Skocz do zawartości
IGNORED

Czy uważasz, że trollowanie jest zgodne z regulaminem forum ?

Gość

Czy uważasz, że trollowanie jest zgodne z regulaminem forum ?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uważasz, że trollowanie jest zgodne z regulaminem forum ?

Rekomendowane odpowiedzi

Krótko i na temat.

A odpowiedz mi, bidetowy wyskrobku, czy nazywanie kogoś "tępym bucem" - jak ty mnie w wątku obok - jest zgodne z regulaminem forum?

U nas w krakowskiem buc znaczy tyle co ch*j i za takie coś delikwent dostaje po mordzie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość

(Konto usunięte)

A odpowiedz mi, bidetowy wyskrobku, czy nazywanie kogoś "tępym bucem" - jak ty mnie w wątku obok - jest zgodne z regulaminem forum?

Kiedy się wchodzi w czyjś temat, należy się przynajmniej zapoznać z tym, co w nim pisze... Sam się zgodziłeś na to, by być nazwanym tępym bucem, a teraz skamlesz z jakimiś pretensjami.

Nikt nie ma obowiązku pisania w czyimkolwiek temacie. Ty piszesz, choć nie musiałbyś tego robić.

Nie rozumiesz tego co piszę, nie podoba się to co piszę ? Nie potrafisz inaczej reagować ?

Nie potrafisz przeczytać uważnie tekstu, więc na co liczyłeś ?

Przy takich ułomnościach masz jeszcze odwagę zasłaniać się regulaminem ?

U nas w krakowskiem buc znaczy tyle co ch*j i za takie coś delikwent dostaje po mordzie.

http://sjp.pwn.pl/sjp/;2446483

z maczetą goni

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

W okolicach Rynku Głównego przed daniem w mordę (jak i po), mówi się jeszcze:

- Wiesz, za coś dostał, CIULU. A skoro wiesz - masz jeszcze!:-)

Fox - z gnidą się szamotać?

Daj se spokój.

- Wiesz, za coś dostał, CIULU. A skoro wiesz - masz jeszcze!:-)

Gwoli wyjaśnienia, u nas ciul to nie to samo co na śląsku-łajza oferma. To jeszcze oprócz tego gnida, szumowina itp.

Kazik-k,

po co zadajesz pytanie, na które jest oczywista odpowiedź?

Równie dobrze można zapytać, czy kazik-k to troll?

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

Nie. Wklejając zdjęcie, niemające wpływu na dyskusje numerek odpowiada, że uważa trollowanie za zgodne z regulaminem :-P Rozumiecie? W każdym razie tak wygląda moje interpretacja wpisu 747.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.