Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Dwudziestoparoletnie pipki warszawskie kręcące się po telewizjach śniadaniowych bujają się lepszymi samochodami, mają lepsze apartamenta od Owsiaka :)

I żal dupy nie ściska?

Dwudziestoparoletnie pipki warszawskie kręcące się po telewizjach śniadaniowych bujają się lepszymi samochodami, mają lepsze apartamenta od Owsiaka :)

I żal dupy nie ściska?

Jeśli te pipki kupuja swe apartamenta i bryki za swoje, UCZCIWIE zarobione pieniądze, to nie - nie ściska.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ale te pipki nie powiedzą nigdy złego słowa na Antoniego, czy nawet śp. Kota.

UCZCIWIE zarobione pieniądze

Hehe

Uczciwie zarobione pieniądze są wtedy gdy po dyżurze wraca się do domu i pada się na ryj.

Pipki w tym czasie pija szampany i pokazują się z odpowiedniej strony lub w stosownym towarzystwie. Od czasu do czasu niechcący pokażą kawałek dupy lub nie daj boże na jakiś temat się wypowiedzą.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Tommiashi jak rozumiem jesteś z zawodu prostym tokarzem ( nie ujmując tokarzom), który zawsze bał się własnego cienia i nie został przebojową kapitalistyczną świnią, a dziś ma pretensje o to do świata, a nie do siebie?

Masz rację świnią nie jestem , kapitalistyczną tym bardziej ---A co do Owsiaka to bardzo trafnie go określiłeś " jako przebojowa kapitalistyczna...............

Pretensję mam za to nie do całego świata tylko do rządu za to że pozwala takim "świniom" - "uwłaszczać się" na nie swojej kasie przy pełnej aprobacie całego aparatu władzy na wszelkich szczeblach wliczając w to media.

Co do reszty Twoich wy-płodów to trzeba się z nimi zgodzić czyli rządzi PR,WIZERUNEK,TAK ZWANA PRZEBOJOWOŚĆ,-------------Jakby to powiedziała Twoja idolka Marczuk Weronika "Kto nie ryzykuje nie pije szampana".

Wiem takie czasy---Robienie ludzi w ch...ja to przebojowość,to nowoczesne metody zarabiania,wyższa kultura , itd itp.

Edytowane przez Tommiashi

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Ale się uczepili tego biednego melona ;-) a chłopina ledwo koniec z końcem wiąże płynąc w tym samym czerwonym nurcie co ....Amber Gold, minister zegarek i inne osobistości naszej polytyki.

Uczciwie zarobione pieniądze są wtedy gdy po dyżurze wraca się do domu i pada się na ryj.

Masz jakieś staroświeckie podejście... zresztą współdzielę je z Tobą. :)

Ale zgodzisz się że pipki nikomu nie kradną? Kto kupuje ich płyty - ten sam sobie winien, ale żadnej nieuczciwości w tym nie ma.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Tommiashi, niespełniony mistrzu tokarki. Póki co, to co robisz, jest najwyżej pomówieniami i uważaj by ta sprawiedliwość, której tak wyglądasz, nie pierdolnęła cię w czerep. Na nic tłumaczenia wtedy, skamlenie, że depresja, że frustracja. Przyjdzie zapłacić za naruszenie dóbr osobistych i się okaże, co to sprawiedliwość.

Edytowane przez frywolny trucht
Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Juras pokazuje jak marne ma mieszkanie w boku i prosi by nie nazywać go apartamentem. Twierdzi, że to taka marnota za Złoty Melon.

Apartament za milion złotych określa mianem "normalnego".

Słoiki nie wiadomo, gdzie upchane...

http://owsiaknet.pl/video/84945426

Zupełnie się nie znasz. Jak ma pochyłe okna, to na którym piętrze mieszka? No... i jak się takie cóś nazywa?

(a słoiki ma upchane w garderobie - wejście z sypialni)

Bajdełej, to teraz wypada abyś - dla przyzwoitości - pochwalił się swoja chałupą.

No i co katolskie zakute łby pisuarskie? To jest ta wyj..na w kosmos chałupa Owsiaka? To jest ten przekręt?! Chłop 60 letni, który kupuje mieszkanie po sprzedaży poprzedniego to jest złodziej i oszust, pomimo tego dobrego co zrobił dla dziciaków, szpitali i całej reszty? Rozliczcie najpierw pedofili w sukienkach mieszkających w wielkich willach ze swoimi gosposiami i rozbijających się po pijaku swoimi Audi, Mesiami i innymi super brykami kupionymi za pieniąchy ogłupionych katolskimi bredniami biednych ludzików.

Za to co zrobił i będzie robił należy mu się o wiele więcej, puste łby zakute.

Mowa nienawiści pisuarów i katoli to jedyne co mogą zaoferować, w sumie i dobrze bo sami doprowadzają do upadku tej najdłużej trwającej na świecie mafii :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Bajdełej, to teraz wypada abyś - dla przyzwoitości - pochwalił się swoja chałupą.

Nikomu nie ukradłem, żyję z własnej pracy, nie żeruję na funduszach państwowych ani publicznych.

Mnie zasady jawności nie obowiązują. :)

Więc ani moich polskich ani jerlandzkich nieruchomości nie zobaczysz. :)

Edytowane przez il Dottore

Tommiashi, niespełniony mistrzu tokarki. Póki co, to co robisz, jest najwyżej pomówieniami i uważaj by ta sprawiedliwość, której tak wyglądasz, nie pierdolnęła cię w czerep.

Poziom jak z pod "budki z piwem" :) Poczytaj coś..........może książkę ?

Za to co zrobił i będzie robił należy mu się o wiele więcej,

A co zrobił? Wspomaga NFZ? Tymi pompami insulinowymi dla przyszłych matek z cukrzycą, które owym matkom NFZ refunduje w 100%?

Wolne żarty! :)

Pojmij w końcu lemingu że to jest pic dla naiwnych!

A może chodzi o festiwale antykatolickie pod nazwą Woodstock?

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

.

Poziom jak z pod "budki z piwem" :) Poczytaj coś..........może książkę ?

Ja na twoim miejscu zastanowiłbym się nad jakimiś papierami dla adwokata. Tak na wypadek, gdyby ktoś postanowił cię pozwać za pomówienia.

Stać cię w ogóle na adwokata?

A co zrobił? Wspomaga NFZ? Tymi pompami insulinowymi dla przyszłych matek z cukrzycą, które owym matkom NFZ refunduje w 100%?

Wolne żarty! :)

Pojmij w końcu lemingu że to jest pic dla naiwnych!

A może chodzi o festiwale antykatolickie pod nazwą Woodstock?

Siedzisz w Irlandii i takiś mądry że hej :-) jak nasi wielcy mężowie stanu podczas II wojny dawali dobre rady jak walczyć będąc setki km od kraju :-) nie ma co.

Co do Jurka to zrobił o wiele więcej niż zakup kilku pomp. Ten kraj zanim wstanie po kilkudziesięciu latach sowieckiej okupacji w postaci prlu próbuje jako tako funkcjonować i tacy ludzie mu pomagają, ratując życie dzieciaków, zakupami całego tego sprzętu na który nie byłoby stać tych biednych szpitali.

Stawianie kolejnych pomników Jasia Kremówki z Watykanu co proponuje na pisuarska jedynie słuszna partia i wsadzanie wszystkich do kryminału którzy mają odmienne zdanie od nich to nie jest przyszłość, to jest przeszłość, powrót do średniowiecza. Jeśli Jurek robi coś antykatolickiego to popieram go w 100%, bo kk jest zacofaniem, zaszczuciem, szerzeniem niekaralnej pedofilii i wyzyskiem ludzi, kłania się historia tej zbrodniczej organizacji mającej krew na swoich rękach setek tysięcy albo i lepiej ludzi.

Robi dobrze ale musi jeszcze odpierać ataki kretynów katolskich.

trash_religion.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

ratując życie dzieciaków, zakupami całego tego sprzętu na który nie byłoby stać tych biednych szpitali.

BUHAHAHAHHAHAHAHHAH - powtarzam po raz setny: to co mówisz było może aktualne 20 lat temu!

Dzisiaj POLSKIE SZPITALE MAJĄ NAJLEPSZY SPRZĘT w ilości wystarczającej.

Problemem nie jest sprzęt - tego jest pod dostatkiem - wąskie gardło stanowią limity NFZ dostępu do procedur.

Dlatego ludzie czekają 2 lata na staw biodrowy czy sztuczną soczewkę a nie dlatego, że nie ma sprzętu.

Ale to trzeba mieć jakieś pojęcie i orientować się w temacie, zamiast powtarzać bajki o guru sie ma Złotym Melonie...

Ja na twoim miejscu zastanowiłbym się nad jakimiś papierami dla adwokata. Tak na wypadek, gdyby ktoś postanowił cię pozwać za pomówienia.

Stać cię w ogóle na adwokata?

Zanim napiszesz kolejną głupotę to proponuję przeczytaj dokładnie co "jest napisane" a potem wygrażaj "pozwami".

"Za poziom budki z piwem nikt nikogo wsadzać nie będzie" -------------Chyba że to jest jakiś nowy sen "leminga".

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Jak napiszę, że jesteś głupi ( delikatnie ujmując), to nie powinieneś się czuć urażony, co?

Bo wiesz? Naprawdę mam w tyłku co ty piszesz o mnie. Zupełnie nie chodzi tu o moją skromną osobę.

My się za bardzo nie rozumiemy i nie lubimy bo ja też jestem kapitalistyczną świnią, która swój los wzięła w swoje ręce, a ty nie potrafiłeś i teraz siedzisz, jak ten odpad poprodukcyjny, przed kompem szukając dowodów, że to spisek przeciw tobie :)

Bidulek.

Edytowane przez frywolny trucht
Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Nikomu nie ukradłem, żyję z własnej pracy, nie żeruję na funduszach państwowych ani publicznych.

Powiem krótko, udowodnij.

Jak napiszę, że jesteś głupi ( delikatnie ujmując), to nie powinieneś się czuć urażony, co?

Bo wiesz? Naprawdę mam w tyłku co ty piszesz o mnie. Zupełnie nie chodzi tu o moją skromną osobę.

Zejdź z mojej "skromnej osoby" i przeczytaj jeszcze raz tylko uważnie wszystkie swoje posty a okaże się że to Ty mnie obraziłeś i to 4 razy i to personalnie.

Ja natomiast personalnie nie zwróciłem się do Ciebie ani razu. Taka jest między nami różnica.........czujesz tę różnicę ?

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Pomawiasz człowieka, który, póki co nie może się tu bronić ( choć możesz się zdziwić jak będziesz miał pecha). To wystarczy bym ci zwrócił uwagę na dysonans. Ktoś kto oczekuje uczciwości z taką łatwoscią łamie prawo. Kapejszyn?

Pomawiasz człowieka, który, póki co nie może się tu bronić ( choć możesz się zdziwić jak będziesz miał pecha). To wystarczy bym ci zwrócił uwagę na dysonans. Ktoś kto oczekuje uczciwości z taką łatwoscią łamie prawo. Kapejszyn?

Dysonans to jest między bryką za 250 000 na którą mało kogo stać , no chyba że jest "szefem fundacji charytatywnej" ---------a oplem astrą I którą ma przeciętny kowalski w tym kraju.( 20 lat wiek przeciętnego auta w PL )

Dysonans jest pomiędzy mieszkaniem za 1mln na które mało kogo stać , no chyba że jest "szefem fundacji charytatywnej"-----------a mieszaniem w bloku w mieszkaniu komunalnym w wielopokoleniowej rodzinie np. na 40 m2 8 osób

Dysonans jest pomiędzy kształceniem dzieci za granicą na luksus którego mało kogo stać , no chyba że jest "szefem fundacji charytatywnej"------a czekaniem 5 lat na przedszkole a potem męczarnią w szkołach w PL po których grozi trwałe bezrobocie.

Kowalski z wielopokoleniowej rodziny z bloku jest tym "entuzjastą" który wspomaga WOŚP.

Gdzie jest

Sprawiedliwość ?

Kapejszyn ?

Gdzie jest

Sprawiedliwość ?

Na pewno nie w Republice Bananowej PO-landia.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

1. Tommiashi, mało kogo stać? Każdego celebrytę w tym kraju stać. Smark z nosa puści i ma, nawet za darmo. Co by nie mówić Owsiak jest postacią medialną i też mógłby taką dostać by swoją gębą promować jakąś markę.

Twój ograniczony móżdżek natomiast już węszy przekręt. Udowodnij, albo pomawiasz.

Człowieku, w poniedziałek idę do salonu biorę w leasing i mam taki sam. Dajesz radę ogarnąć? Nawet nie wiesz jak łatwo wziąć leasing. gorzej go utrzymać, ale to już inne buty :)

2. Nie bądź nieudacznikiem. Załóż swoją firmę, poznaj co to stres, myśl- o tym jak utrzymać gdy nie idzie, jak rozwijać gdy idzie- 24 godziny na dobę, a nie 8 jako pracownik z pretensją, że mało płacą. Albo gnaj za doktorkiem na Zieloną Wyspę na zmywak.

Co nie chciało się uczyć, języków się nie zna? To do kogo pretensje?

3. Nie jestem celebrytą, jestem małą kapitalistyczną świnią i też mnie stać. A nie mam żadnej fundacji. To może jemu- ma sporo więcej atutów od mnie- też nie byłą potrzebna tak bardzo? Znowu posługujesz się insynuacjami na które nie masz dowodów. Znowu obrzucasz gównem i się dziwisz, ze zaraz w pysk przywalę.

Na pewno nie w Republice Bananowej PO-landia.

czytać ze zrozumieniem, pytanie było "gdzie jest sprawiedliwość" a nie gdzie jej na pewno nie ma

CD, pliki, analog

wieczorami słuchawki

Albo gnaj za doktorkiem na Zieloną Wyspę na zmywak.

To jest bardzo dobra opcja! :)

jestem małą kapitalistyczną świnią i też mnie stać

No i OK.

Ale chodzi o to, żeby pieniądze zarabiać uczciwym wyzyskiem ;) a nie pozowaniem na Matkę Teresę.

Niczym tak się nie brzydzę jak kabotynami.

Wyzyskujesz i podajesz się za kapitalistyczną świnię? Daj Ci Boże zdrowie! To jest uczciwa postawa. :)

Ale jak będziesz robił z siebie świętego, podczas gdy jesteś tylko żałosną pijawką - to nie ma zmiłuj!

Przekazujac swoj 1%, przekazujesz go wlasnie fundacji, ktore ma pod swoja opieka konkretna osobe. Zastanawiam sie z czego zyja takie fundacje.

Cóż mogę Ci powiedzieć , ewidentnie masz rację , chylę czoła ! (+)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

"Myślę, że to są standardy normalnych mieszkań" - Jerzy Owsiak w nagraniu ze swojego kwadratu za Złotego Melona, gdzie 2 osoby żyją na 115m. kw..

Jeden z komentarzy w necie:

"PANIE OWSIAK TO ROZUMIEM ŻE MOJE MIESZKANIE 37 M2 TO PATOLOGIA!" - Ania

Ale jak będziesz robił z siebie świętego, podczas gdy jesteś tylko żałosną pijawką - to nie ma zmiłuj!

kufel%20do%20piwa.jpg

Piotr

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.