Skocz do zawartości
IGNORED

motocykliści - prawo... patologia...

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

"Rosyjska grupa motocyklowa "Nocne wilki" nie dostanie zgody na przejazd przez Berlin na cmentarz żołnierzy radzieckich w Treptower Park - podał niemiecki dziennik "Die Welt", powołując się na wysokiej rangi przedstawiciela władz bezpieczeństwa."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W takim razie Merkel 9 maja 2015 roku w Moskwie złoży wieniec w towarzystwie psa Putina.

Ukryta Zawartość

W takim razie Merkel 9 maja 2015 roku w Moskwie złoży wieniec w towarzystwie psa Putina.

Nawet bez psa tego zacnego Towarzysza. Dlaczego? Bo jej tam 9 maja nie będzie.

"Kanclerz Niemiec Angela Merkel nie pojedzie 9 maja do Moskwy na oficjalne uroczystości związane z obchodami zakończenia II wojny światowej - poinformował w środę rzecznik niemieckiego rządu Steffen Seibert.

Ale Merkel ma się w Moskwie pojawić - dzień później, by złożyć wieniec na Grobie Nieznanego Żołnierza pod murem Kremla. Jak powiedział rzecznik niemieckiego rządu Steffen Seibert, na taką propozycję ze strony Berlina zgodził się Putin."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Nawet bez psa tego zacnego Towarzysza. Dlaczego? Bo jej tam 9 maja nie będzie.

"Kanclerz Niemiec Angela Merkel nie pojedzie 9 maja do Moskwy na oficjalne uroczystości związane z obchodami zakończenia II wojny światowej - poinformował w środę rzecznik niemieckiego rządu Steffen Seibert.

Ale Merkel ma się w Moskwie pojawić - dzień później, by złożyć wieniec na Grobie Nieznanego Żołnierza pod murem Kremla. Jak powiedział rzecznik niemieckiego rządu Steffen Seibert, na taką propozycję ze strony Berlina zgodził się Putin."

Ukryta Zawartość

Złoży 8 czy 10 i tak pies oleje jej kwiaty.

Ukryta Zawartość

Złoży 8 czy 10 i tak pies oleje jej kwiaty.

Jesteś Włodzimierzu zaślepionym politrukiem niestety skoro piszesz takie bzdury.

Mimo napięć Putin gotów jest wejść Merkel do d... po niemieckie pieniądze. Merkel z kolei ma na plecach niemiecki biznes i perspektywę przyznania się do porażki swojej Ostpolitik.

Putin w perspektywie ma Chińczyków z którymi negocjuje się znacznie trudniej i nie mają prorosyjskich sentymentów. Dlatego tak walczy o Europę, między innymi przy pomocy propagandy i rozmaitych "pożytecznych idiotów".

To obustronny biznes Towarzyszu.

Jestem Europejczykiem.

Jesteś Włodzimierzu zaślepionym politrukiem niestety skoro piszesz takie bzdury.

Mimo napięć Putin gotów jest wejść Merkel do d... po niemieckie pieniądze. Merkel z kolei ma na plecach niemiecki biznes i perspektywę przyznania się do porażki swojej Ostpolitik.

Putin w perspektywie ma Chińczyków z którymi negocjuje się znacznie trudniej i nie mają prorosyjskich sentymentów. Dlatego tak walczy o Europę, między innymi przy pomocy propagandy i rozmaitych "pożytecznych idiotów".

To obustronny biznes Towarzyszu.

A tak w zasadzie to o czym piszesz... Tak za serce łapiąc. Wypasiony w PRL banderowcu. (Wyłącznie moderacji nadmieniam, że ów pisze do mnie czule stary komuchu vel komunisto. Albo jeszcze lepiej.)

. Wypasiony w PRL banderowcu.

Przecież po pamiętnej wizycie Komorowskiego w parlamencie w Kijowie "Banderowiec" to brzmi dumnie ............

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Wypasiony w PRL? Chciałbym, ale nie pieszczot nie było. Za PRL nie tęsknię jak co poniektórzy, ale też nie twierdzę, że była to czarna dziura.

A tak w ogóle to nie temat o mnie, tylko o motocyklistach, więc trochę samodyscypliny proszę.

Jestem Europejczykiem.

Wypasiony w PRL? Chciałbym, ale nie pieszczot nie było. Za PRL nie tęsknię jak co poniektórzy, ale też nie twierdzę, że była to czarna dziura.

A tak w ogóle to nie temat o mnie, tylko o motocyklistach, więc trochę samodyscypliny proszę.

Coś podobnego...

Co do "Nocnych Wilków", to jak ich nie chcą na motorach wpuścić, to może przyjadą na rowerach, hulajnogach albo wrotkach? Zawsze kulturalniej, zdrowiej i potencjalnie bezpieczniej.

2015_04_13_zyziu_hyziu_nocne_wilki_calosc.JPG

dzięki użytkownikom 2 kółek, polska transplantologia przezywa złoty okres, i znając zamiłowanie Polaków do jazdy kawaleryjskiej lub husarii, długo będziemy się cieszyć z postępu tak ważnej nauki. a więc- komu w drogę, temu.........

bezmyslnie powielasz totalna bzdure. wsrod dawcow organow motocyklisci stanowia zdecydowana mniejszosc. kierowcy 2 kolek zwykle maja bardzo powazne urazy wielonarzadowe dyskwalifikujace mozliwosc przeszczepu pomimo zachowania centralnego ukladu nerwowego bez uszkodzen. nie trzeba studiowac medecyny zeby wiedzic skad taki a nie inny stan faktyczny

A tak w zasadzie to o czym piszesz... Tak za serce łapiąc. Wypasiony w PRL banderowcu. (Wyłącznie moderacji nadmieniam, że ów pisze do mnie czule stary komuchu vel komunisto. Albo jeszcze lepiej.)

Odpowiadając na takie głupie wpisy nobilitujesz głupotę do rangi dyskutanta. Ja go sobie wyłączyłem.

A czym tak się nasz kochany Areczek rozzłościł? Może tym?

"Aleksander Łukaszenka nie jedzie do Moskwy na obchody 70. rocznicy zwycięstwa nad faszyzmem".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

A czym tak się nasz kochany Areczek rozzłościł? Może tym?

"Aleksander Łukaszenka nie jedzie do Moskwy na obchody 70. rocznicy zwycięstwa nad faszyzmem".

zdecyduj się trolu

Jeżeli nie potrafisz inaczej reagować na trola, powiedz, co zrobisz jak Ciebie zbanuję ? a trola nie...