Skocz do zawartości
IGNORED

BOJKOT wyborów

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Skąd wziąłeś te 15%?Tyle to nawet Chiny nie mają!To tylko świadczy o tym,że żyjesz w wirtualnej rzeczywistości.

Oj, nie czepiaj się :) 10% ci starczy? Bo tyle miała Irlandia po reformach.

Z resztą, jak się tak czepiasz, to masz, 2007 rok, Chiny 14,2%.

Przyrost-PKB-w-procentach-dla-Chin-w-latach-2004-2014-eksport-do-Chin.jpg

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ale męczysz, jesteś inteligentny i wiesz o co chodziło w moim wpisie.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Jak się tylko czyta portale internetowe ( niektóre) to tak widać.Czyżbyś mieszkał w popegeerowskich slumsach?

Ale na 100% NIE MA KLASY ŚREDNIEJ. Skąd i ciebie taka skłonność do tak oczywistych oszustw?

W końcu jest głos Kościoła..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Artur

Czemu ciągle chcesz nowości?Przecież najlepsze jest to co znamy.Moje wpisy dostosowuję do dyskutanta.

747

Czy nie jest to masło maślane?"Wraca recydywa" to jak cofnąć się do tyłu.Czy przypadkiem arcybiskup nie nadużył?

747

Jak dotąd politycy uznani przez moją skromną osobę za jednostki skończone w zawodzie, tracą i odchodzą po kolei w niebyt, tylko Jarosław Kaczyński i osoby z Jego wskazania pną się w górę w notowaniach i mają perspektywy.

Tak się dzieje gdyż Bóg tak chce.

Wraca recydywa

Jest dużo gorzej niż recydywa komunizmu, homoseksualizacji ani gender nie było za komuny..

Kościół jak się nie włączy twardo do gry o dusze, to przegramy wszyscy.

bf089e742f628fd6c0cdfe76c0ef3a1b.png

Rzecznik zbojkotował program w TVP INFO, bardzo dobry ruch Breivica..

Ukryta Zawartość

Masz kontakty z Bogiem?

Każdy ma takie kontakty, jakie sobie wyrobił..

Ukryta Zawartość

Jedyną sensowną opcją jest A. Duda. Na dzisiaj tylko on i PiS mogą, i chcą coś zmienić. Oczywiścię są pewne wady, ale te nie są teraz tak pilne jak ratowanie tego, co jeszcze z naszego kraju pozostało.

To moja opinia, można się z nią nie zgadzać. To oczywiste. Może ktoś z Kolegów ma inną propozycję?

Można dodać, że obecnie system partyjny to przeżytek, siedlisko patologii demokracji. Ale od czegoś trzeba zacząć.

Sitwa przez lata przyrosła do koryta,nie będzie proste ich oderwać .Cieszy fakt że organizuje się ruch narodowo patriotyczny obywatelski w takim kształcie że trudniej z nich zrobić w mediach wariatów,nacjonalistów,itp.Niemniej pierwszy krok musi być oderwany obecny pseudo-prezydent alternatywa jest tylko jedna A.Duda,później szeroka koalicja na prawicy!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.