Skocz do zawartości
IGNORED

Zbigniew Stonoga opublikował w sieci akta afery podsłuchowej

Koolo

Rekomendowane odpowiedzi

Stonoga to tylko puzel taki z wielu w układance.

Robert - nie wiem dlaczego - ale aby zobaczyć niektóre rzeczy - trzeba minimalnej perspektywy, nieraz wyjazdu za granicę, zmiany środowiska...

(dobrze pamiętam, że pracowałeś gdzieś za granicą??? więc Ci łatwiej... mi też..)

jak czytam komenty niektórych, to przeraża mnie BEZREFLEKSYJNOŚĆ - co powiedzieli w tevałenie - to święte...

to mnie fizycznie przeraża - jak można zmanipulować pewnie setki tysięcy ludzi...

"Lepper się powiesił..." - jeśli ktoś w to wierzy i tego broni -

to jest podobny do wierzących w samolot pasażerski który uderzył w Pentagon :)

(dla niekumatych - ten "samolot" miał tylko jeden silnik odrzutowy - i ten silnik nie pochodził z samolotu)

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

zaiste za granice wyjezdzaja jak widac....Ci ktorzy powinni jak widac.Im wiecej tym lepiej.

dla niekumatych - ten "samolot" miał tylko jeden silnik odrzutowy - i ten silnik nie pochodził z samolotu)

a samolot to nie był samolot, ale samochod, tyle ze tez nie bo dwa kola mial czyli..... rower.Smialo chlopaczki nie krempujta sie.Ja zbieram takie kawalki....

muls ciebie to się nikt nie krepuje...no może trochę twoja rodzina ale w końcu mogą mieć o to zal do siebie

a wracając do Stonogi to robi się ciekawie :)

We wrześniu 2011 po śmierci Śp A.Leppera trafiam ponownie do Pani dr i skarżę się na utrzymujący się ból. Otrzymuję stosowną pomoc ale Pani dr jest jakaś zmieszana, nienormalna, (pochodzi z rodziny Powstańczej)

– ja Panu muszę coś powiedzieć

-słucham

-Pan znał się z Andrzejem Lepperem i wie Pan…..

-no niechże Pani powie o co chodzi!

-moja koleżanka z roku pracuje na oczkach i ta sekcja była w piątek, a raczej już w sobotę o godz 2.07 ona wykryła śladowe ilości skoliny, pęknięty worek osierdziowy i niewidoczną bruzdę wisielczą-oni ją poprawiali…

a co to jest skolina?

-to taki preparat zwiotczający mięśnie.

-On konał świadomie,a ten worek osierdziowy pękł najprawdopodobniej ze strachu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Slabe te doświadczenie :)

Przykro mi ale nie rozmawiam z Panem Stonoga ... a szkoda bo na pewno ma pare ciekawych historyjek jeszcze do opowiedzenia.

muls ciebie to się nikt nie krepuje...no może trochę twoja rodzina ale w końcu mogą mieć o to zal do siebie

moja rodzine zawsze czytuje ciebie jako wieczorna rozrywke.

stonogi nie czytuje bo juz tak maja ze idiotów nawet na ulicy unikaja nawet jak sa w krawacie i w BMW.

moze sobie poczytaj kogo i na ile okradł to bedziesz mial jeszcze ciekawej..a to przeciez lubisz.To taki facet w sam raz na was.

No chyba nie myślałeś ze dorobil się uczciwie w naszej RP takiej kapusty??

Sam zresztą się przyznaje do tego ze machloje robił.

Ale w ciągu poł roku pokazywał przelewy na grube pieniądze - chore dzieci, auto dla kalekiego malca, przyczepa dla bezdomnej rodziny itd...

Tego twoi idole z wiejskiej nie potrafią

Ale w ciągu poł roku pokazywał przelewy na grube pieniądze - chore dzieci, auto dla kalekiego malca, przyczepa dla bezdo

rozplakalem sie rzewnymi.On dla ciebie to robił aniolku dla ciebie.Nie łapiesz??/

taki robin hood, bogatym kradnie biednym daje.Waszmosci sa rozbrajajacy ...Prawo wyborcze dla kazdego to faktycznie nieporozumienie.A moze zauwazyles jak to było naglasniane przez niego.Sam sie pokazywał.W internecie gdzie sie dało.Dusza czlowiek.Podobniez kiedys było z gosiarowskim i bagsikiem.Zlodzieja tak maja.Som dobrzy.

a co ty zrobiles dla Polski,dla ludzi,ze krytykujesz wszystko i wszystkich ,ktorzy cos robia?

masz jakies osiagniecia?to sie pochwal.

"Lepper się powiesił..." - jeśli ktoś w to wierzy i tego broni -

to jest podobny do wierzących w samolot pasażerski który uderzył w Pentagon :)

Lepper jest już byłym politykiem, bez jakichkolwiek wpływów. Rządzi wtedy juz obecna koalicja, prezydentem jest Komorowski. Maciarewicz już coś bredzi o wybuchu, czy tam sztucznej mgle. Podobno Lepper ma jakieś sensacje z okresu gdy był w rządzie. Komu mogą zaszkodzić? PiS. PiS finguje samobójstwo, służby, wtedy już całkowicie podległe PO sprawę tuszują. Nie bez wiedzy i zgody Tuska czy Komorowskiego. Pytanie: jaki interes ma PO w ukręceniu łba sprawie? Gdyby te sensacje były istotnie prawdą to byłby koniec i Kaczyńskiego i PiS. Czemu przed wyborami nikt nie rozpętał afery, która i obecnie zmiotła by PiS?

wypi..lilem

Ja pożegnałem już Tuska, Sikorskiego, Komorowskiego.. jeszcze paru pożegnam. podziękuję też w stosownym czasie całej formacji PO, trochę cierpliwości..

zmiotła by PiS

Weź tą miotłę i zrób z niej należyty użytek, zgodnie z jej przeznaczeniem na ulicy..

a pożegnałem już Tuska, Sikorskiego, Komorowskiego.. jeszcze paru pożegnam. podziękuję też w stosownym czasie całej formacji PO, trochę cierpliwości..

za wczesnie za wczesnie bombowiec.Moga cie jeszcze zestrzelic.

Nieznana przeszłość liderki Platformy - Niezalezna.pl

a generalnie pierdoly i plotki bombowiec to twoja domena i tobie podobnych.TO w maglu.

bombowiec jak donosi radio zet, falenta spotkal sie z poslem z picu bozkiem przed opublikowaniem nagran a kelnerom mowił ze jest blisko z picem i prezesem kaczynskim i te nagrania moga pomoc PICOwi.I tak zeznaja w sledztwie. Nie ze magiel bombowiec...tak wiec bombowiec mamy juz przedsmak tego czego sie mozna spodziewac w przyszosci.Znowu podsłuchy ,sledzenia,zamykania, wypuszczania.Tylko tyle umiecie bombowiec.O reszcie nie macie pojecia.

Ja pożegnałem już Tuska, Sikorskiego, Komorowskiego.

Powitałeś spółkę bez o.o. Zatęsknisz do Bronka, a on Cię oleje.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jak donosi radio zet

Przekazujesz informacje medialne, przedstaw jakąś informację z rzeczywistości, zamiast z RMF FM ..

Zatęsknisz

Ukryta Zawartość

Rozmarz się..

tumblr_inline_np33lxbhr01t17qti_500.gif

Cię oleje

Ukryta Zawartość

Przekazujesz informacje medialne, przedstaw jakąś informację z rzeczywistości, zamiast z RMF FM ..

to sa relacje ze sledztwa biedaku.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.