Skocz do zawartości
IGNORED

ART DECO - lampowy preamplifier phono z pracowni ZONTEK

peezeet

Rekomendowane odpowiedzi

Ale zazdrość żre ... :). Czyjś sukces boli.

Wg. Was pre jest słabe, gramofon też słaby więc po co pytasz ???

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Wabeco D600 CNC No nie jest to sprzęt do wielkoseryjnej produkcji za setki tysięcy ale wśród niewielkich tokarek uznawana jest za "mercedesa" po odpowiednim wyregulowaniu uzyskuję dokładność do dwóch zer po przecinku :).

fajny sprzęt i niezła moc jak na takie maleństwo :)

Ale zazdrość żre ... :). Czyjś sukces boli.

Wg. Was pre jest słabe, gramofon też słaby więc po co pytasz ???

Pozdro

Tak ja wspomniałem: Tanio zaprojektować, tanio wykonać, drogo sprzedać i zrobić z tego hi-enda... - Trza mieć ŁEB JAK SKLEP :)

Aha, gdyby Ci mat zabrakło, to mam jedną, teraz już takich nie robią...:(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gdybym zazdrościł, to raczej nie stosowałbym dyplomatycznych numerów...:)

PS: Jak to powiedział pewien Pan, "to całkiem inne granie jest" :)

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

PS: Jak to powiedział pewien Pan, "to całkiem inne granie jest" :)

Nooooo, im więcej gadacie tym Pawłowi lepiej idzie. podobnie jak z Lampizatorem.

To taka moja teoria spiskowa.

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

To taka kanapa wyborcza :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Paweł, to komplement i tak to traktuj .

Wszystkiego Najlepszego z okazji dzisiejszych Imienin.

Trzymam kciuki" za sukces.

Tad

Bardzo dziękuję i pozdrawiam Paweł Zontek

Wreszcie dzisiaj pogadałem nieco dłużej z moim dystrybutorem w Anglii, który zdał mi relację z tych targów: THE NORTH WEST AUDIO SHOW podobno przez pokój przewaliło się ze dwa tysiące ludzi, którzy, na dodatek wracali nawet po kilka razy. Z relacji świadków podobno to była najlepsza prezentacja targów, mam nadzieję że to nie plotka i jakieś niezależne źródła to potwierdzą. To że chłopaki mieli nawał roboty to mam pewność, bo jeszcze dzisiaj na skype, chrypieli gorzej od Janka Himilsbacha. Jutro zestaw- Gramofon Zontek i phono Art Deco jedzie na testy do właścicieli portalu Hifi Pig, który od kilku lat mocno zyskuje na popularności o czym świadczyć może plejada coraz dostojniejszych reklamodawców. Ja wybrzydzać nie zamierzam i bardzo cieszę się że mnie chcą w ogóle recenzować.:) Na moim profilu Facebookowym (Gramofon Zontek) podlinkowałem relację foto z tej imprezy zapraszam do polubienia... A poniżej pierwszy wpis uczestnika:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) First chance to see and hear the Zontec Art Deco phono stage and power supply and they're both visually and audibly stunning. I won't forget that presentation any time soon. Just a very small lottery win and It'll all be mine Emotikon smile.

zajawka z targów

Ukryta Zawartość

Relacje z North West Audio Show -Cranage mozna znalezc tutaj:

troche zdjec i opinii ,

Ukryta Zawartość

troche zdjec i opinii , zaczyna sie w zasadzie od strony 6

Ukryta Zawartość

Drodzy Koledzy zobaczcie sami z kim mamy do czynienia, zawiść i zazdrość po prostu osiąga wyżyn.

Wczoraj po południu umieściłem prezentację swojego gramofonu na Faceboku na profilu Gramofon Zontek do dnia dzisiejszego jest ponad 4300 wyświetleń tej animacji i sypią się lajki i pozytywne komentarze z całego świata, ale jest jeden polaczek

(celowo z małej) któremu to stoi ością w gardle, a skąd on się wziął ano stąd. Jeszcze na naszej moderacji chce się zemścić czy co?

A kto to jest to zgadnijcie. Załączam print screan z poczty.

Gość miniabyr

(Konto usunięte)

Prawie 5.500 wyświetleń animacji gramofonu w ciągu zaledwie kilku dni. Nieźle jak na niszowy produkt jakim jest w ogóle gramofon.Teraz zrób animacja pre i pobijesz niektóre polskie filmy wyświetlane w kinach.

Sam jestem zaskoczony popularnością animacji. Zanim powstanie filmik pre phono na razie już drugi dzień renderuje się ful HD poprawionej czarnej wersji, chyba też zapuszczę. Ale wygląda na to że to był chyba dobry pomysł i pewnie phono też się zrobi. Zaraz będzie tabun naśladowców więc trzeba się spieszyć. :)

Prawie 5.500 wyświetleń animacji gramofonu w ciągu zaledwie kilku dni

Bardzo dobra jest ta animacja z FB, ale imho trochę za szybka i za krótka.

Ukryta Zawartość

Wprawdzie takie coś, to zwykły filmik, ale jak się coś kupuje to człowiek z ciekawością się przygląda jak i co:

Ukryta Zawartość

Sorry za wstawienie konkurencji, ale chodzi tylko o filmik :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bardzo dobra jest ta animacja z FB, ale imho trochę za szybka i za krótka.

Ukryta Zawartość

Wprawdzie takie coś, to zwykły filmik, ale jak się coś kupuje to człowiek z ciekawością się przygląda jak i co:

Sorry za wstawienie konkurencji, ale chodzi tylko o filmik :)

Spoko, nie przeszkadza. :)

Ja to bym chciał żeby taki filmik trwał i trwał ale on powstał na potrzeby strony internetowej, którą może się uda w końcu zrobić.

Zbyt ciężki plik otwierać się będzie zbyt długo. Poza tym ta wersja renderowała się blisko 100 godzin non stop! a to tylko 25kl./sek. a jakby było 30 to już byłby kosmos. ale produkcja też kosmos odległy!

O kurcze ktoś jednak uznał mnie za profi :) jestem smurfem....

Czy to oznacza że już nygusom pyskować nie wolno? ;)

Ukryta Zawartość

Poza tym ta wersja renderowała się blisko 100 godzin non stop! a to tylko 25kl./sek. a jakby było 30 to już byłby kosmos. ale produkcja też kosmos odległy!

Domyślam się, że chodzi o jakąś bardziej zaawansowaną technologię video powiązaną z montażem, bo tło jest wycięte i ten najazd z góry, zbliżenia itd. Pewnie bardziej efektowny :)

Filmik do którego podałem link, to chyba standardowo-informacyjne video zrobiony chyba na jakimś obracanym stojaczku bez szczególnej obróbki :) Dobry do bardzo dokładnego pooglądania sobie jakiegoś przedmiotu. A że Zontek jest taki urodziwy, to jest co oglądać :)

Zero video. Mój filmik to jest animacja komputerowa 3D, wykonana na podstawie rysunków produkcyjnych, również 3D. Prawdziwe są tekstury, drewna, hebanu, niektórych elementów metalowych. z którymi było najwięcej problemów.

• 2 tygodnie później...

Koledzy do tej pory tylko jedna osoba biorąca udział w zabawie z ceną, podała mi swój adres na PW. Więc ponawiam prośbę.

Pozdrawiam Paweł.

Czy wysyłasz do laureatów z zagranicy?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.