Skocz do zawartości
IGNORED

Nie żyje Jan Kulczyk .

Tommiashi

Rekomendowane odpowiedzi

Wiki:

"As of 2007, Bill and Melinda Gates were the second-most generous philanthropists in America, having given over US$28 billion to charity;[98] the couple plan to eventually donate 95 percent of their wealth to charity.[99]"

Ciekawe kiedy będzie pojawiac się tyle wpisów żałosnych w związku ze śmiercią jakiegokolwiek uczciwego człowieka?

Sprawdź wpisy po śmierci Wł. Bartoszewskiego.

To wracając do tematu.Jak Wam się wydaje czy warto poświęcać życie,czas,przyjemności aby zarobić 20 mld pln?Bo tego nie da się zrobić na luzie,na boku,mimochodem.To trzeba główkować 24 godz. na dobę.I stresować się.Chyba,że to tak wciąga jak hazard czy zioła?

Miliardów nie przeleżysz w stu sypialniach jednocześnie.

Ale - dla kogoś sensem życia może być pomnażanie pesos.

I przyjemnością.

I spędzaniem czasu...

Ja - nie zazdraszczam. Bo to strasznie dużo zdrowia kosztuje.

Którego, biednym nieborak - i tak nie mam!:-)

Sprawdź wpisy po śmierci Wł. Bartoszewskiego.

Powiedziałem - uczciwego człowieka.

Wiec które wpisy masz na mysłi? Te w których zauważali że bezprawnie tytułowano go profesorem, którym nigdy nie był? To może była tak aksywa obosowa? Czy równie konsekwentnie tytułowano Kwaśniewskiego Magistrem, a Komorowskiego Doktorem ??

Sam przejrzyj komentarze na popularnych portalach, w polityce, salon24..niezależna pl..

W skrócie:

Popularny to był Salon Niezależnych a nie jakieś pierdoły.

kubri się reaktywował!Od razu zrobiło się swojsko i siermiężnie.Zaraz coś będzie o czworakach,onucach,chłopach pańszczyźnianych i innych salonach.To jego świat.

Tak, dla Was Jan Kulczyk nie żyje, a dla mnie mógł być deal, znika i ma spokój, nie znika i ma kłopoty...wszak w Polsce ktoś nowy usiadł do stolika rozdawać karty, Tuska nie ma, Sikorskiego nie ma, Komorowski nie ma gdzie mieszkać w Warszawie..

A nie mówiłem?Inteligent pełną gębą ( od żarcia)

to do kubri

747

Przecież Kulczyk z twoim preziem też interesy robił.Zapomniałeś?

A tam też tacy mądrzy jak tutaj ?

""A po co maja uwiarygadniac. Wszyscy zobacza "kukle" w trumnie i to wystarczy. Chociaz moze nawet nie otworza trumny. Rzad PO ma bardzo duze doswiadczenie w tym temacie. Nie pozwolili otworzyc 96 trumien z glowa panstwa na czele, wiec jedna wiecej nie zrobi roznicy. Nikomu nie przyjdzie do glowy zweryfikowac zwlok na podstawie odciskow palcow, nie mowiac juz o testach DNA. Wszystko bedzie na wiare o czym doskonale wiedzieli organizatorzy tej akcji. Dlatego tez Kulczyk nie zginal w wypadku czy tez jakiejs innej tragicznej sytuacji, tylko umarl smiercia naturalna na stole operacyjnym aby prokuratura nie miala jakis obiekcji.""

To jeden z setek wpisów..

Tak, dla Was Jan Kulczyk nie żyje, a dla mnie mógł być deal, znika i ma spokój, nie znika i ma kłopoty...wszak w Polsce ktoś nowy usiadł do stolika rozdawać karty, Tuska nie ma, Sikorskiego nie ma, Komorowski nie ma gdzie mieszkać w Warszawie..

Bzdety.

Nie mógł miliard baksów wstecz?

Aleś mikry, Samolot...

A ten nowy przy stoliku - to kto niby?

Szydło z Dude?:-)

Przecież Kulczyk z twoim preziem też interesy robił.Zapomniałeś?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

""A po co maja uwiarygadniac. Wszyscy zobacza "kukle" w trumnie i to wystarczy. Chociaz moze nawet nie otworza trumny. Rzad PO ma bardzo duze doswiadczenie w tym temacie. Nie pozwolili otworzyc 96 trumien z glowa panstwa na czele, wiec jedna wiecej nie zrobi roznicy. Nikomu nie przyjdzie do glowy zweryfikowac zwlok na podstawie odciskow palcow, nie mowiac juz o testach DNA. Wszystko bedzie na wiare o czym doskonale wiedzieli organizatorzy tej akcji. Dlatego tez Kulczyk nie zginal w wypadku czy tez jakiejs innej tragicznej sytuacji, tylko umarl smiercia naturalna na stole operacyjnym aby prokuratura nie miala jakis obiekcji.""

To jeden z setek wpisów..

E tam... Nie rozumiesz mnie.Mam generalnie i centralnie w DUPIE kulczyków srulczyków i innych ...czyków. Mam w dupie kto sie z kim i kogo oraz czy wykończył. Oni sa wszyscy po jednych pieniądzach. Niech sobie szybciej wymieraja. Tego czy tamtego łotra i cwaniure mniej. Ktos tam po nich moze płacze, ale nie ja. Tyle mnie to obchodzi co zeszłoroczny śnieg.

Co on takiego zbudował, co stworzył?? Nawet zapyziali niemieccy i żydowcy kapitaliści łódzcy z XIXw. coś po sobie zostawili. A co zostawili po sobie przewalacze kasy w rodzaju Kulczyka??

W przypadku p. Kulczyka w tych newsach interesuje mnie najbardziej ile jego spadkobiercy zapłacą podatku spadkowego i czy będa próbowali go uniknąć.

Kwestia przyczyn śmierci jest najmniej istotna - dla mnie, czyli dla szarego społeczeństwa, którym jestem i jestem z tego dumny. Bo szare społeczeństwo może zdmuchnąć ze świecznika historii wszystkich takich "kulczyków"... o ile się wcześniej nawzajem sami nie wykończą.

Nie żyje człowiek, wielki, kurna, trzy razy Mamie powtarzałam, że nie żyje.

A tu popierdzieleni do reszty, prawdziwi Polacy, z Bożej Łaski na uciechę uważający się za elytę (tomusie, samolocik i "wesoła gromadka") uznali, że spróbują zyskać (w ich domyśle, bo w oczach normalnych tylko tracą) wypisując bzdury, doszukując się chorych teorii spiskowych, zamiast USZANOWAĆ śmierć innego człowieka.

I oni mówią, że z Polską jest coś nie tak... Tomuś wracaj do Ogóreczka, a Ty samolociku do Hujni.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

aj aj aj...

A co on takiego miał ... Wielkiego ?

Powiedzieli ci to na lekcji WOSu, że on taki wielki był?

Jan Kulczyk Wielki ??

A mógł być gorzej oceniony, mógł być wstydliwy, pobożny, laskonogi ... (od laski - to ostatnie może bysię zgadzało bo jedną laskę wylansował na dyktatorkę mody - ta po nim płacze na pewno, gdzyż nawet nie rządziła firmą, na którą kasę sypał.)

ludzie mają pamięć.

Dużo ludzi poparło PO swojego czasu, nie zapomną niezrealizowanych obietnic, na pewno, wiele osób poparło Kukiza, gdyż nie zostawiał suchej nitki na PO, Komorowskim, dlatego m in ten przegrał wybory, PiS jeszcze nie rządziło samodzielnie, nigdy nie miało większości w Sejmie, ludzie więc są pełni wiary i ufności w obietnice Prezydenta Elekta, oraz kandydatki na Premiera.

Nie zawiodą się, gdyż wszystkiemu patronuje Jarosław Kaczyński szef PiS.

Do dużych interesów "trzeba mieć jaja".

Jakie znowu jaja ? Trzeba mieć protektora, który na początek podsunie Ci np. pośrednictwo w zakupie

3000 pojazdów dla policji ... masz takiego ? Skakanie po lewych prywatyzacjach za grubą kasę, to jest

to, co było motorem tej fortuny (jeśli o tym mówimy) - nic więcej. A to, że jakieś okruchy spadły dla tych

złodziei, którzy to organizowali, to mały pikuś - to drobne, ale ich to cieszyło !

Warto rzucić okiem ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W przypadku p. Kulczyka w tych newsach interesuje mnie najbardziej ile jego spadkobiercy zapłacą podatku spadkowego i czy będa próbowali go uniknąć.

Nie zapłacą ani grosza. Jak tego geniuszu nie wiesz w Polsce zstępni korzystają z prawa zwolnienia z podatku od spadków i darowizn. Warunkiem jest złożenie w odpowiednim terminie, odpowiedniego druku do US.

A gieniuszu - wiesz że przyjmą ten spadek w terminie 6 miesiecy?

następny cierpiący na manię prawniczą? Skąd sie takie taborety biorą?

Dlatego własnie możemy podziekować Tuskowi - który zadbał o kazdego biednego Polaka obdarowanego spadkiem.

Kwestia przyczyn śmierci

Zapomnij o śmierci, za 15 mld można sobie kupić wiele lat życia, tak bogaci ludzie łatwo nie umierają z byle powodu, skoro min Zębala informuje że z śmiercią Kulczyka jest wszystko w porządku, to znaczy że deal został dopięty.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.