Skocz do zawartości
IGNORED

Różne kostki do wzięcia - obowiązek podawania cen odsprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam nowy klej termoprzewodzacy Fischer WLK 5

Cena to 48zl + 5 wysylka poleconym priorytetem

Zdjecie zaaplikowanego kleju autorstwa kol.ChUmi mam nadzieje ze sie nie obrazi ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-23573-100000080 1282276503_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Do oddania potencjometr Alps z silniczkiem z amplitunera Yamaha, owiele lepszy niz te dzisiejsze,cena 60zł,ponadto do oddania trafo 2x28V 120W -25zł rowniez z tego amplitunera,czesciowi zlozony protection DC-20zł,zdjecia na priv

Do sprzedania parę scalaków:

2szt - DSD1793 - 113dB SNR Stereo Audio DAC (S/W Control)

5szt - OPA4228 - High Precision, Low Noise Operational Amplifiers

5szt - OPA541AP - High Power Monolithic Operational Amplifier

1szt - PCM1739 - 105dB SNR Stereo DAC

1szt - PCM1796 - 123dB SNR Stereo DAC (S/W Control)

1szt - PCM1804 - 112dB SNR Stereo ADC with Differential Inputs

2szt - PCM4104 - 118dB SNR 4-Channel Audio DAC

2szt - TAS5012 - Digital Audio PWM Processor

2szt - TAS5036B - Digital Audio PWM Processor

5szt - TAS5121 - 100-W Mono Digital Amplifier Power Stage

2szt - TAS5508B - 8 Channel Digital Audio PWM Processor

2szt - TPA0132 - 2W Stereo APA With DC Volume Control

3szt - TPA6112 - 150-mW Stereo Headphone Audio Amplifier with Differential Input

1szt - TPS2051 - 0.7A, 2.7-5.5V Single Hi-Side MOSFET, Fault Report, Act-High Enable

1szt - TUSB3200AC - USB Streaming Controller

Propozycje na PW.

Tak, naturalnie że mam! - odpowiedział SłyszacySampel.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

sample nie sample,boli was to? jak sample to najlepiej niech odda za darmo ta? ja miałem sample i wszystko pchnołem i co z tego:)

kuty przeczytaj do kogo są adresowane darmowe sample :) niema co być najmądrzejszym na świecie bo się można przejechać :)

pisze na samplach not for resale PISZE !

Jak je ma to niech je trzyma albo odda za darmo

Przez takich kolesi TI zrobił BANA

A nie jeden króliczek na allegro się dorobił

A ci którzy na prawdę potrzbują muszą się prosić

Przecież to widać ze sample te układy są (były) w programie samplowym zresztą te ilości :)

A na pewno ich nie kupił.

Tak boli, bo ten co naprawdę potrzebuje nie dostanie przez takich ciuli !!

Jak dostajesz sample, masz regulamin. Pisze tam jak byk "not for resale" !!

Nie zgadzasz się na to? To nie bierz!

Wziąłeś? Nie potrzebne? Oddaj tym, co potrzebują!

Pokazujecie, ile jest dla was wart honor.

Sprzedajne dziwki!

!!

Jesteśmy polakami i trzeba się z tym pogodzić:) nigdy nie będziemy syci bo polak polaka okradnie a co dopiero jakąś firmę:):):) połowa z was pewnie ciągnela sample ile wleże jak by tak posprawdzać każdą ilość wszystkich z osobna,a ci co sobie zachomikowali na gorsze czasy to są teraz na plusie i tyle:)

Ściągali tak i w tym ogólnie nic złego, gość z warzywniaka tego nie robił aby OPA627 wkładać do cebuli.

Ale znalazła się grupa speców od handlu którzy robili to na maxa i mają takie zapasy że do tej pory sprzedają na allegro wystarczy troszkę takich poszukać .

I to jest naganne .

Ludzie , jeśli wy nawet ,,polak" piszecie z małej litery to co w was za Polacy . I proszę się odpier**lić od mojego narodu , z którego jestem dumny . Jak się komuś nie podoba ,że jest Polakiem to niech zmieni narodowość ale nie opluwa moich uczciwych rodaków . Wy jesteście tak zakompleksieni ,że nawet gardzicie własnym narodem ? Co za kretyni !

...there is no spoon...

Panowie spokojnie. Nikt tutaj nie gardzi własnym narodem. Mnie też przepraszam za słowo rozpierdalają tacy cwaniacy od sampli, tak samo jak Ci co np. sr**ą psami po trawnikach (najczęściej nie koło siebie) i nie sprzątają. A, że jest ich sporo u nas to trudno. Nie ma powodu aby przez to generalizować i gardzić swoim narodem. Ja po prostu gardzę nimi, może gardzę to za mocne określenie, ale są dla mnie bardzo małymi ludźmi - po prostu prostakami. No i później jest trochę przykro, że piszę maila do TI, że ja na prawdę potrzebuje kilku sampli i mogę nawet za nie zapłacić, bo nie ma u nas ich dystrybucji, ale dostaję odpowieź odmowną z uzasadnieniem nie wprost, ale dającym do myślenia.

System gra dobrze, albo nie....

kuty, 20 Sie 2010, 22:15

>Wstydze się że jestem polakiem.

jak widze taki wpis to mi sie rzygać chce.Załatw sobie inny paszport i trzymaj od Polski i Polaków z daleka

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

>kuty<

a jak długo Ty żyjesz w tym kraju i co zdążyłeś przeżyć lub co zrobiłeś żeby lepiej w nim się działo, żeby móc nim gardzić???

jesteś gówniarz i piszesz jak gówniarz.. albo przynajmniej umysł masz na poziomie gówniarza..

Proszę się ode mnie, delikatnie mówiąc, odpier**lić. Nie jestem handlarzem sampli, bo układy które sprzedaję, kiedyś musiałem je załatwiać i to nie za darmo. Nie moja wina, że TI nie wysyła sampli przez takich oszołomów na allegro. Jak to co niektórym przeszkadza, to było tępić dziadostwo na allegro a nie się do mnie dopier**lać o kilka kostek. Czy wyraziłem się jasno, prostaki?

Za przeproszeniem gówno mnie obchodzi wasze gdybanie o samplach. Wchodzę w ten wątek aby coś kupić a nie czytać gorzkie żale... Jak macie problem to załóżcie temat na bocznicy. Koniec oftopu

SlyszacyAtom

>Czy wyraziłem się jasno, prostaki?

NIE. Gdyby to co piszesz było prawdą, to nie pisałbyś na pw "Odpowiem, goń się frajerze." To wystarcza za wszystkie Twoje próby tłumaczenia. Szacun dla tych co ciebie wychowywali, efekt super..

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.