Skocz do zawartości
IGNORED

Debata Prezydencka 2015 - kto wygrał?

neomammut

Kto wygrał debatę?  

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygrał debatę?

• Andrzej Duda
      53
    • Bronisław Komorowski
      30
    • Uppps, nie widziałem/łam.... :(
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie to też jest zastanawiające niby żyjemy w wolnym kraju

A kto Ci takich głupot naopowiadał? :)

"Proszę państwa - z wtorku na środę skończył się w Polsce komunizm."

Akurat! :)

Kozakiewicz.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Wolni to się czuli ludzie po tym jak runął mur berliński. Po paru latach jednak, człowiek otworzył oczy... Z niewoli ruskich dostaliśmy się pod niewolę karierowiczów, którzy mają w dupie ten kraj...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Co za brednie. Wy żyjecie w jakimś matriksie. Nie jesteście wolni? Możecie robić, co chcecie, ale musicie brać za to odpowiedzialność. A tu, widzę, same PiSowskie tchórze: najpierw urojenia o braku wolności, a potem domagania, by wolność dostać. Najlepiej za darmo, za nic, za to, że "ja chcę". Zawsze wiedziałem, że PiS to zło, kosmos, wirtualny świat paranoi, ale widzę, że dodatkowo jest to świat roszczeniowych nieudaczników. Weźcie się do roboty, budujcie Polskę zamiast narzekać na internetowych forach, że jesteście tak zniewoleni i uciemiężeni, a do tego przez urojone siły, które wami rządzą. Prezydentem Polski powinien zostać dobry psychiatra.

SzuB, jak się czujesz Wolny, to nie pisz tutaj więcej... Bo teraz to tak wygląda jakbyś miał większy problem od NAS :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

A może byś mnie do aresztu wydobywczego wsadził zamiast "nie pisz tutaj więcej", co? Mam problem z tym, że roi się tu od debili, antysemitów, zwolenników PiS-u i innych nienawistników, więc czasem - zupełnie niepotrzebnie - mnie ponosi i wyrażę swoją opinię. Ale uwierz, staram się w tym kołtuńskie szambie, jakim stała się Bocznica, taplać się, w przeciwieństwie do ciebie, z rzadka.

:-)

Mam problem z tym, że roi się tu od debili, antysemitów,

Tobie się pomylił antysemityzm z judeorealizmem.

Idź sobie GNIdę pooglądaj.

Zobaczysz czym jest antypolonizm. To oczywiście ci nie przeszkadza.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Co za brednie. Wy żyjecie w jakimś matriksie. Nie jesteście wolni? Możecie robić, co chcecie, ale musicie brać za to odpowiedzialność. A tu, widzę, same PiSowskie tchórze: najpierw urojenia o braku wolności, a potem domagania, by wolność dostać. Najlepiej za darmo, za nic, za to, że "ja chcę". Zawsze wiedziałem, że PiS to zło, kosmos, wirtualny świat paranoi, ale widzę, że dodatkowo jest to świat roszczeniowych nieudaczników. Weźcie się do roboty, budujcie Polskę zamiast narzekać na internetowych forach, że jesteście tak zniewoleni i uciemiężeni, a do tego przez urojone siły, które wami rządzą. Prezydentem Polski powinien zostać dobry psychiatra.

Co ty możesz wiedzieć o wolności?Sam żyjesz w jakimś matriksie.Widziałeś wczoraj ten żenujący spektakl w TV u Lisa?Jeśli tak to jak śmiesz wypowiadać się w taki sposób?Okazuje się,że to nie PiS jest złem a POPAPRANI.Nigdy za PiSem nie byłem i cały czas byłem przekonany,że ta partia i jej wódz to nawiedzeni ale po wczorajszym jawnym pogwałceniu dobrych zasad dziennikarstwa przez Lisa wiem,że to PO jest partią zła.To co wyprawiają dziennikarze(mają stać na straży jako czwarta władza)to nic innego jak zwykły i bezczelny szwindel.Buraczany Lis i jego goście są tego najlepszym przykładem jak ssię robi wodę z musgu Polakom.

Czyli tak źle i tak źle . Nie ma sensu dyskutować z ludźmi którzy swoje frustracje wylewają na innych będąc bezkrytycznym jedynie do samego siebie.

Rozwalić system bo ... za długo przy korycie siedzą ... i to jest zawsze główny powód . Posadzić nowych , "kompetentnych" po czym zaraz znów na taczkach wywieźć . Skrajne zachowania są niebezpieczne , niestety często występujące w polskim społeczeństwie .

Ewidentna powtórka z Jaruckiej w wykonaniu wszystkich ludzi prezydenta:

"Tomasz Lis i Tomasz Karolak cytowali w programie "Tomasz Lis na żywo" na antenie TVP2 wpis z fałszywego konta Kingi Dudy, córki kandydata na prezydenta, Andrzeja Dudy. Miała ona napisać na Twitterze, że jeśli jej ojciec zostanie prezydentem, to odda Oscara, którego zdobył film "Ida".

- Córka pana kandydata Andrzeja Dudy wpisała na jednym z portali społecznościowych informację, że tata powiedział, że jeżeli zostanie prezydentem to odda Oscara, którego zdobył film "Ida" - powiedział w TVP2 Tomasz Karolak. Aktor bardzo mocno zaangażował się w kampanię ubiegającego się o reelekcję prezydenta Bronisława Komorowskiego.

- Mogę zacytować? Bo akurat to mam. Pani Kinga Duda, wpis z 23 lutego - dopowiedział prowadzący program, Tomasz Lis. - Tata mówi, że jak zostanie prezydentem odda Oscara amerykanom. Prawda jest ważniejsza od jakiejś tam nagrody z żółtej blachy - zacytował wpis z Twittera.

-Kandydat Duda będzie teraz decydował o polskiej kinematografii. To jest zatrważająca buta - powiedział Karolak."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gównem ochlapano kandydata na prezydenta w publicznej TVP2. Tu przeprosiny nie wystarczą Braun. Lis i Karolak powinni rozstać się z tym pracodawca w trybie nagłym.

Nie lepiej prezentuje się nauczyciel akademicki i doradca obecnego prezydenta PO - Kuźniar, który nazywa Dudę manekinem z III rzędu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fakt, że T. Lis przegina, ale to wszyscy widzimy i nas oburza - bo dziennikarz, bo widać (zawsze zresztą było;-) po której stoi stronie....

Ale jechałem ostatnio autem dość daleko i jak już nie działała żadna normalna rozgłośnia, to oczywiście działało Radio Marian. Przez chwilę słuchałem, ale musiałem wyłączyć, bo nie dało się jechać - tam jest kampania i to tak ordynarna i tendencyjna, że p. Lisa należałoby nazwać "solidnym i bezstronnym dziennikarzem".

Ot co - każdy wykorzystuje, co ma w zasięgu, jedno nas oburza, a o drugim możemy nawet nie mieć pojęcia.

Oczywiście nie ma dobrego kandudata, a poziom bajek obietnic i aktorstwa osiąga poziom absurdu.

Fakt, że T. Lis przegina, ale to wszyscy widzimy i nas oburza - bo dziennikarz, bo widać (zawsze zresztą było;-) po której stoi stronie....

Ale jechałem ostatnio autem dość daleko i jak już nie działała żadna normalna rozgłośnia, to oczywiście działało Radio Marian. Przez chwilę słuchałem, ale musiałem wyłączyć, bo nie dało się jechać - tam jest kampania i to tak ordynarna i tendencyjna, że p. Lisa należałoby nazwać "solidnym i bezstronnym dziennikarzem".

Ot co - każdy wykorzystuje, co ma w zasięgu, jedno nas oburza, a o drugim możemy nawet nie mieć pojęcia.

Oczywiście nie ma dobrego kandudata, a poziom bajek obietnic i aktorstwa osiąga poziom absurdu.

Różnica jest taka, że Radio Maryja utrzymuje się z datków patriotów-katolików, którym los ojczyzny leży na sercu. Dlatego może agitować, za kim zechce. Jak się kandydat słuchaczom nie spodoba to nie sfinansują radia.

Natomiast telewizja reżimowa, zwana dla zmylenia przeciwnika "publiczną", jest finansowana z PRZYMUSOWEGO haraczu nakładanego na CAŁE SPOŁECZEŃSTWO. A społeczeństwo ma podzielone poglądy polityczne.

Z tego powodu takie ścierwa dziennikarskie, jak tow. Lis nie powinny prowadzić w TV "publicznej" swojej obrzydliwej politagitki za pieniądze polskiego podatnika.

OK ale za TV Mariana ja nie płacę abonamentu ani za radio ma ryja.Natomiast Buraczany Lis zrobił to w Telewizji Publicznej.

Jakby było mało to posłużył się z tym serialowym dupkiem Karolakiem mistyfikacją i kłamstwem na temat córki kandydata Dudy.

Z tego powodu takie ścierwa dziennikarskie, jak tow. Lis nie powinny prowadzić w TV "publicznej" swojej obrzydliwej politagitki za pieniądze polskiego podatnika.

Dokładnie.

Jestem ciekaw ile ludzi przestanie płacić abonament,po takim show Buraczanego Lisa.

Napisano dziś, 08:47

Użytkownik SzuB dnia 19.05.2015 - 08:39 napisał

Mam problem z tym, że roi się tu od debili, antysemitów,

Tobie się pomylił antysemityzm z judeorealizmem.

lekarz kolego tego nie wyleczy "judeorealizmem" :)

lekarz kolego tego nie wyleczy "judeorealizmem" :)

A można po polsku, bo nie bardzo łapię sens (jeśli jakiś jest)?

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

To co zrobił Lis upoważnia ludzi do niepłacenia abonamentu.To skandal i cała ta audycja razem z tym burakiem Lisem powinna być ostatnią.

Ja tego gówna w garniaku nie widzialem już dobrych parę lat. To zwykly płatny agent PO. Równie dobrze można słuchać enuncjacji Andrzejka Hadacza.

Tymi tv kierują agenci bezpieki pokroju Waltera czy Solorza. Dlaczego się w takim razie dziwicie?

Oglądajcie pełne spektrum - TVP, TVN ----------------> TV Trwam, TV Republika

Ja tego gówna w garniaku nie widzialem już dobrych parę lat.

Obejrzałem kawałek na początku i potem z Karolakiem ale jak wzięło mnie na wymioty....wyłączyłem.

Różnica jest taka, że Radio Maryja utrzymuje się z datków patriotów-katolików, którym los ojczyzny leży na sercu. Dlatego może agitować, za kim zechce. Jak się kandydat słuchaczom nie spodoba to nie sfinansują radia.

Natomiast telewizja reżimowa, zwana dla zmylenia przeciwnika "publiczną", jest finansowana z PRZYMUSOWEGO haraczu nakładanego na CAŁE SPOŁECZEŃSTWO. A społeczeństwo ma podzielone poglądy polityczne.

Dokładnie niech zrobią (koncesję na pewno dostaną i radiodyfuzję od emitela) radio ubekistan i z "otwartą przyłbicą" propagują swoje poglądy (pieniędzy im nie brakuje) ... tylko wtedy pożyteczni idioci mogą się zreflektować i qpa ;-(

A tu, widzę, same PiSowskie tchórze:

że roi się tu od debili, antysemitów, zwolenników PiS-u i innych nienawistników,

Oba posty zgłosiłem do moderacji - mam nadzieję iż zareagują.

Czemu ?

Jeśli chcesz być europejczykiem zachowuj się jak europejczyk. A w europie się bezkarnie nie obraża innych, jeśli ktoś to robi to ponosi konsekwencję.

Rozumiem iż jako światły europejczyk w 100% mnie popierasz. Bo jeśli nie jesteś zwykłym hipokrytą.

Dziękuję Shrek za reakcję, miałem to zrobić wieczorem.

Wy tu uprawiacie czysty chrześcijański hejt. To jest szczujnia, a nie forum. Godzicie się na antysemickie teksty, plujecie jadem na każdego, kto inaczej myśli, rzygacie na zwolenników PO i Komorowskiego, jedziecie bez trzymanki, a teraz nagle "zgłoszenie do moderacji"? Siebie zgłoście. Cieszcie się, że nie spersonalizowałem swojej opinii. Ale widzę, że zasada "uderz w stół..." zadziałała bezbłędnie.

A ja miałem im odpisywać, ale szkoda czasu. Nawet w lepszej demokracji takie odpryski są ignorowane.

Tapane.

SzuB

Wypunktuj każdy post i zdanie, o którym wyżej piszesz. Bo my tu nie za pisem, a raczej przeciwko "folwarkowi". Zresztą "tylko ludzie radykalni nie zmieniają poglądów".

Tapane.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Jako te nożyce Ci odpowiem

Widzisz, ja na Twoim przykładzie chciałem pokazać i pokazałem podwójne standardy.

Byłem ciekawy jak zareagujesz - przyznasz rację, czy zachowasz się jak Azjata w Paryżu...

Wiesz klasę się ma, albo nie. Garnitur można kupić.....

Serdeczności...

P.S. Mój post dotyczy Kolegi SzuB, a nie Krzysiek71......

rzygacie na zwolenników PO i Komorowskiego,

ANo tak się składa,że mam dosyć tych rządów i mam do tego prawo ale póki co nie wklejam fałszywek jak LIS Z KAROLAKIEM,nie atakuje bezczelnie niewinnej osoby w mediach publicznych a tylko to,tu na forum pokazuje.Najbardziej nienawiścią zieje twój idol....Niesiołowski.Zaraz,zaraz a z jakiej on jest partii?

To są cytaty tylko z tego wątku na temat jeszcze urzędującego prezydenta NASZEGO KRAJU

"Dobrze że nasz prezydent umie czytać bo by biedak nic nie powiedział"

"W sztabie ma kretynów"

"udowodnił, że jest w stanie nie zasnąć przez 80 minut"

"ukrywania afer swojej partii i złodziejskiego reżimu"

"ziejącego arogancją i agresją Komorowskiego"

"Shogun MijaBłoto"

"Komorowski zachowywał się jak prowincjonalny kacyk , kultura osobista pozostawiała wiele do życzenia (nie chcę powiedzieć prostak)"

"B.K podskakujący z kartkami"

"Wielu odmóżdżonych kacyków z PZPR widziałem, ale ten pojebaniec bije absolutnie wszystkich na głowę"

"Chcę zobaczyć ryj gajowego po porażce"

"światły Bredzisław"

PS, z pozdrowieniami dla moderacji

SzuB

Tworzysz szujnię i myślisz, że reszta się ochoczo przyłączy. Ale my się kurka nie przyłączamy.

Tapane.

dio

I poproszę o taki sam zestaw ze strony przeciwnej, tak dla przeciwwagi.

Tapane.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

"Dobrze że nasz prezydent umie czytać bo by biedak nic nie powiedział"

"W sztabie ma kretynów"

"udowodnił, że jest w stanie nie zasnąć przez 80 minut"

"ukrywania afer swojej partii i złodziejskiego reżimu"

"ziejącego arogancją i agresją Komorowskiego"

"Shogun MijaBłoto"

"Komorowski zachowywał się jak prowincjonalny kacyk , kultura osobista pozostawiała wiele do życzenia (nie chcę powiedzieć prostak)"

"B.K podskakujący z kartkami"

"Wielu odmóżdżonych kacyków z PZPR widziałem, ale ten pojebaniec bije absolutnie wszystkich na głowę"

"Chcę zobaczyć ryj gajowego po porażce"

"światły Bredzisław"

:)

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.