Skocz do zawartości
IGNORED

Kto idzie na Wybory Prezydenckie 2015?

neomammut

Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?

2. 2. Idziesz? A na kogo zagłosujesz?

• Bronisław Komorowski
    • Janusz Korwin-Mikke
    • Adam Jarubas
      0
    • Paweł Kukiz
    • Marian Kowalski
    • Jacek Wilk
    • Andrzej Duda
    • Janusz Palikot
    • Magdalena Ogórek
    • Grzegorz Braun
    • Paweł Tanajno

Rekomendowane odpowiedzi

TVN24 oglądam raz na jakiś czas przy popołudniowej kawie i tylko wiadomości, mord polityków w ogóle nie chcę widzieć, chyba, że gada ktoś sensowny, ale to rzadkość.

To się uśmiałem po pachy przecież tam każdy dziennikarz to funkcjonariusz rządowy <lol> a i goście jedyni słuszni

że o socjologach komentujących wszystko w jedyny dopuszczalny sposób .

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Zdolna jest, młody umysł, a łyka jak Pelikan :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

To się uśmiałem po pachy przecież tam każdy dziennikarz to funkcjonariusz rządowy <lol> a i goście jedyni słuszni

że o socjologach komentujących wszystko w jedyny dopuszczalny sposób .

Powiedział czciciel Kaczora i jego hołoty, która nie jest ani prawicą, ani lewicą, ani w centrum nie jest.

Zdolna jest, młody umysł, a łyka jak Pelikan :)

Czyt. człowiek łyka wszystko jak pelikan, bo ma inne poglądy niż Ty. GRATULACJE. Pewnie jeszcze wychodzisz z założenia, "jeśli nie jesteś ze mną, jesteś moim wrogiem".

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Gratuluję kulturalnej i merytorycznej riposty .Najbardziej lubię Kaczora Donalda

pozdrawiam Darek.

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

To nie była riposta.

Niestety stwierdzenie faktu... ;-) ;-) ;-)

By żyło się lepiej by żyło się lepiej wszystkim ;)

Pójdę i zagłosuję na siebie ( skreślę oficjalnych kandydatów i wpiszę siebie :-))))))) A co ! Niech mam radochę, że popiera mnie chociaż jedna osoba :-))))

Nie ma to głębszego sensu powiecie ?

A głosowanie na tych wszystkich oficjalnych cymbałów ma ?: -))))

Smuga cienia spowija..;-)

Gość

(Konto usunięte)

Są 3 filary cywilizacji łacińskiej: grecka logika dwuwartościowa, rzymski system prawny i religia katolicka.

Nie mówię że to jest Twoja cywilizacja. Jest to moja cywilizacja, innej nie chcę.

Fakt, Twoja. Katolicka, nie mająca nic wspólnego z logiką, która w czasach katolickiego średniowiecza przetrwała tylko dzięki uczonym arabskim. Dopiero rewolucja Lutra osłabiła ciemnogród papiestwa i zapoczątkowała rozkwit sztuki i nauki w Europie - Renesans. A rewolucja francuska rozpoczęła zmiany społeczne - emancypację "ciemnego ludu".

Racjonalizm i pragmatyzm kościołów reformatorskich umożliwił rewolucję przemysłową w państwach niekatolickich (Anglia, USA, Niemcy, ...). Spośród 5 największych gospodarek świata nie ma ani jednego państwa katolickiego. Spośród 10 - tylko dwa.

Nie powtarzaj bezmyślnie bzdur za Konecznym. Musiał jakoś dowartościować Polskę. Zrobił to wciskając katolicyzm jako jeden z filarów cywilizacji zachodniej. Oczywiście, że chrześcijaństwo miało duży wpływ na rozwój cywilizacji zachodniej. Ale katolicyzm jest tylko jednym z wielu jego odłamów.

M.in. dogmatyzm odróżnia katolicyzm od protestantyzmu. Formatuje on umysły wierzących, pozbawia logiczności i racjonalności. Stąd m.in. mamy w Polsce tak liczną sektę smoleńską.

Pójdę i zagłosuję na siebie ( skreślę oficjalnych kandydatów i wpiszę siebie :-))))))) A co ! Niech mam radochę, że popiera mnie chociaż jedna osoba :-))))

Nie ma to głębszego sensu powiecie ?

A głosowanie na tych wszystkich oficjalnych cymbałów ma ?: -))))

To ja się zgłaszam zafałszować wybory - ile dostanę zielonych? I jakiś lachon by się przydał do pomocy? :D

Hmm, Duda wygrywa a w TV przegrywa? Dziwne :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Nie, tutaj zagłosowało niecałe 50 osób, a w ankietach w TV głosuje więcej ludzi. Większość osób nie deklaruje w ankiecie na kogo chce głosować, nie wiem, dlaczego, może dlatego, że jest jawna, a wybory są tajne ;-)

Staram się myśleć logicznie. Uwielbiam logikę, jest taka... osobliwa ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Pójdę na wybory chociażby po to, żeby jeszcze raz zobaczyć, jak podwożone mikrobusikami z naklejkami unijnych dotacji zakonnice wypełniają stosy kart do głosowania.

Jestem Europejczykiem.

Czyt. człowiek łyka wszystko jak pelikan, bo ma inne poglądy niż Ty. GRATULACJE. Pewnie jeszcze wychodzisz z założenia, "jeśli nie jesteś ze mną, jesteś moim wrogiem".

No raczej o co innego mi chodziło. TVN24 to telewizja PO, więc lepiej jej nie oglądać, to tak przy okazji młodych umysłów...

Gość rydz

(Konto usunięte)

Nic w tym dziwnego , sondaże tv muszą robić wodę z mózgu {'obatelom "}

Gdzie by nie zapytać , praca / znajomi / znajomi znajomych , nie będą głosować na Pana Bronisława Komorowskiego , a wygrywa no . :)

Gdzie by nie zapytać , praca / znajomi / znajomi znajomych , nie będą głosować na Pana Bronisława Komorowskiego , a wygrywa no . :)

bo nie ważne kto głosuje, tylko czyje serwery liczą głosy

To aż tak nie widać, że stwierdzenie retoryczne?!

Ok, ja też (stwierdzenie retoryczne) :D

bo nie ważne kto głosuje, tylko czyje serwery liczą głosy

Bo urna to taka magiczna szkatułka wrzucasz Mikołajczyk wychodzi gomółka

To stary wierszyk ale historia kołem się toczy ;/

Gratuluję kulturalnej i merytorycznej riposty .Najbardziej lubię Kaczora Donalda

pozdrawiam Darek.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To Cejrowski nagrywa te filmiki?

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Bronisław Obciach Komorowski story

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ale gość popularny, chyba na niego zagłosuje :)

a jak ktos NIE idzie glosowac wiec NIE moze wziac udzialu w tej ankiecie (jakze innej od tych prezentowanych w mediach) bo musi wybrac na kogo NIE glosuje, jak ten ktos moze zobaczyc aktuale wyniki?

czy tez moze wyniki tej ankiety (jakze innej od tych prezentowanych w mediach) sa ztastrzezone tylko dla tych co ida glosowac na Dude?

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

No to wpisz że nie idziesz i na kogo NIE głosujesz.

ale to sensu nie ma. bo czy bedzie negatywna analiza tej ankiety?

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Już się nie napinajcie - czarny koń jest tylko jeden. :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

TVN24 oglądam raz na jakiś czas przy popołudniowej kawie i tylko wiadomości, mord polityków w ogóle nie chcę widzieć, chyba, że gada ktoś sensowny, ale to rzadkość.

właśnie Ja tvn mało oglądam a już na pewno nie wiadomości pamiętam jak parę lat temu jakiś kierowca z posłem pis-u zasuwał po Warszawie żeby gdzieś zdążyć w wiadomościach 15 min gadali jak to mógł komuś krzywdę zrobić teksty które wszyscy podłapią sam nie piszę że zrobił dobrze.Jakiś czas później podobna sytuacja tyle że z politykiem POpapranym potrącona 7 letnia dziewczynka na przejściu dla pieszych i co i ....... nic.Nawet słowa w telewizji przeczytałem o tym w internecie a i tam długo nie widniał.Więc dalej czy życzę młoda keff smacznej popołudniowej kawy przy ogłupiającym miliony polaków tvn i poglądów że pis jest be , kaczyński ma kota więc jest be . Najlepsze jest to że POpaprańce tak nas zadłużyli że wydaje mi się że być może oddadzą władzę (choć połowa za zdradę i łapówki powinna siedzieć min) jak komuchy w 89 r.Pis zacznie nas wyprowadzać z długów prawdopodobnie będzie trzeba zacisnąć pasa nastąpi koniec zielonej wyspy a wtedy młoda keff i jej podobni będą pisać jak to za platformy było dobrze ile to się nie budowało jakie inwestycje jakie kontakty z naszymi partnerami w unii mieliśmy.Budować za pożyczone pieniądze potrafi każdy każdy za granicą woli tuska bo to sprzedawczyk narobił takiego gnoju że sam dał dyla z kraju. Kupa ludzi młodych za granicą obecny stan jest gorszy od wojny bo na tej przy najmniej giną ludzie w każdym wieku.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.