyż kupujący raczej szukają sprzętu nie modyfikowanego.

Poza tym dziwię się, że tak często piszesz z Polakami bardzo przez ciebie nie lubianymi. Jakaś forma masochizmu?

Może znajdź sobie jakieś tubylcze forum i tam się udzielaj ku uciesze swojej i innych uczestników tamtego forum mogących mieć styczność z tak nietuzinkową osobowością jak ty.

A łańcuch dalej na szyi. pomyśl ile energii to Twoje szydzenie na taką odległość traci i jaki odzew masz przy swoim łańcuchu, moim zdaniem desperacja wychodzi z Ciebie!!! Tu na forum raczej nikt Ci nie pomoże poszukaj pomocy pośród swoich sprawdzonych najbliższych przyjaciół!

Zamiast przepinac kable i wsluchiwac sie w niuanse, slucham teraz muzyki i szydze.

A pomocy to raczej potrzebuja osoby z urojeniami. Kilka z nich caly czas pisze, ze je posiada, nawet rano jak w sypialni lezy na lezaca itd.

Lezales kiedys na lezaco?

A pomocy to raczej potrzebuja osoby z urojeniami.

Każdy potrzebuje pomocy tylko nie wie w którym czasie jego życia to nastąpi i co gorsza wtedy nie są to urojenia uwierz mi!

Widzisz, poczytałem trochę wpisów w klubie Nada i nie spotkałem się z wyraźnie negatywnym odbiorem, poza twoimi, modyfikacji Mudy.

Wydaje mi się, że jesteś troszkę naiwny, dla mnie jest oczywistym, że sprzęt po przeróbkach zazwyczaj traci na możliwości odsprzedaży gdyż kupujący raczej szukają sprzętu nie modyfikowanego.

Poza tym dziwię się, że tak często piszesz z Polakami bardzo przez ciebie nie lubianymi. Jakaś forma masochizmu?

Może znajdź sobie jakieś tubylcze forum i tam się udzielaj ku uciesze swojej i innych uczestników tamtego forum mogących mieć styczność z tak nietuzinkową osobowością jak ty.

A owszem. Pisze na tubylczym forum, ale tutaj rozmowy sa powazne, nie o urojeniach i nie bardzo jest jak poszydzic.

A tutaj. Zabawe mam naprawde przednia.

To jak bedziesz walczyl z ta akustyka, czy bedziesz wymienial kable do usranej smierci.

Przeciez widac, ze tam kable nie pomoga a jak zadbasz o akustyke to kto wie.

Pewnie wokale wyjada do przodu, adzwieki o wysokich czestotliwosciach beda sie wydobywac razem, ale jak by osobno w swojej rozciaglosci.

Mozesz jeszcze z tym subem cos pokombinowac.

Zamiast przepinac kable i wsluchiwac sie w niuanse, slucham teraz muzyki i szydze.

Ty nie rozumiesz idei u zwykłego "Kowalskiego" który najpierw sobie chce złożyć jakiś sensowny system i jak jest mądry to najpierw musi posłuchać czy to co sobie składa sprawi mu przyjemność. Później takie osoby zależnie od umiejętności i posiadanych na czas składania systemów na 10 i więcej lat nie zajmują się tym tylko słuchają muzyki w takich jak im najbardziej odpowiadają pozycjach ciała-ciał (niekoniecznie podtekst seksualny).

Każdy potrzebuje pomocy tylko nie wie w którym czasie jego życia to nastąpi i co gorsza wtedy nie są to urojenia uwierz mi!

Tutaj wyraznie widac, ze to juz nastapilo i trzeba interweniowac szybko, bo od slyszenia nieistniejacego czegos do omamow wzrokowych nie daleko.

Tak, tak wiem, że na tamtym forum muszą być poważne tematy, tubylcze i zrozumiałem tylko dla tubylców.

Pewnie Bóg dając Mojżeszowi 10 przykazań miał na myśli tylko Polaków?

Normalnie straszny szyderca z ciebie, strach się bać.

Ty nie rozumiesz idei u zwykłego "Kowalskiego" który najpierw sobie chce złożyć jakiś sensowny system i jak jest mądry to najpierw musi posłuchać czy to co sobie składa sprawi mu przyjemność. Później takie osoby zależnie od umiejętności i posiadanych na czas składania systemów na 10 i więcej lat nie zajmują się tym tylko słuchają muzyki w takich jak im najbardziej odpowiadają pozycjach ciała-ciał (niekoniecznie podtekst seksualny).

Zgadzam sie w 100%

Ja tak zrobilem.

Ale kolega muda, ktory lezy na lezaco ma tendencje do pchania lap w dobrze grajace wzmacniacze. Przekonuje do tego innych uzytkownikow.

Mam na mysli wzmacniacze, ktore graja dobrze w swoim przedziale cenowym oczywiscie.

Tak, tak wiem, że na tamtym forum muszą być poważne tematy, tubylcze i zrozumiałem tylko dla tubylców.

Pewnie Bóg dając Mojżeszowi 10 przykazań miał na myśli tylko Polaków?

Normalnie straszny szyderca z ciebie, strach się bać.

Powiedz lepiej, czy juz zarzuciles koc na plazme i czy sa jakies zmiany.

Tak są zmiany, jak dałem koc na plazmę to obraz przestał mi się wyświetlać, słyszę tylko głos. Może powiesz mi co to może być za przyczyna, że się tak dzieje.

Tak na marginesie, uzupełnij w opisie swoją konfigurację sprzętową chyba, że sie wstydzisz to nie będę nalegał.

A panow to Wy tam macie.

Jeden wyladawal w lesie, za duzo sie domagal to go uciszyli.

Drugi sam wyjechal na zachod, o Donaldzie teraz mowie.

A przed czym uciekl? Pew ie wkrotce sie dowiemy.

Pewnie mial takie same powody jak ja.

Najgorsze jest to, ze pisze taki jeden, ze siedzi 10 lat w UK, ten manago, ale jest dumny z tego, ze jest Polakiem.

Moglby podac przynajmniej jeden powod do dumy.

Juz wiem, pewnie buduje w Polsce dom, bo taniej go to wyniesie.

Czyli jest dumny, ze w Polsce mozna wszystko na lewo zalatwic i niedrogo kupic kradzione.

Sweetepete, moze I wyjechalem, ale jestem dumny ze swojego pochodzenia i ziemi, na ktorej sie wychowalem. Dumny z mojego pradziadka , ktory walczyl o wolnosc tego kraju. Nie jestem dumny z kretactwa, glupoty, zlodziejstwa i wyzysku, ale to jest wszedzie. Nawet w Anglii. Otworz "the sun" I poczytaj jakie tam brednie pisza I jakie newsy o Anglikach sa. Anglicy to zwierzeta kichajscy pod siebie, bez kultury, bekajacy przy jedzeniu, biegajacy z golymi dupami po ulicach i robiacy syf I bajzel gdziekolwiek pojada na wakacje. Mieszkasz w UK...masz obywatelstwo angielskie, wstyd Ci za to? Gdyby nie miedzy innymi polscy zolnierze o by w Angli po niemiecku teraz mowili. Moze I Polska jest zacofana przez komune i prl-owskie pokolenie majace dziwne poglady, ale to nie powod by sie czegos wstydzic.

Miejmy nadzieje, ze Ci ktorzy tam mieszkaja wreszcie zrobia rewolucje I wypieprza ten caly rzad na zbity push, bo sluchac ani ogladac sie tego nie da...

Wieza STEREO Technics :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.