Skocz do zawartości
IGNORED

Europosłowie PO godzą się na obowiązkowe przyjmowanie uchodźców w Polsce

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Albo może niech na Wiejskiej im zrobią kuszetki... - co za kraj...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Ale o so chozi?:-)

Dzietność się poprawi!

Będzie nas więcej coraz; Polaków!!!:-)

Ja rozumiem, że gdy się żre z jednego koryta, to się chrumka i kwiczy, jak reszta tych darmozjadów europosłów.

Ale że to całe obesrane PO nie ma AŻ tak bardzo instynktu samozachowawczego?:-)))

Ps - wieszczę spore problemy dla przeciętnego Polaka z rozróżnianiem nowych sąsiadów; buhaha.

Najlepiej jak będą ich przyjmować pod swoje dachy.

Uważaj, sam możesz niedługo stać się uchodźcą.

każdy z nas powinien się podjąć obywatelskiego obowiązku i wziąść do domu przynajmniej po 1 emigrancie. nas też kiedyś za komuny darmowo gościli za granicą.

Wezmę murzynkę. Ale shRane płaci.

Kiedy będziesz z rodziną uciekał dla ratowania życia, oddasz swoją kobietę za czapkę śliwek.

Oddam ci mężczyznę sąsiadki za paczkę fajek. Czyli to co lubisz.

Będziesz miał kolorowo i po europejsku.

Przyjmowanie uchodźców jest obrzydliwe.

Też bym tych wszystkich Polaków którzy przez ostatnie 100 lat stąd uciekali - wziął za ryj i wyeksmitował z państwa w którym są z powrotem do Polski.

Bo to skandal żeby tolerować uchodźców !!!

Podejrzewam że uchodźcy na wieść że mogą zostać skierowani do Polski, rzucą się wpław z powrotem w rodzinne pielesze. Może o to chodzi w całej tej inicjatywie.

Też bym tych wszystkich Polaków którzy przez ostatnie 100 lat stąd uciekali - wziął za ryj i wyeksmitował z państwa w którym są z powrotem do Polski.

Co innego - my ich, a co innego - oni nas.

Moralność Kalego.

Oddam ci mężczyznę sąsiadki za paczkę fajek. Czyli to co lubisz.

Nie wezmę nikogo z Twojego otoczenia. Mogą być zarażeni.

Wezmę murzynkę. Ale shRane płaci.

Muzia zostawiam dla ciebie, tak jak lubisz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Miejmy nadzieję, ze nie skończą jak Żydzi, gdy wielka przyjaźń polsko-niemiecka się skończy.

Nie.

Polscy europosłowie nie są w tym wypadku głupi. Przyklepali martwe prawo. Nie ma się czym przejmować.

Ja dobrze znam tych tzw. "uchodźców" z Irlandii. Tu są całe dzielnice takich a nawet miasteczka.

Musicie zdawać sobie sprawę, że oni nie przyjeżdżają do UE pracować i płacić podatki. Oni przyjeżdżają DOIĆ SYSTEM. Nic nie robić, co najwyżej dzieci w ilościach hurtowych i brać kasę, kasę, kasę...

I durnie komunistyczni w Irlandii, w Skandynawii, we Francji płacą im chętnie bo przecież nie ze swojej kieszeni, tylko z kieszeni grabionych obywateli. Jak długo ci obywatele dają się grabić bez szemrania - interes będzie kwitł.

Społeczeństwa są rozbrojone, więc nikt nie pójdzie do arabskiej dzielnicy zrobić mały pogromik - nie ma się czym przejmować.

Zaś telewizja uśpi misiów, propagując multikulti i zatrudniając kolorowych aktorów do mydlanych oper lub do prezentowania pogody czy wiadomości. Żeby nam się czarny Polak wydawał zjawiskiem normalnym.

Ale spokojnie - u nas to będzie zjawisko marginalne, gdyż - jak wspominam wyżej - oni są tu, by doić system. W Polsce za wiele nie udoją. A przecież nie przyjechali tu żyć w biedzie!

Zatem zaraz po otrzymaniu polskich kwitów dadzą dyla do bogatszych krajów, by doić zamożniejsze społeczeństwa, jestem o to spokojny.

Kiedyś pytałem znajomego taksiarza, dlaczego ta czy inna dzielnica jest pełna czarnych. Co ich skłania by mieszkać AKURAT TUTAJ?

Odpowiedź mnie powaliła:

- Oni tu mieszkają gdyż tu nie ma szkoły ani sklepów. Autobus też tu nie dojeżdża.

- No to nie pojmuję: po cholerę mieszkać w takim miejscu?

- Nie pojmujesz, bo nie znasz przepisów Social Welfare. A one mówią, że jak masz powyżej 5km do amenities (sklepy, szkoły itp) i brak jest transportu publicznego w twojej okolicy to Social Welfare DA CI KASĘ NA SAMOCHÓD I NA PALIWO!!! Dlatego tylu tu Murzynów. Teraz kapujesz?

Także spokojnie, Panowie. W Polsce zostanie minimalny procent tych najgłupszych! :)

Podejrzewam że uchodźcy na wieść że mogą zostać skierowani do Polski, rzucą się wpław z powrotem w rodzinne pielesze. Może o to chodzi w całej tej inicjatywie.

Jestem o tym absolutnie przekonany! Dlatego nie potępiam naszych europosłów.

Jakich znowu "uchodźców"??? Pojmujesz różnicę czy tylko udajesz?

Czy Polacy wyjeżdżali z kraju by doić socjal gdziekolwiek?

Nie! Wyjeżdżali NORMALNIE ŻYĆ - pracować i płacić podatki!

Państwo przyjmujące z takiego delikwenta miało per saldo KORZYŚĆ.

A jaką korzyść mają teraz zachodnie społeczeństwa z tych nierobów???

Powtarzam: ONI NIE PRZYJEŻDŻAJĄ PRACOWAĆ tylko nas okradać!!!

Co innego prawdziwi uchodźcy - znam wielu takich tutaj z czasów wojny na Bałkanach - wykształceni, ustawieni, świetnie prosperujący. Nie wyciągają ręki do nikogo - sami tworzą miejsca pracy dla siebie i dla innych. Można? Można!

Takim warto pomagać, zdecydowanie.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Za komuny Polacy przedstawiali się na zachodzie jako uchodźcy polityczni / faktycznie może było ich 5%, a i prześladowania w sumie były śmieszne / , pozostałe 95% to była najzwyklejsza emigracja ekonomiczna.

Byliśmy dość dobrze przyjmowani w tym mitycznym edenie mimo całkowicie kłamliwej i zafałszowanej wersji podawanej przez naszych rodaków.

Trudno to zresztą porównać, u nas areszt, parę pałek na dupę, teoretyczny "wilczy bilet" do pracy i legenda na całe życie, w Afryce powszechne gwałty, mordy, tortury i wszelkie niegodziwości jakie tylko człowiek wymyślił.

Trzeba być wyjątkowym sk***ysynem by tym ludziom odmawiać pomocy, tym bardziej, że Europa w dużym stopniu odpowiada za tą sytuację, w jeszcze większym stopniu USA , powinni wspomagać tych uciekinierów socjalnie i finansowo.

Nazywanie tych ludzi złodziejami pozostawiam bez komentarza.

, że Europa w dużym stopniu odpowiada za tą sytuację, w jeszcze większym stopniu USA , powinni wspomagać tych uciekinierów socjalnie i finansowo.

Ja się nie czuję w żadnym stopniu odpowiedzialny za głód w Afryce, która powinna być zdolna wykarmić cały świat przy swoim klimacie i zbiorach kilka razy do roku.

Podobnie nie czuję się odpowiedzialny za niskie temperatury na Grenlandii, na pewno uciążliwe dla Eskimosów...

Jeśli czujesz się odpowiedzialny to wyślij paczkę z żarciem biednemu Murzynkowi ale NIE SPROWADZAJ GO TUTAJ, bo to nie jego miejsce.

Chyba, że chce UCZCIWIE PRACOWAĆ a nie opyerdalać mnie z mojej kasy.

Ja mam obowiązki przede wszystkim wobec moich dzieci, a nie Nigeryjczyków.

Jest winą białych ludzi, że mieszkańcy Afryki nie wynaleźli maszyny parowej, internetu, mikroprocesora, telefonu komórkowego, bomby atomowej i rakiety kosmicznej? No - bez jaj proszę!

To wypowiedź to wynik luk w wiedzy dotyczącej historii Afryki, zarówno tej starej, jak też współczesnej.

To wypowiedź to wynik luk w wiedzy dotyczącej historii Afryki, zarówno tej starej, jak też współczesnej.

Ta wypowiedź wynika przede wszystkim ze ZDROWEGO ROZSĄDKU!

Nie mam nic przeciwko Murzynom i pragnę zauważyć że wielu z nich jest bajecznie bogatych tylko dzięki własnemu talentowi i PRACY.

Bo pięknie grają na trąbce, śpiewają, tańczą, rapują, boksują, biegają, kopią piłkę i co tam jeszcze Murzyn potrafi... Zatem - można!

Tylko - trzeba chcieć!

A jeśli ktoś chce tylko robić hurtowo dzieci i żyć na socjalu - to sorry! Dla mnie taki człowiek jest nic nie wart - niezależnie od koloru skóry czy narodowości.

I nie zamierzam takich ludzi utrzymywać.

Nie mam nic przeciwko obecności w Polsce ludzi dowolnej rasy, o ile się Polsce przydają.O ile swoją pracą, wysiłkiem, walecznością i odwagą wzmacniają siłę i dobrobyt Rzeczpospolitej. Tak jak dawniej Tatarzy- komu przeszkadzali w Polsce? Przecież nikomu - byli mile widziani, cieszyli się wolnością wyznania i licznymi przywilejami. Mieli szlacheckie tytuły.

Ale tych co przyjeżdżają tylko po zasiłek - bym nie wpuszczał! OSTRZEGAM! Bo będziecie jak Irlandczycy: zapieprzać w pocie czoła na dolce vita takich gałganów!

To co dzieje się na południu Europy, być może jest początkiem końca Europy. Europa i tak już jest beczką TNT, którym są nigdy niezasymilowane i obce kulturowo dla Europejczyków żywioły muzułmańskie. Teraz, fala afrykańskich uchodźców może okazać się zapalnikiem. Europa sama zgotowała sobie taki los - prowadząc u siebie politykę zrywania z własnymi korzeniami, przez tzw. multikulti oraz godząc się na rujnującą świat politykę USA i udzielając jej czynnego poparcia.

Teraz to USA i te kraje Europy Zachodniej, które obalały afrykańskich dyktatorów, biorą na siebie ciężar problemu nielegalnych emigrantów. Jestem przeciwny ich pobytowi na terytorium Polski, co najwyżej niech goszczą ich u siebie ci poprawni z Bocznicy, którzy ciągle bezkrytycznie wychwalają tu samobójcza politykę i tzw. wartości Zachodu. Ja poprawny nie jestem i w tym przypadku tez nie zamierzam nim być. Nie zamierzam kierować się tu sentymentalizmem czy solidaryzmem wobec owych emigrantów.

Polska powinna zamknąć przed nimi swoje granice, bo tego wymaga jej narodowy interes.

narodowy interes.

wszystko widzisz pod kątem interesu narodowego? idąc takim torem myslenia, w PL należy wybić wszystkich nieuleczalnie chorych, Cyganów, powinna być eutanazja ludzi starszych itp. skądś znam tę ideologię.......uczyli w szkole na historii....

wszystko widzisz pod kątem interesu narodowego? idąc takim torem myslenia, w PL należy wybić wszystkich nieuleczalnie chorych, Cyganów, powinna być eutanazja ludzi starszych itp. skądś znam tę ideologię.......uczyli w szkole na historii....

Posługujesz się demagogią jako argumentem. Niczego takiego, co pojawia się w twoim wpisie, nie napisałem. Jeżeli Polska będzie ponosiła koszty afrykańskiej emigracji, to z pewnością zabraknie jej pieniędzy na nieuleczalnie chorych, ludzi starszych i... Cyganów. Daruj sobie takie mądrości.

jesteś typowym ksenofobem, co nie dziwi, bo cała Europa jest taka.

Gdybyż tylko taka była! :)

Niestety - nie jest. :(

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Nie mam nic przeciwko obecności w Polsce ludzi dowolnej rasy, o ile się Polsce przydają.O ile swoją pracą, wysiłkiem, walecznością i odwagą wzmacniają siłę i dobrobyt Rzeczpospolitej.

Ty ich będziesz w Polsce gościć i utrzymywać ? - może jak wrócisz "z wygnania", to tak i wówczas będziesz mógł cokolwiek na ten temat pisać.

Ty ich będziesz w Polsce gościć i utrzymywać ? - może jak wrócisz "z wygnania", to tak i wówczas będziesz mógł cokolwiek na ten temat pisać.

Nie piszę o ich goszczeniu i utrzymywaniu tylko o cynicznym może ale wielce popłatnym CZERPANIU KORZYŚCI z ich obecności. :)

Jeśli będą uczciwie pracowali i płacili podatki to jakie do cholery znaczenie ma ich kolor skóry???

Jestem natomiast przeciwny zakładaniu kolejnej europejskiej hodowli darmozjadów na terenie Rzeczpospolitej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.