Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Wpisy byłych lewicowców tzn. Arku i Włodzimierza tylko potwierdzają moją tezę,że PiS to obecnie postkomuna.

Twoje wypowiedzi o innych są tendencyjnie nieprawdziwe.

Twoje wypowiedzi o innych są tendencyjnie nieprawdziwe.

A to dlaczego? Ja się z nimi zgadzam.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jakoś chłopina musi sobie podeprzec zbyt wybujałe.. ego.

wybujałe to lepsze niz zmizerniale.Racja... zlikwiduje wszystkich.Najpierw madrych, zostaniesz ty i paru..Wisz jak to jest.najpierw inteligencja.Ty nie stanowisz zagrozenia dla kurdupli. Edytowane przez muls
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

A to dlaczego? Ja się z nimi zgadzam.

To twój problem, a nie mój.

wojciech iwaszczukiewicz w wielu wypadkach zachowuje się jak troll, a nie jak poważny dyskutant.

Edytowane przez Włodzimierz_55692

A ty Arku nie? Kubriego już nie ma...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Moje wypowiedzi o Tobie są tendencyjnie prawdziwe.

Napisałem wcześniej o tobie, że jesteś samoprzylepny troll i ciągle to potwierdzasz.

To twój problem, a nie mój.

wojciech iwaszczukiewicz w wielu wypadkach zachowuje się jak troll, anie jak poważny dyskutant.

Wybacz ale wojciech jest dla mnie bardziej wiarygodny .

Samoprzylepny?? To delikatne okreslenie.

Jest tu takich kilku, platfusioków opłacanych za propagandę na forach. Ujadaja nadal w nadziei że jednak nie stracą pracy mimo przerznięcia osimu lat przy władzy.

Wybaczam.

Dziękuję.

Samoprzylepny?? To delikatne okreslenie.

Jest tu takich kilku, platfusioków opłacanych za propagandę na forach. Ujadaja nadal w nadziei że jednak nie stracą pracy mimo przerznięcia osimu lat przy władzy.

Kubriemu się nie udało mimo, że admin go chwalił za staż na forum:) Cienko cie widze:)

Platfusioki dały d... po całości a ich internetowa agentura nadal sie wypina sądząc, że bedzie jeszcze do czegoś potrzebna swoim mocodawcom.

nadal straszą PISem mimo że juz nikogo to nie obchodzi, a wiekszość ludzi to PIS może rozczarować tym, że nie ma zamiaru brać na nich odwetu.

To bedzie dopiero prawdziwa tragedia dla platfusioków forumowych i wszelkich "europejczyków" pełną gębą :-)

Edytowane przez Arku

Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że osoba desygnowana na premiera nie ma nic do powiedzenia o składzie rady ministrów, którymi będzie kierować. Decyzje w tej sprawie zapadają zupełnie gdzie indziej, bez jej udziału i w odpowiednim czasie zostanie jej to zakomunikowane.

Podobnie jak było w przypadku innych ministrów z AWS. W tamtym przypadku różnica była tak że Premier dowiadywał się ostatni :-)

Tak, prawica w Polsce daje zupy.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.