Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

pole rażenia coraz głębiej w mózg się wdziera , to już nie mohery tylko wykształcona chłopska mentalność ... a chłop żywemu nie popuści . Wykształcony skuteczniejszy

Nie pouczaj mnie co Ci psuje a co nie do wątku.

No to na tydzień masz problem z głowy skoro grzecznie się nie dało.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• 3 tygodnie później...
Gość Cadam

(Konto usunięte)
  • 3 miesiące później...
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Andrzej Bober

z12345919Q,Andrzej-Bober.jpg

wzywa do bojkotu Agnieszki Radwańskiej bo ta nie lubi TVN: "Gdyby w środowisku dziennikarskim była solidarność, wszystkie inne media powinny zrezygnować z udziału w konferencjach prasowych Radwańskiej - pisze na swoim blogu znany dziennikarz Andrzej Bober. Tenisistka ogłosiła w weekendowym wywiadzie dla "GW", że daje "czerwoną kartkę" telewizji TVN."

http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103091,13789544,_Czerwona_kartka___Agnieszka_Radwanska_nie_lubi_TVN_.html

Ma racje powinno się bojkotować wszystkich, którzy nie lubię TVN i "Gazety Wyborczej".

Pana Bobra często widywałem w reżimowej TVP w PRL-u i raz na statku wycieczkowym na Ukrainie. Łatwo jest stygmatyzować innych...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

bober moze co chce ale co ty chcesz i kogo to obchodzi co chce bober radwanska i ty.

rence ci sie plontajom po klawiaturze - golnij se lepij

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

a to moze ty sobie golnji to zaczniesz myslec.

wtórne - jak to całe twoje głupie pisanie

inteligenta nie da się ciągle udawać

dziadunio juz ustallismy ze nie bedziemy ryzykowac dwoch zdan z uwagi na pewnosc nierozumienia.Masz to co twoje.

rozumiem ze inteligenckosc cie gniecie dniami i nocami.Ale nie lekaj sie...dasz rade.

dziwne bo akurat bober to perelka PRLu a ty tez.

czy moze ty masz jak kryze sedzia.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadunio juz ustallismy ze nie bedziemy ryzykowac dwoch zdan z uwagi na pewnosc nierozumienia.Masz to co twoje.

rozumiem ze inteligenckosc cie gniecie dniami i nocami.Ale nie lekaj sie...dasz rade.

dziwne bo akurat bober to perelka PRLu a ty tez.

czy moze ty masz jak kryze sedzia.

Nic mnie nie gniecie. Czuje się normalnie, a nie inteligentem jak ty. Wesprzyj się jeszcze jakimś ciekawym autorytetem. A ty co robiłeś w PRL-u - tez byłeś gwiazdom - jak tu i teraz?

Czy naprawdę nie potrafisz NIC napisać oprócz inwektyw ad personam.

Nie masz żadnego argumentu to tylko i wyłącznie czyste szczekanie?

Masz jeszcze jakiekolwiek złudzenia, że on umie? Zapomnij i dodaj do ignorowanych! :)

Ja czekam już tylko na jeden jego wyskok i dodaję szczekacza do ignora. Będzie tam w zacnym towarzystwie... :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ja czekam już tylko na jeden jego wyskok i dodaję szczekacza do ignora.

litosci idioto..oszczedz mnie i nie dodawaj mi do towarzystwa.A tak na marginesie teraz malpy maja wieczorny wybieg.....???

Dottore

Co Ty klona cytujesz? Przecież ona miał na tym forum chyba z 10 nicków!

Edytowane przez fox733

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Chwila nieuwagi i jak widzę Szanowni Koledzy znaleźli sobie ciemny zaułek w którym można się ponapierdzielać. Grzecznie ostrzegam, że pieniaczy bedę "suspendował" ;-).

A może by tak na temat, czyli o wyczynach naszych "dziennikarzy"?

Moja mama przy jakiejś okazji zwróciła mi uwagę na powszechne właściwie niechlujstwo językowe. O złym akcentowaniu typu matematYka, fizYka już nawet nie mówię, ale czasem można uslyszeć takie rzeczy, że zastanawiam się jakim cudem ci ludzie skończyli studia.

A co do Radwańskiej - jej najnowszego pomyslu nie znam, szukałem i trafiłem na komentarz:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Szlaban TVN dostał za ubiegłoroczne Igrzyska w Londynie, w których Radwańska się nie popisała sportowo. Zawiodła kibiców, pewnie zawiodła siebie, chyba też dziennikarzy TVN (a może nie).

Radwańską oglądałem w Eurosporcie, komentatorzy nie szczędzili jej słów krytyki, zwłaszcza za słowa, którymi określiła znaczenie igrzysk dla jej kariery. Jak dokładnie brzmiały jej słowa, nie pamiętam. Chyba zgodzi się nasza sportsmenka, iż określiła swój występ za niewiele wartościowy w kontekście następnych turniejów, a były to jakieś masters, WTA, a może szlem.

I o to zdaje się chodzi Radwańskiej. Domyślam się, że także mają szlaban dziennikarze Eurosportu, choć tego tenisistka nie powiedziała. Dobrze, że moi znajomi nie chodzą na konferencje najlepszej polskiej tenisistki, bo usłyszałaby od nich, co o niej myślą ludzie, którzy nie są dziennikarzami TVN"

Wierzyć mi sie nie chce, że to nie jakiś gniot. Teraz sie kobitka obudziła czy to jakies jaja???

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Na szczęście są i dobre wieści z frontu walki o uczciwe dziennikarstwo...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

No cóż, chyba trudno oceniać coś, co dopiero powstaje.

Ale jak się domyślam ocena bierze sie stąd, że dziennikarze spod znaku GP są uczciwi z definicji a inni z definicji nieuczciwi i w zasadzie nie ma znaczenia co kto powie czy napisze.

Jestem Europejczykiem.

<br />. A ty co robiłeś w PRL-u - tez byłeś gwiazdom - jak tu i teraz?<br />

Już Ci PRL nie pasuje? Może muls przenosił Łemków nad Bałtyk, co Ci się tak podoba? ;-)

Na szczęście są i dobre wieści z frontu walki o uczciwe dziennikarstwo...

Ukryta Zawartość

doktorek już media żydowskie nie przeszkadzają prawdziwym polakom ?

Ukryta Zawartość

kolejny przykład dziadostwa patriotycznego , redaktorzy żydowskiego pochodzenia w własnych mediach nie przeszkadzają i mogą zarabiać robiąc kisiel w głowie patriotom idiotom

No cóż, chyba trudno oceniać coś, co dopiero powstaje.

Ale jak się domyślam ocena bierze sie stąd, że dziennikarze spod znaku GP są uczciwi z definicji a inni z definicji nieuczciwi i w zasadzie nie ma znaczenia co kto powie czy napisze.

Dokładnie tak, jak piszesz! Dziennikarze z opcji polskiej zawsze mile widziani! :)

Nie, ty komunistyczny pomiocie.

Dobry Żyd, jak Jankiel z Pana Tadeusza, może być w Polsce przydatny.

Nie popieram natomiast twojego ulubionego Urbana i Szechtera.

Urbana już wolę bardziej, bo on nikogo nie udaje przynajmniej i jest autorem wiekopomnej frazy, iż "rząd się sam wyżywi".

Gdybym przejął władzę w kraju to bym zlikwidował Wyborczą tego samego dnia, zaś Urbanowi bym łaskawie pozwolił dalej wydawać swój szmatławiec.

Niech ma! :)

Edytowane przez il Dottore

doktorek zanim przejmiesz władzę nad krajem postaraj się własny mózg opanować . Mam wrażenie , że on sobie i ty sobie . Jak często kolor paznokci zmieniasz ?

Edytowane przez wladz
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.