Skocz do zawartości
IGNORED

Europosłowie PO godzą się na obowiązkowe przyjmowanie uchodźców w Polsce

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Nie piszę o ich goszczeniu i utrzymywaniu tylko o cynicznym może ale wielce popłatnym CZERPANIU KORZYŚCI z ich obecności. :)

Taka sama korzyść z nas jak i z nich, bo w obu przypadkach jesteśmy jak się okazuje niewyczerpalnym źródłem dochodów dla kolejnych rządów.

Jeśli będą uczciwie pracowali i płacili podatki to jakie do cholery znaczenie ma ich kolor skóry???

Jeśli miałoby to być na zasadzie obopólnej, to mnie również pochodzenie i kolor skóry nie interesuje.

Jestem natomiast przeciwny zakładaniu kolejnej europejskiej hodowli darmozjadów na terenie Rzeczpospolitej.

Skoro Polacy okazali się tanią niewolniczą siłą roboczą, to dlaczego by nie rozszerzyć tej hodowli o obcokrajowców ?

Skoro Polacy okazali się tanią niewolniczą siłą roboczą, to dlaczego by nie rozszerzyć tej hodowli o obcokrajowców ?

Polacy nie są darmozjadami.

A te dziubaski zjawią się tutaj nie po to by zapieprzać na Twój ZUS tylko by ZMNIEJSZYĆ Twoją emeryturę.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Są darmozjadami w takim samym stopniu jak inni. Darmozjadztwo jest pożyteczne dla kapitalistycznej gospodarki. Chodzi tylko o to żeby na polskiego darmozjada pracował polski kapitalista i polski pracownik i sprzedawał mu polskie produkty w polskich sklepach, za kredyty z polskich banków.

A na razie polski w Polsce jest tylko pracownik i darmozjad, którzy są pożyteczni dla działającego w Polsce zachodniego kapitału.

Do nich dołączą jeszcze afrykańscy, bo Polska jest najbogatszym krajem w UE i musi ratować Włochów przed zalewem imigrantów z Afryki.

To tak w ramach wdzięczności za wycofanie z Polski produkcji najlepiej sprzedającego się Fiata.

Bo Włoch musi ratować Włochów, a Polacy jak zwykle cały świat i jeszcze czuć się nieustannie winni, że są Polakami.

A jak się nie czujesz winny, to zawsze znajdzie się jakiś pożyteczny idiota gotowy przypomnieć ci że jesteś ksenofobem albo Azjatą. Wiec masz się przynajmniej wstydzić.

Nie wezmę nikogo z Twojego otoczenia. Mogą być zarażeni.

Być może mogą być. Ale ty na pewno jesteś, od urodzenia.

Wiec masz się przynajmniej wstydzić.

ale się wstydzę, ze nie jestem Prawdziwym Polakiem! tak mi wstyd!

Powinni na Lampeduzie robić wstępną selekcję część do Francji resztę wsadzać do ekskluzywnych transatlantyków i do USA.

Przecież to głównie USA z Francją przyczyniły się do zamordowania Kadafiego.

Niech biorą za to odpowiedzialność!!

A tak na marginesie widzimy jak globalna polityka USA wpływa na Europę !!!

I czy dalej powinniśmy lizać?

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gdybyś był mądrzejszy, to byś się już wstydził jak głupi jesteś.

Tobie wrodzona głupota wyłazi górą i dołem.

kibolom wstęp wzbroniony!

To ilu uchodźców z afryki przyjmiesz do swojego domu (albo) na swój koszt? Ja deklaruje, że żadnego, a ty zdeklarowany europejczyk?

kibolom wstęp wzbroniony!

Zapraszamy głupoli.

Tobie wrodzona głupota wyłazi górą i dołem.

Tobie się wklęsła. Zaraz i łeb imploduje od tej próżni w środku.

Zaraz i łeb imploduje od tej próżni w środku.

Weź swoją w imadło i zakręć wajchę.

że jesteś ksenofobem albo Azjatą

Albo zaściankiem. :)

Kurna - jakby Polska była rządzona normalnie to te eurocioty by się pchały drzwiami i oknami by żyć w takim zaścianku.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Na razie tylko mamy dyżurnych głupków z PO.

Wiec uchodźcy zrobią to co przewiduje misiomor na wieść o próbie osiedlenia ich w POlsce.

Wiec uchodźcy zrobią to co przewiduje misiomor na wieść o próbie osiedlenia ich w POlsce.

Sam podobno byłeś uchodźcą i teraz Ci łyso.

Na razie tylko mamy dyżurnych głupków z PO.

Przewiduję dokładnie taki sam scenariusz.

jakieś gówno mi się do buta przylepiło.

Nawaliłeś pod modrzewiem. Sprawdź też przylepca wyżej.

Przewiduję dokładnie taki sam scenariusz.

Posłowie PO w europarlamencie to mogą najwyżej szczotek w schowku pilnować. Głosują jak im Merkel uważa, ewentualnie tak jak wypada "po europejsku". Zwykłe ameby mentalne z partii władzy - jaka by ona nie była.

To wcale nie znaczy że Polska zaraz uruchomi jakieś specjalne programy "gościnne" dla imigrantów z Afryki. Oni nie po to uciekali do bliskim ich Włoch z których blisko do Francji czy bogatych Niemiec, żeby się nagle znaleźć na zesłaniu niemal pod Uralem - czyli w Polsce. Zapewne łatwiej się połom PO głosowało ponieważ mieli tego świadomość.

Drang nach Westen:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nieprawdziwy artykuł. Wyraźnie pisany na zamówienie.

"– Jakiś Polak zauważył, że kręcę się po dworcu, dał mi pieniądze, skierował do fundacji Otwarty Dialog – opowiada Igor.

- To, że obcy człowiek mi pomógł to był pierwszy szok - wspomina. Drugim było spostrzeżenie, że ludzie na ulicach uśmiechają się. Na Ukrainie, a zwłaszcza w Donbasie zawsze patrzą spode łba."

Powiela propagandowe stereotypy. Dobrzy Polacy pomagają Ukraińcom. Zły Donbas jest wrogi Ukraińcom.

Lis od dawna stara się być zastępcą Michnika w Polsce. Mimo wszystko - nie ta figura...

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Szerzenie demokracji trwa. Tylko szkoda że ja na tym tracę.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

1372288724_xg8w9o_600.jpg

Dobra wklejka il Dottore. W polskich warunkach jeszcze lepsza. Bowiem tu michnikowszczyzna i podobne patologie tak właśnie widzą wzorzec lewicy. Dla mnie Lewica to przede wszystkim socjal.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.