Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

A przerzucanie się przez nich trupami ze Smoleńska przypomina jest w celu lansowania wyboru między gównem, a nasranym....>>>>>zdecydowanie popieram, z tym ze jestem zdecydowanie za rzutem zwlokami w jedna strone, w drugom jezdem przeciw.A co do merytorycznosci to zdaje sie ze rzad ma w dupie to rzucanie i na razie trupy lecaom w gore i spadaja na rence rzucajacych..Czyli tzw ..podrzucanie arus.To tyle, merytorycznie.

Edytowane przez muls

Sądzisz iz jad Niesiołowszczyzny Niesiołowskiego, Pitery itp. jest mniej trujący od jadu Brudzińskiego?

Jesli tak to wspólczuje.

Nie znam sie na jadzie, od tego sa specjaliści typu Błaszczak. Natomiast chamstwo Brudzińskiego bije w oczy. Jakiś jad u Pitery??? Osobiście nie sadzę żeby była do tego zdolna względu na ograniczoną inteligencję.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie widzę wielkiej różnicy między chamstwem i demagogią głoszoną przez polityków różnych ugrupowań. Robią z mównicy sejmowej, w czasie ulicznego wiecu, na własnym blogu, czy w inny sposób.

Edytowane przez dziadekwłodek

Osobiście nie sadzę żeby była do tego zdolna względu na ograniczoną inteligencję.

Niech będzie bezrozumne sączenie jadu na wszystkich kanałach zw. TrwałejTV.

Ostatnio popisała się stwierdzeniem , że o zbrodni katyńskiej pamiętają tylko posłowie PO i Rosjanie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

ostatnio widzialem reklame czegos tam, i nie moge sie nadziwic dlaczego nie zaangazowali kaczynskiego. bylby idealny, a i zarobek nie do pogardzenia :

- ceny powinny byc takie jak ja !

- okragle ?

- nie, niskie i atrakcyjne.

Niech będzie bezrozumne sączenie jadu na wszystkich kanałach zw. TrwałejTV.

[...]

TV tfu-trfam sączy nie tylko jad - skrajną głupotę tyż.

TV tfu-trfam sączy nie tylko jad - skrajną głupotę tyż.

Nie mam i nie chcę mieć.

Bóg nie potrzebuje anteny.

Ale skoro tak piszesz to znaczy, że pewnie mniej nowocześnie ale podobnie jak w TVN.

Fakt ta ostatnia stacja być może sprawia wrazenie obiektywnej ale tylko sprawia.

Głupoty tez nie brakuje.

Edytowane przez xniwax

Nie staram się być trendy ale kolega kiedyś chciał zamienić się w wiejskiej mordowni. Nóweczka ale bez antenki na stary wyśmigany ale z antenką. Wieśniak jak to wieśniak wietrzył jakiś podstęp i nie poszedł na wymianę nawet za dopłatą kilku piw. A mógł ty być deal jego życia ;-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 5 Gru 2009, 03:50

">Pogarda dla prawdy, manipulacje i kłamstwa, wybujałe ego, histeryczne reakcje na krytykę - czy

>jesteśmy skazani na takie dziennikarstwo?"

Oczywiście, że tak. Jeżeli jakiś dziennikarz okaże się nierzetelnym kłamcą to w cywilizowanym świecie nigdy i nigdzie już dziennikarzem nie będzie. W Polsce będzie robił dalszą karierę w takich pismach jak Wprost, Rzeczpospolita, Nasz Dziennik, telewizja etc. etc. O tym, jacy są dziennikarze decydują czytelnicy czy widzowie. Zestaw sobie np. cejrowskiego z Sir Davidem - nie da się, prawda ?

No niestety się nie da.

Sir David ma pecha, bo dzisiejsza nauka nieustająco szuka Boga, celu i sensu stworzenia wszechświata.

Zresztą kogo ten jegomość obchodzi, bezbożnik jak każdy inny.

Spłonie w piekle.

Widzę że grono cichych wielbicieli odkopuje moje stare wątki. Czyżby chcieli wysłać wpisy do Komitetu Noblowskiego?

Jestem Europejczykiem.

Dziennikarze często, zwłaszcza ci prestiżowi są jednoczesmie współpracownikami lub wręcz oficerami SB, WSW lub II Departamentu MSW (ci starsi) lub obecnych wielorakich służb (młodsi).

Dokładnie.

Panie prezydencie, "co teraz z nami będzie"?

/T.Lis/

A w jakim piekle? Bo katolik ma prawo wierzyć, że jest ono puste..

"Chrystus jest dobrym pasterzem, bo zna człowieka: każdego i wszystkich. Zna ich przez swoją jedyną wiedzę paschalną. Zna nas, ponieważ nas odkupił. Zna nas, ponieważ "zapłacił za nas": jesteśmy zakupieni za ogromną cenę. Zna nas znajomością i wiedzą bardziej "wewnętrzną", z tą samą wiedzą, którą on, Syn, zna i obejmuje Ojca i w Ojcu obejmuje nieskończoną prawdę i miłość. I przez udział w tej prawdzie i miłości, czyni nowych nas, w sobie takich samych, synów Jego przedwiecznego Ojca; uzyskuje raz na zawsze zbawienie człowieka: każdego człowieka i wszystkiego, tych, których nikt nie wyrwie z jego ręki. Rzeczywiście, kto mógłby mu ich odebrać? /.../ Kościół ogłasza nam dziś paschalną pewność odkupienia. Pewność zbawienia"

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zbliża sie sezon na burze i strach by było z czyms takim chodzić, a jeszcze jaki pełowiec pałą by zdzielił.

Widzę że grono cichych wielbicieli odkopuje moje stare wątki. Czyżby chcieli wysłać wpisy do Komitetu Noblowskiego?

Wywołałeś wilka z lasu.

>pankracek, 18 Gru 2009, 20:28

Wiem, że prywatnie Cejrowski to fajny gość co nie zmienia faktu, że w telewizji prezentuje się jako nawiedzony palant. Nie wkurza mnie to jak wygląda i mówi tylko to CO mówi.

Patrzcie, patrzcie, MOŻE SIĘ DOCZEKAMY wpisu, że prywatnie Brudziński to fajny gośc, ale wkurza mnie w nim .............to i tamto.

Ciekawe.

Może lista fajnych gości się jeszcze znacząco rozszerzy.

Za co Pochanke dostała Victora?

Edytowane przez xniwax

O Cejrowskim opowiadał mi kolega który był z nim na imprezie w Ameryce Południowej. Znajomych żadnych bandyty Brudzińskiego nie znam.

Za co Pochanke dostała Victora?

Na pewno nie za wywiady. No chyba że ze sobą ;-). Rozumiem że jest w sobie zakochana po uszy ale inni?

Jestem Europejczykiem.

misiomor, 18 Gru 2009, 09:37

>"nawiedzony palant" - to opinia. Natomiast "pijak" w przypadku Kwaśniewskiego jest faktem. Czaisz

>różnicę?

Kolega zdaje się nie zrozumiał o co mi chodzi. A chodzi o to, że w zestawie odpowiedzi:

"Czy Wojciech Cejrowski przesadził, mówiąc o byłym prezydencie "pijak" i "bawidamek"?

- Tak, to jednak prezydent

- Tak, kulturalni ludzie takie opinie trzymają dla siebie

- Nie, to szczera prawda

- Nie, każdy ma prawo do własnej opinii"

nie mogę wyrazić o Cejrowskim opinii równie radykalnej jak jego opinia, tj. że uważam go za nawiedzonego palanta i medialnego hochsztaplera.

Kolega ujawnia swoje skrywane cechy osobowosciowe.

Dostrzegamy tu konflikt wewnętrzny, w krótkim czasie Kolega przedstawia dwie skrajne opinie, o tym samym człowieku.

Świadczy to o stanie frustracji, braku równowagi emocji, o nadpobudliwości, może, gdy ten stan się utrzyma dłuższy czas, prowadzić to do poważnych powikłań.

Agresja słowna, bezpardonowość i kategoryczność w sądach Kolegi, dotycząych przeciwników politycznych, jest tu mocną wskazówką aby zacząć sobie pomagać.

Póki nie jest za późno!

Podupcyło cie 747? Przeprowadzasz egzegezę moich wpisów sprzed kilku lat? A może jesteś we mnie zakochany? Ostrzegam że w facetach nie gustuję.

Jestem Europejczykiem.

Brudziński sam jest pałą, pełowcy potrafią zza węgła nie patrząc prosto w oczy.

Przeczą temu Twoje kolejne wykopane wpisy, są bardzo podniecające, szczególnie ten o brutalu, uruchamia od razu owocnie wyobraźnię!

Przeczytaj.

Może odechce się Tobie szargać dobre imię Posła Polskiego Sejmu.

No widzisz jaki cienki bolek z Ciebie Jaro.

Lubie Cię ale stanowczo przsadzasz.

Gorąco zachęcam do pisania na temat. Na razie zalecam i jednocześnie ordynują odpoczynek od tematu.

Jestem Europejczykiem.

Zaatakujesz Polskę?

Przy pomocy bombowca Tu-154M. Już ładujemy zbiorniki z gazem rozweselającym i portrety Prezesa. Po zrzucie nastąpi efekt synergii.

Jestem Europejczykiem.

Przy okazji ześmiszą się na śmierć pełowcy niewinne ofiary nalotu, czy tak?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.