Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

jeżeli czytają to forum jeszcze Polacy, a nie tylko polskojęzyczni mind flayers, to pamiętajcie: zadawnie pytań kto odpowiada za "kolorowe rewolucje" i obecną wędrówkę ludów, to FASZYZM, a chyba wszyscy boimy się strasznie że G Aborcze czy Potylika nazwą nas znowu faszystami ?

NieWolnO pytać gdzie są pieniądze ze składek emerytalnych ! Mamy zamknąć mordy i przyjmować wszystkich tych młodych mężczyzn pod dach, bo jak nie... to Gross opublikuję kolejną książkę, z której wyniknie jasno - za zbrodnie faszyzmu i komunizmu odpowiadają Polacy, odwiecznie prześladując biednych żydów. Tak im tu było źle, że żyli kilkaset lat i namnożyło się tu ich jak nigdzie indziej...

kaszlak pieniadze ze skladek sa u mnie w materacu.Sluze pomoca.Jako ze polskojezyczni juz wyjechali sprobuj po angielsku ..bedzie latwiej a zobaczymy czy umiesz. Czy tylko po wsiowemu??

to Gross opublikuję kolejną książkę, z której w

juz nie musi kolejnej.Te dotychczasowe wystarczyly zeby cie dobrze poznac.Z bliska/

no co tam kaszlak ..zamurowało cie po angielsku??

Edytowane przez muls

Boi się bardzo kaszlak. I dobrze. Odbierzemu mu wszystko, co do grosika.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

ich wpisy są i tak merytorycznie puste, to albo tylko prowokacje, albo obelgi, oni nie potrafią się odnieść w żaden sposób do faktów, wręcz unikają tego jak ognia, w żaden sposób nie polemizują, tylko kpią i "doradzają".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

tylko tyle kaszlak i to po wsiowemu??

zakryj sobie oczka co nie zmieni to twojej sytuacji.Nie znikniesz..a powinienes.

faktów, wręcz unikają tego jak ognia, w żaden sposób nie polemizują, tylko kpią i "doradzają".

generalnie bezmozgowie nie przyjmuje argumentow.Zabija go smiech. Edytowane przez muls

M4aOcpV.jpg

Jakby ktoś nie poznawał to jest Gdynia...

Edytowane przez fetek

A to Katowice:

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

A to Łódź:

w polskojęzycznych Mediach cisza, zupełna cisza... tysiące ludzi demonstrowało dzisiaj w Katowicach, Łodzi, Bydgoszczy, i ANI SŁOWA, jakiś Orwell

a tu moja dupa.... O

jak psy sie parza tez nikt nie pisze.

na cale szczescie zostało im tylko chodzenie i trzymanie.

a o zdanie nikt nie pyta.

Edytowane przez muls

nie wiem co tam piszczysz muls, nawet nie jestem ciekaw na tyle aby cię wyświetlić, próbowałem, ale wy nie potraficie rozmawiać, o niczym, potraficie tylko obrażać i judzić, wy nie argumentujecie, wy obrażacie i jesteście aroganccy, każda wypowiedź jest o waszym poczuciu intelektualnej wyższości względem nas.

Tak więc rozmowę z wami uważam za bezcelową, każdy kolejny Mind Flayer ląduje na liście ignorowanych i doradzam to innym odwiedzającycm forum Polakom, szkoda nerwów i czasu na "polemikę" z kimś kto Polakami gardzi i szczerze ich nienawidzi, choć być może językiem polskim posługuje się sprawnie.

Ich nie przekonamy.

Linki, grafiki i inne wklejam dla was - Polaków, oni próbują to co najwyżej zakopać zrzutem nowych pustych pogardliwych postów.

ale ja tez uwazam rozmowe z toba za bezcelowa i ciesze sie ze nikt ciebie o zdanie nie pyta.

wypowiedź jest o waszym poczuciu intelektualnej wyższości względem nas.

tu niestety masz racje.Lemingi niestety zaszly wyzej w rozwoju.

i odczuwaniu.Moze dlatego ze unikaja pisma swientego.

A to Łódź:

w polskojęzycznych Mediach cisza, zupełna cisza... tysiące ludzi demonstrowało dzisiaj w Katowicach, Łodzi, Bydgoszczy, i ANI SŁOWA, jakiś Orwell

Już nawet w hamerykanskich filmach pojawiają się myśli ze to co Orwell napisał dzieje się i to nawet więcej w rzeczywistości. Także to już normalne i slabe w obecnych czasach.

Tak nic nie wywalcza.

chwilowy brak działalności w audio.

zauważyliście, że o ile jeszcze parę lat temu, sporo było w ogólnodostępnych (darmowych ;-) wiadomościach informacji co tam np. w USA, albo w Chinach, to teraz wygląda jak jakieś embargo informacyjne ? Ja wiem, że młodzi jak mają ochotę to sobie sami wejdą na fox czy cnn czy bbc czy innego anglojęzycznego syfa, ale mówimy tu o sterowaniu masą, o tym co jest masie wbijane w "darmowych" i masowych Mediach ? Idą ciekawe czasy, Polacy, nie słuchajcie polskojęzycznych doradców, którzy nas nienawidzą i chcą dla nas jak najgorzej. Pełno ich na forach, w Gazetach, Radiach i TV, polskojęzyczne dzieci piwniczych morderców i urzędniczek cenzury.

a samo zamawianie w internecie koszulek z husarią to tylko zapisywanie się na listy proskrypcyjne do odstrzału przy najbliższej kolejnej próbie "uszczęśliwiania" ludzkości, tu trzeba organizować broń.

Edytowane przez Cashlack

Tak nic nie wywalcza.

niestety... ale coś trzeba robić. W DE robią to samo..

Pomyśleć że jedna głupia baba zobaczyła zdjęcie dziecka i nagle mamy ogień w całej Europie...

musi byc ze ona glupia ale w takim razie jaki ty??

np. w USA, albo w Chinach, to teraz wygląda jak jakieś embargo informacyjne ? Ja w

powaznie kaszlak i nawet w tym uwazam RZE tez ci nie chca napisac ciekawego??To faktycznie jakis spiseg zydowski.

a maryjka radio... nie daje rady??

Edytowane przez muls

Idą ciekawe czasy, Polacy, nie słuchajcie polskojęzycznych doradców, którzy nas nienawidzą i chcą dla nas jak najgorzej. Pełno ich na forach, w Gazetach, Radiach i TV, polskojęzyczne dzieci piwniczych morderców i urzędniczek cenzury

niestety nie ida a już są...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) żeby było na temat.

Ukryta Zawartość

no nareszcie jakas polska gazeta. czy stronka.Wiedzialem ze musza sie ukrywac,

Edytowane przez muls

musi byc ze ona glupia ale w takim razie jaki ty??

ja jestem nikim, mogę być nawet skończonym idiotą a moja wielka głupota nikogo nie skrzywdzi. Niestety w przypadku Her kloc głupota powoduje starty materialne, ofiary w ludziach i cierpienie.

niestety nie ida a już są...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) żeby było na temat.

no dobra, są cały czas, w końcu oni żyją między nami i ryją jak się da, chociażby kłamliwą mową.

Stawiam jednak tezę, że to partacko organizowana "Wielka Wędrówka Ludów" jak to szumnie nazywają w Mediach jest raczej oznaką słabości i desperacji. Kontrola za pomocą totalnego kłamstwa w Mediach i sztucznego Długu u "niewiadomokogo" , ani nawet walenie po głowie maczugą "faszyzmu" każdego kto zadaje przytomne pytania przestają działać.

Oni się boją, śpieszą i popełniają błędy.

Ukryta Zawartość

nie wiem czy wiecie cnoty nieruszane ze ONI juz tu som.OD trzydziestu lat.I czekaja na te wasze wielkie du..y.Tak wiec te trzy miliony przy czterdziestu roznicy nie robi.

Ukryta Zawartość

Zapamiętaj. Kazdy imigrant w Polsce to zabranie Polakowi. Im więcej ich sprowadza tym więcej nam zabiorą.

Ukryta Zawartość

i bardzo dobrze bo wtedy te dupy wasze beda jakby mniejsze i nabierzecie ochoty do..zycia.

Zreszta ta motywacja to troche jakby tych syryjczykow ekonomicznych.. tak pogardzanych.

mamy ale nie damy nawet jak sie udlawimy.Znamy to ze wsi.polskiej.

z kim rozmawiasz antymalkontent ? Przecież on to wie i bardzo się z tego cieszy..

Ja nie pisze do niegoi jemu oodobnych którzy są do odżywiania aktywnosci forum albo wspomagania partyjnego ja pisze do reszty.

12063552_796019207175797_1662319114538586755_n.jpg?oh=4fc7bcab11b4e3f3f56bc1bf9370fe28&oe=569EB574

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Tymczasem poprawność polityczna w Reichu przekroczyła granicę śmieszności: antyterroryści robią akcję w meczecie w skarpetkach! :)))

antyterror.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - jak na razie, nie ma informacji czy strażacy gasili meczet na boso.

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.