Skocz do zawartości
IGNORED

Różne kostki do wzięcia - obowiązek podawania cen odsprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

McGyver, 16 Gru 2005, 15:57

>To ja poproszę te Jenseny.

Nie wiem pod jaki adres wysłać kondy. Czy ten sam, jaki jest podany przy nr. konta w zamówieniu audiocomponents? Jeśli mam wysłać przed swiętami potrzebuje informacji do wtorku, potem tracę konakt z netem na jakiś czas.

powtorze tutaj bo na bocznicy odzewu nie bylo, a moze jednak ktos refletuje na .....

PCB do DACa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) (uwaga, wolno sie ładuje)

dostalem w prezencie a sam nie mam czasu poskladac i pokombinowac.

warunki min:

150 dni bytnosci na forum

100 postow

obietnica ze w ciagu 3 mcy uklad zostanie odpalony

plytka za free, wysylka za free listem zwyklym na adres zainteresowanego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chętnie bym reflektował ale najgorzej będzie z 3 punktem wymagań:( ($$ na części) :/

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Po ile te LM3875 ?

poszukuje najlepiej calej kompletnej plytki z elektronika do Cambridge Audio CD Track 1 lub kogos kto mi moja naprawi :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Panowie zostało mi jeszcze trochę płytek pod GC (LM3875), Drakulę oraz Zasilacz (mostek,duże kondensatory,dodatkowy zasilacz stabilizowany). Mam też trochę diod MUR860, potki ALPS-a RK18 2x50k, przypadkiem ze dwa zestawy tranzystorów pod ALEPH-a 3 (parowanych). Jeśli ktoś na coś reflektuje zapraszam na e-mail.

Potrzebowałbym cokolwiek, co będę mógł wstawić w miejsce usmażonego OPA2604. Oryginalny wylutowywany gra tak jak by był zepsuty ;) Potrzebuje zrobić testy. Ma ktoś coś takiego bardzo taniego na zbyciu?

Prawdopodobnie będę też potrzebował mostek do opampów 2xDIP8=>DIP8.

Uki - mam 2604, jak chcesz to możemy się zamienić na cokolwiek :)

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Wygląd płytki tutaj ->

Ukryta Zawartość

McGyver odłożę dla Ciebie i mam nadzieję że tym razem się zobaczymy ;-)

Ukryta Zawartość

Rambo w części jestem bardzo biedny, nie wiem co bym mógł Ci zaoferować. Na zbyciu mam tylko 2 sztuki Panasonic FC 1000uF/50V i jeden Nichicon Muse 1000uF/25V

Przypominam się raz jeszcze, nie ma ktoś przypadkiem odbiornika IR hitachi GP1U5? Baaardzo proszę. Nie mogę go nigdzie dostać :-(

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Uki to przyślij kopertę zwrotną i masz :) a jak będziesz miał coś równoważnego co Ci zbywa to kiedyś przy okazji podeślij. ok?

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

De Tom - też bym wyhaczył MUR`y :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.