Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

POmyśleli tak:Przegraliśmy wybory to trzeba załatwić teraz sobie Trybunał.Co POmyśleli to zrobili ale różne Chmaje i Zolle wtedy nie widzieli naruszenia choć było bardziej oczywiste niż teraz.Nie ciekawe?

Jak najbardziej się zgadzam!

Doooonooosiciel.

Ile banów dostałeś Ty, a ile ja, moje są wynikiem czego, czytania treści przez moderatorów..?

Wolne żarty..

Donoszono na mnie na potęgę !

Ja zgłaszałem tylko wtedy, nigdy w innym wypadku, kiedy sam zostałem zaatakowany, zbanowany za moją na to odpowiedź, a atakujący sobie popisywał dalej..

Nie ma, nie było, nigdy, i nie będzie zgłoszenia tego rodzaju, że czytam sobie post, nie podoba mi się jego treść, więc zgłaszam !!!

Dlatego spadaj modrzew z tą swoją moralizatorską oceną.

Czy jeśli ktoś źle robił - to jest jakieś usprawiedliwienie? Zwłaszcza dla tych, którzy idą do wyborów pod sztandarem "my jesteśmy ci lepsi"?

Obecnie widzimy normy życia publicznego rodem z Białorusi.

To powinni tak po chrześcijańsku nadstawić drugi policzek? Oraz pozostawic synekury w mediach dla POciotków żeby ich mieli skąd opluwać???

A tu nie będzie litości dla platfusów - hahahaha .... i bardzo dobrze. PIS - jedyna partia na którą zawsze mozna liczyć :-)

Nie ciekawe?

Ciekawie to dopiero się zacznie. Większściowy rząd, bezwzględna przewaga w parlamancie, dyspozycyjny prezydent i własny Trybunał Stanu. Wystarczy jeszcze wymienić Trybunał Konstytucyjny i włala! I co mi k**wa zrobisz?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Czyli jesteś konfident-kapusta.

Sprawdź czy zgłosiłem, kiedy wladz nazwał mnie w obraźliwy sposób?

Nie zrobiłem tego, gdyż był to element walki politycznej, walczył z klasą, potrafił to robić.

Sprawdź czy kiedykolwiek zgłosiłem jakikolwiek wpis mulsa, nieprzyjemny w moim kierunku, - nie nic nie znajdziesz, gdyż nie zgłaszam wpisów porządnych ludzi z drugiej strony sporu, potrafię ich docenić i zrozumieć, zgłaszałem tylko najgorsze mendy ludzkie, bezwzględnych cynicznych person, prostych i prymitywnych, nigdy nie zgłosiłem zastrzeżenia, kiedy osoba inteligentna mnie zaatakowała.

Naucz się na pamięć, zgłaszałem tylko po otrzymaniu bana, kiedy nie mogłem nic już napisać.

Robiłem to w celu uświadomienia agenturze, że nie grają fer./moderacji/

<iframe width="560" height="315" src="

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

dopiero się zacznie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez 747

zgłaszałem tylko najgorsze mendy ludzkie, bezwzględnych cynicznych person, prostych i prymitywnych,

A to dziękuję, nie wiedziałem, że mam tyle "przymiotów"...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No przepraszam, ale Twoja sytuacja była inna, to nie było zgłoszenie, tylko prośba o usunięcie z mojego exkluzywnego tematu treści nie licującej z nim, bardzo proszę fox, nie manipuluj, tłumaczyłem Ci sytuację, dbam o swój temat, aby przyjemnie choć w jednym miejscu było na forum..

dziękuję

Nie wyobrażam sobie wejść do czyjegoś tematu i nie odczytać porządku tam istniejącego i nie dopasować się.

To brak szacunku.

POmyśleli tak:Przegraliśmy wybory to trzeba załatwić teraz sobie Trybunał.Co POmyśleli to zrobili ale różne Chmaje i Zolle wtedy nie widzieli naruszenia choć było bardziej oczywiste niż teraz.Nie ciekawe?

Zoll, to sprecjalista od prawa karnego i zagadnienia obrony koniecznej, nie wiem co ma wspólnego z TK bo chyba w tym względzie nie jest autorytetem. Natomiast ten Chmaj sie skompromitował. Obnażył wrecz słabosć systemu kształcenia prawników w Polsce, na swoim własnym przykładzie.

Goscie z tytułami profesorów i nie potrafili zrozumieć różnic pomiędzy zapisami konstytucji, a kpk. ?

747

A ta prośba to była na PW do moderatora, czy może nadusiłeś przycisk Zgłoś...

Edytowane przez fox733

To była prośba za pomocą przycisku.

Zgłoś...

PW do moderatora

Jak miałem napisać prośbę do moderatora, który bezwzględnie banuje mnie pod byle pretekstem..?

Obudź się.

To powinni tak po chrześcijańsku nadstawić drugi policzek?

Skoro się głosi, że tamci byli "be", a my jesteśmy inni, lepsi, kryształowo czyści - to wypadało by być konsekwentnym.

Oraz pozostawic synekury w mediach dla POciotków żeby ich mieli skąd opluwać???

Synekury robią w Polskim Radiu oraz TVP. Reszta (większość) mediów jest prywatna i mogą im naskoczyć. Pozwalniają dobrych dziennikarzy - nadawcy komercyjni ich przyjmą, co podniesie ich poziom oraz oglądalność, podczas gdy publicznych spadnie. Reklamodawcy wyciągną z tego odpowiednie wnioski.

Nie mam żalu, też kilka razy prosiłem moderację o wykasowanie wklejek Huyni.

To była prośba za pomocą przycisku.

Jak miałem napisać prośbę do moderatora, który bezwzględnie banuje mnie pod byle pretekstem..?

Obudź się.

A formularz i załącznik był odpowiedni?

Nikomu nie można ufać, jednak Tarot się nie mylił w stosunku do Ciebie..

A formularz i załącznik był odpowiedni?

Nieczytelny wpis.

Chyba nigdy w to nie wątpiłeś? Zawsze otwarcie cię zwalczałem.

Nieczytelny wpis.

Czytelny unik.

Nie ma czegoś takiego w regulaminie. Jest personalny, ale to nic osobistego.

Nie zgłaszaj

A po co sama cie znajdzie...

Autostradą z powrotem do wora:

Opowiastki Szydło są tak wiarygodne jak poniższe pierdoły.

cyt.: "Nie wyobrażam sobie wejść do czyjegoś tematu i nie odczytać porządku tam istniejącego i nie dopasować się."

No chyba, że się wejdzie między wrony...

7110209-satyra-polityczna.jpg

Już było

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.