Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

W Polsce teraz rządzi Jarosław Kaczyński, przestrzegane jest prawo i sprawiedliwość społeczna.

Olek Alkoholek, Bronek Komuruski, Rozpacz, Ptfusk, to już przeszłość dzieląca los dinozaurów.

Proszę aktywnie popierać kierunek zmian, leży to w Państwa dobrze pojętym interesie, oraz w racji stanu naszego wspólnego kraju.

Towarzyszu proszę poprosić o silniejsze leki. Nie warto też oglądać archiwalnych wystąpień towarzysza Gomułki.

Przeżywacie traumę, to jeszcze potrwa, już pisałem na ten temat, w całości z upokorzenia nie wyleczycie się nigdy, spadliście z zbyt wysokiego konia, w zbyt głupi sposób.

Co za pech !

Gość masza1968

(Konto usunięte)

TKM

Tak, a zwłaszcza Ty.

Tylko czekaj jak ci będzie lepiej :D

Stołków coraz mniej a 747 dalej tu klepie. Nic nie dali, zaproponowali? Nic? Kompletnie nic?

Pacz Pan... co za ludzie :)

Edytowane przez masza1968

747

Sam klepiesz, coś czego nie rozumiesz masza, jesteś skompromitowany.

1b3e1163318943669ba1d18a5f9c18a8.jpeg

Oni poprawili czyjś los..?

Który z nich?

Stołków coraz mniej

Stołki poprzewracane do góry nogami..dla niektórych..masza, rozumiesz..?

D

Prowadź, tylko w zgodzie z prawem.

ZUS im poprowadzić

Nam.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Stołki poprzewracane do góry nogami..dla niektórych..masza, rozumiesz..?

Te nowe jełopy są takie same jak te stare jełopy.Świnie wymieniono tylko do koryta nie dosypano.

Odezwał się zbawiciel, już wszystko wiesz, a rządzą kilka tygodni, do tego przejmują zgliszcza państwowości polskiej, resztówkę, a już wiesz jacy są..

Tracisz czas masza, nie pisz do mnie nie mam czasu odpowiadać na infantylne treści.

do koryta nie dosypano

Stołków coraz mniej a 747 dalej tu klepie. Nic nie dali, zaproponowali? Nic? Kompletnie nic?

Pacz Pan... co za ludzie :)

To nie ludzie, to wilki...

Jestem Europejczykiem.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

a już wiesz jacy są

Wszyscy wiedzą tylko ty nie wiesz.

Tam nie ma nowych postaci. Wszystko to już było. Ryjami koryto już macali. Nic nowego nie będzie.

Tracisz czas masza, nie pisz do mnie nie mam czasu odpowiadać na infantylne treści.

Gdzież bym śmiał. Ni musisz odpowiadać. Twoje świnie też nie odpowiadają.

Chrumkaj bo czas ucieka.

Nic nowego nie będzie.

Już jest, skowyt jakiego jeszcze nie było..i donosicielstwo na własny kraj, rząd, jaki pamięta tylko historia, ale tego jeszcze nie wiemy, bo obecna fala może przebić Targowicę..okaże się dopiero w przyszłości..

naszych pieniędzy

Nasze pieniądze były rozkradane, a my byliśmy okradani, tam masz na fotografii te ryje, które to robiły..cwaniaczku.

Nie jestem naiwny dobrze to wiesz i inni, czytam rzeczywistość i wyciągam wnioski, - dlaczego zawsze trafne Kolego Szanowny..???

747 jesteś moim idolem

Rozczaruję Cię, przechodzę do pracy na innym odcinku..

Nasze pieniądze były rozkradane, a my byliśmy okradani, tam masz na fotografii te ryje, które to robiły..cwaniaczku.

Nie jestem naiwny dobrze to wiesz i inni, czytam rzeczywistość i wyciągam wnioski, - dlaczego zawsze trafne Kolego Szanowny..???

Rozczaruję Cię, przechodzę do pracy na innym odcinku..

A podziel się kolego co czytasz? Tytuły gazet, nazwy portali. Gdzie jest ta twoja prawda.

w sobotę na barykady! KOD w akcji! pokażemy neobolszewikom, gdzie ich miejsce!

Jeśli zdrowie pozwoli( cosik łamie mnie ) to idę na barykady :)

to na zdjęciu najwyższe miasto to moje ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

w sobotę na barykady! KOD w akcji! pokażemy neobolszewikom, gdzie ich miejsce!

Bolszewicy pokażą neobolszewikom gdzie Petru zimuje :) Ale na Uraaaaaa i wpieriod czy na jakieś donioślejsze zawołanie ruszacie?

Za Petrooo za Balcerooo, za nasze diengi PeOoo!

Gość masza1968

(Konto usunięte)
z

Nasze pieniądze były rozkradane, a my byliśmy okradani, tam masz na fotografii te ryje, które to robiły..cwaniaczku

Ja to bym ciebie widział na prezydenta. Spełniasz wymogi.

Beret zryty propagandą jezd i podpisywać sie pewnie też umisz.

Masz mój głos.

Pamiętaj tylko później o mnie. Wisze, ja do ZUSu chętnie :)

To nie ludzie, to wilki...

mam musztardę :)

747 jesteś moim idolem ;-) Nawet Antek w swoim szaleństwie Ci nie dorasta do pięt.

ja mam ciągle taką cichą nadzieję, że on się wydurnia i w gruncie rzeczy jest w miarę normalny :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.