Skocz do zawartości
IGNORED

Lampy NOS...czy warto?Czy w ogóle można jeszcze kupić NOSy?

sly30

Rekomendowane odpowiedzi

Piotrze - lubię cię. Postawiłem nawet lajka, żeby nie było że jest inaczej.

Jak widzisz czasami cię czytam. A jeśli nawet część wpisów nie czytam to dla własnego zdrowia i spokoju ducha.

Stary audiofil ma dwa oblicza. Raz pisze z sensem, na temat i merytorycznie. I te wpisy - kciuk do góry.

Innym razem pieprzy jak potłuczony, prowokuje, insynuuje i pisze tak, że nie wiadomo o co chodzi.

To ja wolę to pierwsze oblicze. Mogę?

Milimetr, trza iść do szkoły - Stary ma zapewne jeszcze wolne miejsca :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

W/g mnie nie jest,a nawet wiem dlaczego,tylko nie będę o tym pisał,bo wolę się sam pośmiać.

A powodow do tego jest przynajmniej tak z pięć-tylko trza mieć doswiadczenie i jaja zby to wychwycić.

Nie chcę nikogo tu pogrążać-chociaż mógłbym,ale milimetr mi podpadł za wrzucenie IGNORUJ w stosunku do mnie.

W życiu rozum jest najwazniejszy........przynajmniej dla mnie.

A milimetra i tak lubię chociaż on mnie nie polubił.

Tylko proszę tego nie komentować,bo się pośmiejemy i posikamy ze śmiechu wszyscy.

wiem że Milimetr tego nie lubi aby pisać na ten temat ale zostałem wywołany do tablicy....

Stary, wyraznie napisałem że Milimetr w temacie Jadisa jest dla mnie autorytetem....podkreślam dla mnie

czy nie uważasz że zdanie "nie chcę nikogo tu pogrążać chociaż mógłbym" jest nie na miejscu?

jeżeli chcę komuś powiedzieć cos przykrego to z całą pewnością zrobię to ale nie stosuję metody....wiem ale nie powiem

jak ktoś ma dostać w łeb to nie mówię do gościa "może lepiej się już położysz"

jak mamy się pośmiać to lepiej opowiedz jakiś dowcip.........i proszę nie miel tematu Milimetra

Mirek czy nie pora zmienić zdjęcie w awatarze? ;-)

z całą pewnością to zrobię ale dopiero po AS

A ja lubię czasem popieprzyć,a nawet niekiedy przysolić do smaku)

Czytam wszystko co się da i gazetę i telegazetę i książkę,a najbardziej lubię czytać recenzje audiofilskie przeprowadzone w warunkach

spartańskich,a wszędzie gra wręcz ...........zjawiskowo,a pokoje sa najbardziej fachowe.........więc kto tu upadł na głowę)

A najbardziej to lubię odresteurowane cd Jadisa...........które nie gra dobrze............ach ten straszny stary daczek-taki pełnoletni skubaniec)

Lubię nawet okropnie lubię lampy kt 120 i kt 150 z których jest kupa huku jak mamy ich z 8 na kanał,poza tym nic nie reprezentują-słuchałem to wiem.

Jestem tez ciekawy jak by zagrały kolumny Szymon Faber w 18-stu metrach kwadratowych,och jaki jestem ciekawski)

Czy pieprzę jak potłuczony?............przecież swiat ma cztery strony?

Czyżbym zachowywał się jak cham?..........dlatego,że.trzy taczki lamp elektronowych mam.

Teraz dowcip

Przychodzi baba do rzeznika i pyta jest mięso mielone a sprzedawczyni na to mielim,to ja zaczekam..........mielim ale wczoraj.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Ja też słuchałem lamp KT150, powiem więcej nawet przymierzam się do ich zastosowania u siebie.

Kontynuując natomiast wątek poetycki zapytam czy znacie bajkę o kotku i młotku?? ;-)

Ja też słuchałem lamp KT150, powiem więcej nawet przymierzam się do ich zastosowania u siebie.

Kontynuując natomiast wątek poetycki zapytam czy znacie bajkę o kotku i młotku?? ;-)

To jest lampa szyta dla Ciebie na miarę,więc bierz ją bez zastanowienia,życzę powodzenia.

A ja lubię czasem popieprzyć,a nawet niekiedy przysolić do smaku)

Czytam wszystko co się da i gazetę i telegazetę i książkę,a najbardziej lubię czytać recenzje audiofilskie przeprowadzone w warunkach

spartańskich,a wszędzie gra wręcz ...........zjawiskowo,a pokoje sa najbardziej fachowe.........więc kto tu upadł na głowę)

A najbardziej to lubię odresteurowane cd Jadisa...........które nie gra dobrze............ach ten straszny stary daczek-taki pełnoletni skubaniec)

Lubię nawet okropnie lubię lampy kt 120 i kt 150 z których jest kupa huku jak mamy ich z 8 na kanał,poza tym nic nie reprezentują-słuchałem to wiem.

Jestem tez ciekawy jak by zagrały kolumny Szymon Faber w 18-stu metrach kwadratowych,och jaki jestem ciekawski)

Czy pieprzę jak potłuczony?............przecież swiat ma cztery strony?

Czyżbym zachowywał się jak cham?..........dlatego,że.trzy taczki lamp elektronowych mam.

Teraz dowcip

Przychodzi baba do rzeznika i pyta jest mięso mielone a sprzedawczyni na to mielim,to ja zaczekam..........mielim ale wczoraj.

A na mistrzostwach świata rzeźników reprezentant Biedronki został zdyskwalifikowany, bo przez 40 minut usiłował na haku powiesić mielone.

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

A na mistrzostwach świata rzeźników reprezentant Biedronki został zdyskwalifikowany, bo przez 40 minut usiłował na haku powiesić mielone.

Kurdę a ja dzisiaj na Kamiennik nie wyjechałem ...

Takie macie chłopaki problemy ...

Kurdę a ja dzisiaj na Kamiennik nie wyjechałem ...

Takie macie chłopaki problemy ...

Nie trzeba było wjeżdzać, tylko zjeżdżać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.