Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Przypomnę temat topicu, czyzby i palikotnym rozum odbierało. Jakieś takie niesmiałe te wzmianki.. Wyborcza nie podejmuje tematu, a już drugi raz słyszę że PIS wyprzedza naszego beniaminka mediów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Poseł Michał Kabaciński (Ruch Palikota) ujawnił w komentarzu dla Onetu, że według sondaży przeprowadzanych na zlecenie jego partii PiS wyprzedził w wyścigu wyborczym Platformę. Wyższym poparciem społecznym, niż w innych sondażach, może się też poszczycić Ruch Palikota, na który swój głos chce oddać 19 proc. Polaków.

Ukryta Zawartość

Jeżeli chodzi o komentarz to szczerze cieszy mnie wyprzedzenie w sondażach PO. Przez kogokolwiek.

W doskonale wyniki Ruchu Palikota jakoś nie wierzę bo nie widzę przyczyny takiego hipotetycznego zjawiska.

Odejście kolejnego posła SLD do Palikota oznacza że rządząca kiedyś partia degeneruje się do coraz mniejszego "twardego jądra" otaczającego wodza o mocno spłowiałej charyzmie.

Jak mówił Heraklit z Efezu "nie można dwa razy wejść do tej samej rzeki, za każdym razem bowiem inna woda w niej płynie" i jak widać (lub widać będzie za chwilę) Leszek Miller nie odrobił tej lekcji wystarczająco pilnie.

Jestem Europejczykiem.

rysiu wstrętny sejm....tylko prezes,prezes

" - za powołanie Międzyresortowego Zespołu do Sprawy Zwalczania Przestępczości Zorganizowanej i postawienie na jego czele ministra sprawiedliwości - prokuratora generalnego Zbigniewa Ziobry. W efekcie Kaczyński uczynił z Ziobry nadministra, którym podlegali: szef MSW (wtedy Ludwik Dorn w randze wiceministra), komendant Główny Policji, szef CBA, szef

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Ziobro mógł wydawać im polecenia oraz żądać od nich informacji o podejmowanych przez nich i ich służby działaniach.

To naruszenie konstytucji, ustawy o radzie ministrów oraz ustawy o działach administracji rządowej "

Przypomnę temat topicu, czyzby i palikotnym rozum odbierało. Jakieś takie niesmiałe te wzmianki.. Wyborcza nie podejmuje tematu, a już drugi raz słyszę że PIS wyprzedza naszego beniaminka mediów.

Ukryta Zawartość

Poseł Michał Kabaciński (Ruch Palikota) ujawnił w komentarzu dla Onetu, że według sondaży przeprowadzanych na zlecenie jego partii PiS wyprzedził w wyścigu wyborczym Platformę. Wyższym poparciem społecznym, niż w innych sondażach, może się też poszczycić Ruch Palikota, na który swój głos chce oddać 19 proc. Polaków.

rysiu nie masz się z czego cieszyć , twoje wartości bezcześci 19 % zamiast 6% - 10% z innych sondaży.Nie robionych na partyjne zlecenia

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.

Może jest jakaś nadzieja na przebudzenie zdrowego rozsądku w naszych obywatelach

Nie bardzo zrozumiałem. Pomysł głosowania na PiS jest objawem przebudzenia zdrowego rozsądku?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Nie bardzo zrozumiałem. Pomysł głosowania na PiS jest objawem przebudzenia zdrowego rozsądku?

Jest objawem niezaleznosci od obowiazujacej poprawnosci, niezaleznosci od obowiazujacej masy medialnego mainstream. Objawem prostej odwagi przeciwstawienia sie temu co tam sobie rycza merdia :)

Objawem prostej odwagi przeciwstawienia sie temu co tam sobie rycza merdia :)

Masz na myśli media kościelne, oczywiście?

Masz na myśli media kościelne, oczywiście?

Nie, mam na mysli TVP TVN Polsat, całą prasę

- codzienne lokalne tradycyjne dzienniki prasowe, te 90% mainstreamu.

Media koscielne są jeszcze bardziej marginalne i niszowe niż RM

- a poza tym z zasady raczej nie zajmują się polityką.

Edytowane przez RyszardStr

Jest objawem niezaleznosci od obowiazujacej poprawnosci, niezaleznosci od obowiazujacej masy medialnego mainstream. Objawem prostej odwagi przeciwstawienia sie temu co tam sobie rycza merdia :)

Ja rozumiem że ty Rysiu zwyczajnie głupi jesteś. Powiem więcej - nawet się z tym pogodziłem. Ale dlaczego próbujesz zrobić idiotów ze wszystkich wokół? Niepojęta bezczelność. Całkiem jak w temacie - Wyznawcom PiS odbiera rozum.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

głupi jesteś.

odbiera rozum.

Widzę że siła argumentów POraźająca. Jak zwykle u intelektualisty wykształciucha.

obrońco pedofilów.

Argument następny.

Widzę że siła argumentów POraźająca. Jak zwykle u intelektualisty wykształciucha.

Ale taka jest prawda Drogi Rysiu!

Bezrefleksyjnie żeby nie powiedzieć bezmyślnie powtarzasz komunały przeczytane i zasłyszane w pissowskich mediach aż pewnie sam w nie uwierzyłeś. A fakt, że rzeczywistość wygląda całkiem inaczej zupełnie cie nie interesuje. Odrzucasz fakty bo psują ci czarno-biały obraz świata. Tyle, że ten obraz przedstawia mityczną Wolskę i z realiami niewiele ma wspólnego.

P.S.

Kwitnę gdy słyszę o sobie "wykształciuch" a teraz doszedł jeszcze "intelektualista"! Naprawdę jesteś kochany, niech Bóg ma cię w swojej opiece ;-).

Jestem Europejczykiem.

powtarzasz komunały przeczytane i zasłyszane w pissowskich mediach

Jakie są "pissowskie" media?

(może pisz goebelSSowskie- będzie bardziej POprawnie)

Za bardzo nie mam z nimi stycznosci- ukrywają się?

Masz może na myśli "Gościa niedzielnego"? Niestety nie czytam.

Prorządowa i propoprawna jest większość wielkonakładowych mediów. Zajmują się głównie dowalaniem opozycji- jak u Łukaszenki na Białorusi.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Po tym co ostatnio czytam to i ja chyba założę turban. Skoro zgodnie z tematem, wyznawcom PiS odbiera rozum to jak nazwać wyznawców PO ? Może oni nie mają rozumu od dawna ?

Odnoszę się do sprawy która wczoraj wynikła - rewelacje prokuratury odnośnie zabójstwa gen. Papały. Powiedzcie mi czy to ze mną jest coś nie tak że nie wierzę w te brednie ? Czy to platforma ma już nas za takich debili że sądzi że uwierzę że złodziej luksusowego auta Daewoo Espero, zabija z zimną krwią generała policji ubranego w mundur policyjny bronią z tłumikiem ? Przecież taka osoba, pomijając te absurdalne "fakty", została by przez świat mafijny od razu wydana policji.

Pis we wszystkim wietrzy spisek...

Jaarciu zwyczajnym tchórzem jest, wstydzi sie swoich braci i sióstr.

Co temat to widzę to samo bredzenie o wstydzie braci i siostr. Zaciąłeś się? Baterię trzeba wymienić?

Argument następny.

Rysiu pocytuj może dla odmiany światłe fragmenty Justyny (Jachusi) Timberlake w białym podkoszulku. I zrób odniesienia do fragmentów Pisma.

Bo znowu na jedno oko widzisz.

Edytowane przez leon amator

A co ja twój wibrator? Ja kciecoś kotku denerwuje to zamknij oczka i nie czytaj, bo jak tak mraucys to ci... z ciebie nie lew.

Justyna - wyluzuj. Fajna pogoda. Wiosna idzie.

Ale nie używaj za często skrótów Copy i Paste.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

A co ja twój wibrator? Ja kciecoś kotku denerwuje to zamknij oczka i nie czytaj, bo jak tak mraucys to ci... z ciebie nie lew.

Chyba znowu chcesz miec urlop na forum

• 3 tygodnie później...
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wybitność na wybitnościami - red. Tomasz Lis wziął się za recenzowanie polityków: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,11715553,Boni_o_przyjeciu_ustawy__67___Zrobilismy_wielka_rzecz_.html.

Perfekcjonista wdj! Dla niego Buzek i Lewandowski to wybitności gnębione na polskiej scenie politycznej! Więcej trzeba nam tajkich rzetelnych dziennikarzy (rodzinnych)! Uważam, że za tak ogromne pieniądze i tak za mało dupę politykom liże!

Nie wiedziałem, że Rewiński aż tak zpisiał, jeszcze synalka deprawował. Wiem, że stare ale dopiero teraz na to przypadkiem wpadłem.

A kiedyś k**wa na niego(PPP) głosowałem.:{

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• 6 miesięcy później...

Donald Tusk twierdzi, że Prezydent i pozostali uczestnicy lotu zginęli NAD Smoleńskiem.

634363843597408904.jpg

Szokujące rozważania na temat przejęzyczenia Donalda Tuska. 10 kwietnia 2010 roku premier łamiącym się głosem podawał pierwsze informacje o katastrofie. Powiedział wtedy, że pasażerowie prezydenckiego tu-154 ”zginęli nad Smoleńskiem”, zamiast ”w Smoleńsku”. Jeden z portali zastanawia się dziś, co z tego wynika?

"Gazeta Polska Codziennie": "miejsca wybuchów" czy "strefy pożarów"

•  

PAP

15.12.2012 , aktualizacja: 15.12.2012 00:05

"Miejsca wybuchów" - tak została zatytułowana ekspertyza amerykańskiej firmy geoinformatycznej SmallGis, dotycząca katastrofy smoleńskiej, zamówiona w 2010 r. przez Wojskową Prokuraturę Okręgową w Warszawie, informuje "Gazeta Polska Codziennie".

Jej kopię załączono do raportu komisji Millera, w którym słowa o wybuchach w tupolewie zastąpiono słowami "strefy pożarów", zwraca uwagę gazeta.

Prokuratura wojskowa uzyskała od amerykańskiej firmy w połowie sierpnia 2010 r. zdjęcia satelitarne lotniska w Smoleńsku z naniesionymi na nich - jak napisano w ekspertyzie - dwoma "prawdopodobnymi miejscami wybuchu". Dokument został opublikowany jako załącznik do raportu komisji Jerzego Millera, ale podpisano go jako "prawdopodobne strefy pożarów".

Edytowane przez 747

Że ziemia jest płaska? Chyba mniej-więcej tyle.

tak na marginesie - wpisk kompletnie nie pasuje to tego wątku no chyba, że uznamy, że autorom piszącym na tym portalu odebrało rozum. Wtedy OK.

Jestem Europejczykiem.

Od samego początku byłem przeciwnikiem wszelakich teorii spiskowych odnośnie smoleńskiej katastrofy i prawdę mówiąc dalej jestem. Dziwi mnie tylko dlaczego zwolennicy teorii zamachu pominęli taki kąsek, jakim okazała się wypowiedź Donalda Tuska z 10 kwietnia 2010 tuż po katastrofie. Wypowiedź oczywiście nieprecyzyjna, spontaniczna, nad którą Tusk z pewnością nie myślał ale jednak wypowiedź, która w mig mogła zostać przez niektórych zwolenników PiS wykorzystana by zadać pytanie "co wie Tusk, czego my nie wiemy"

Że ziemia jest płaska? Chyba mniej-więcej tyle.

tak na marginesie - wpisk kompletnie nie pasuje to tego wątku no chyba, że uznamy, że autorom piszącym na tym portalu odebrało rozum. Wtedy OK.

Nie pouczaj mnie co Ci psuje a co nie do wątku.

Odebrało Wam już zupełnie rozum.

Idź do strefy euro po podwyżki cen i biedę za jakiś czas, jak nudzi się Tobie Jaro.

Patent euro już jest, zapaść nauki gotowa, bezv150 000pln, niczego nie opatentujesz.

Roundup 360 na 747 i kilka dni z chwastem spokój .

Podkarmianie i straszenie zamiast egzekwowanie prawa nieoczekiwany efekt przyniosło . Chyba nie prezes będzie ich największym problemem tylko polscy faszyści wychowani na Ziemkiewiczu

" W czwartek wieczorem ulicami Kielc przeszedł marsz "Idzie kielecka antykomuna" zorganizowany przez Obóz Narodowo Radykalny. Wśród maszerujących był Rafał Ziemkiewicz, który mówił, że widzi jak "rodzi się pokolenie, które może uratować Polskę".

" jego książka właśnie wdziera się na listy bestsellerów największych sieci księgarni w Polsce. W metrze, czy autobusie bez trudu wypatrzymy kogoś kto, przemyślenia nowoczesnego endeka właśnie zgłębia."

" Już od pierwszych stron jest więc naprawdę mocno, a Ziemkiewicz przedstawia wizję Polski jako kraju toczonego przez dziesiątki patologii, w którym życie zwykłego, prawdziwego Polaka to katorga, ponieważ każdy jego życiowy ruch ogranicza państwo i coś, co można nazwać osławionym układem. Rządzący dziś nad Wisłą to dla nowoczesnego endeka „elita przeciw narodowi”.

to co powyżej pisze tu każdy z narodowym zboczeniem .

Edytowane przez wladz
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.