Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie zakończyło się spotkanie osoby bredzącej z całą czołówką polityków polskich.

Czyli jednak dostrzegasz analogię? Doskonale. Rozumiem, ze utożsamianie się z Hyuną było znacznie utrudnione przez różnice w płci i wieku, natomiast utożsamianie się z Prezesem to proces przebiegający płynnie i bez zakłoceń.

Są niezwykle cwani i perfidni - to ich wizytówka.

Szybko się dekodują, dekonspirują, gdyż są niecierpliwi.

Jakże celne spostrzeżenie. I kolejna analogia. Dodaj do tego zaprzeczanie rzeczywistości, jeśli ta nie zgadza się z wyobrażeniami, trwałe pozostawanie w wyimaginowanym świecie i diagnoza prawdopodobnie będzie pełna. Autodiagnoza również.

Edytowane przez trebliG

Czyli jednak dostrzegasz analogię? Doskonale.

Włodzimierz Czarzasty nie jest tak bystry aby taką analogię dostrzec, powiedział po spotkaniu że opozycja pogubiła zęby..

Autodiagnoza

Dorośnij.

to nie moja muzyka

Muzyka to tylko formuła ekspresji, jej kształt może być dowolny, nie jest tu kryterium.

Prezes i dobro to dwie wielkie sprzeczności.

To samo dobro i dobrze o tym wiesz, więc nie ściemniaj, wszyscy to wiedzą, stąd te podłe ataki, bo sami chcieli by zająć Jego miejsce w polityce, nie mając jednak ku temu atrybutów, już choćby w postaci właśnie owego dobra i jeszcze wielu innych, jak inteligencji.

Są po prostu prymitywni, wiedzą to, budzi w nich to wściekłość i atakują, dopuszczając się bezgranicznego wprost chamstwa, posuniętego do poziomu zaprzaństwa, o czym mówił wczoraj Antonii Macierewicz w Sejmie na komisji w sprawie Smoleńska.

Nie mogę w sposób jaki sobie życzysz, gdyż byłby to być może mój ostatni wpis.

No co Ty, zwykły strach pokonał miłość do Prezesa? Niemożliwe, to przeciez Prezesssss, sam wielki Prezesssss, a Ty tu jakieś strachy i lęki?

2230407ee3994cbca4b7cd0a77f80d74.png

strachy i lęki

Nie podkręcaj mnie.

strach pokonał miłość

Schetyna uśmiechnięty, chyba wie, wyczuł po spotkaniu, że Jarosław Kaczyński ma ochotę na Donalda Tuska, takie osoby jak on, posiadają wybitnie rozwinięty węch.

Daj już spokój, jest proces Arabskiego, nie przyszedł...

Ciekawe kto podłożył pod limuzynę Prezydenta przedmiot, w następstwie którego wybuchła opona, narażając Głowę Państwa na szwank.

Temat zmieniasz, kręcisz, gdzie się podział ten 747 który swoimi sążnistymi filipikami dostarczał mi tyle rozrywki? Odpocznij i wróć jutro w formie.

sążnistymi filipikami dostarczał mi tyle rozrywki?

Zostałem skreślony, nie mogę zachowywać się jakby tego faktu nie było, to chyba oczywiste.

Mamy proces Arabskiego, po powrocie Dudy Ziobro ma wszcząć postępowanie w sprawie Murzyńskiego.

Jestem Europejczykiem.

Daj już spokój, jest proces Arabskiego, nie przyszedł...

Ciekawe kto podłożył pod limuzynę Prezydenta przedmiot, w następstwie którego wybuchła opona, narażając Głowę Państwa na szwank.

Kto podłożył ? hmm czy tam nie było czasem Tuska ......

Panowie a tutaj z mojego podwórka.....jak ten gstek zostanie wybrany to sie bedzie działo....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Etnolog Jaworski zaczął swoje urzędowanie od przyznania sobie pensji w wys. 35 tys. miesięcznie co było o 10 tys. więcej niż miał jego poprzednik.

Następne decyzje Jaworskiego konsultowane z prezesem PiSu leciały ciurkiem.

Dyrektorem generalnym stoczni został kolejny członek PiS, Andrzej Buczkowski, który zajął dyrektorski stołek przesiadając się na niego prosto z ławy oskarżonych za przestępstwa gospodarcze.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To samo dobro i dobrze o tym wiesz, więc nie ściemniaj

Można mieć odmienne zdanie, czy już są jakieś zakazy ?

wszyscy to wiedzą, stąd te podłe ataki,

Podłych ludzi należy atakować bez skrupułów. Politycy długo siedzący w polityce wszyscy są podli. Im dłużej w polityce tym większa podłość. Prezes chyba jest długo w polityce ?

bo sami chcieli by zająć Jego miejsce w polityce,

Pewnie paru się takich znajdzie nawet w PiS. Przykłady już były. Pewnie dlatego Prezes musi być podły.

Nie mogę w sposób jaki sobie życzysz, gdyż byłby to być może mój ostatni wpis.

Hamujesz wyjście słomy z butów ? Dobrze że chociaż uprzedzasz, że taki efekt może nastąpić. To szkoła Prezesa ? Też czasem hamuje ten efekt.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

czy tam nie było czasem Tuska ......

Tusk sam miał bombę podłożoną niemal pod biurkiem, zginęli niewinni ludzie 300 zostało rannych, zginęła Polka, tak się kończą urzędnicze zabawy dzieciaków w władzę !!!

Tusk jest skończony.

To szkoła Prezesa

Są narzekania na nudę, nie pogłębiaj stanu przygnębienia czytelników swoimi przemyśleniami, jeśli mają mieć kształt jak widać.

Napisz coś ciekawego, kto co ukradł, kto ma iść siedzieć....może jest jakaś nowa afera, albo wyjaśnienia dochodzenia w sprawie opony, że są śmieszne..

po powrocie Dudy

Dudę musi skręcać na myśl o powrocie z USA do Euroabii..

Etnolog Jaworski

Kiedy będzie dyrektywa unijna przeciwko terroryzmowi, albo jakiś marsz..?

Są narzekania na nudę

Rozpierduchy serwowane przez Prezesa i jego "rodzinę" nie są przecież nudne. Obserwuje je pół świata.

Napisz coś ciekawego, kto co ukradł, kto ma iść siedzieć...

To przecież Wasza domena, czekamy na pokazówki.

może jest jakaś nowa afera, albo wyjaśnienia dochodzenia w sprawie opony

A to nie był zamach ? Wrzućcie to "ekspertom" Antoniego, już oni coś wymyślą.

Dudę musi skręcać na myśl o powrocie z USA do Euroabii..

To może niech tam zostanie. Może Obama zdąży się z nim przywitać tak jak Putin.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Putin.

Putin wznosił toast a Andrzej Duda siedząc przy Obamie nie wstał, tak więc, nie mąć ludziom w głowach fałszywymi treściami, Obama podejmuje kolacją swych gości jest wśród nich Prezydent Polski.

szkoda

Przykro mi, pisząc o poważnych fundamentalnych sprawach dla istnienia państwa, nie ma miejsca na humor, w przeciwnym razie mogłoby to skończyć się stanem, w którym nikomu nie byłoby do śmiechu.

Reprezentują w swej istocie energię, która jako pozytywna, czyni wszystko z czym się zetknie dobrem, wartością dodaną przynoszącą wzrost.

mało wiesz o ludziach

Putin wznosił toast a Andrzej Duda siedząc przy Obamie nie wstał,

Rękę podawał Putinowi na stojąco. Widziałem w TV (może to był fotomontaż ;-) ). Po powrocie do kraju odmówił podania ręki Premier (kobiecie) polskiego ówczesnego rządu. To taki nowy słomiany obyczaj.

Edytowane przez Lech36

Interesujące jest to, że osoby "złe" korzystają z wszystkich osiągnięć cywilizacyjnych wytworzonych przez dobro.

Są niezwykle cwani i perfidni - to ich wizytówka.

Szybko się dekodują, dekonspirują, gdyż są niecierpliwi

to o prezesie, tak?

ci sami co w smoleńsku pewnie...

Rozpierduchy serwowane przez Prezesa

Prezes spotykając się z opozycją powiedział - szach, jutro wypłata po 500 złotych na dziecko to będzie mat.

Tak się rozgrywa w poważnej polityce, macie lekcję.

Idźcie robić badania socjologiczne, aby dowiedzieć się czy w perspektywie kilkunastu lat macie jakieś szanse na uzyskanie pokaźnego poparcia politycznego, w tym momencie jesteście pozbawieni elektoratu, macie tu na forum kilku userów ale to nie wystarczy w dniu wyborów.

Prezes spotykając się z opozycją powiedział - szach, jutro wypłata po 500 złotych na dziecko to będzie mat.

Ale tylko w tym roku, w przyszłym te 500 to może już być szach dla Prezesa.

Widziałem w TV

Musiał podać, był gościem Obamy, to chyba oczywiste, nie był tam na swoich prawach.

Co, miał przynieść wstyd naszemu największemu sojusznikowi wojskowemu, od którego oczekujemy wsparcia militarnego na okoliczność zagrożenia, kiedy tuż za naszymi granicami trwa wojna ???

Musiał podać, był gościem Obamy, to chyba oczywiste, nie był tam na swoich prawach.

A naszej Premier nie podał z powodu słomy wystającej z butów czy może się zagapił ?

Co, miał przynieść wstyd naszemu największemu sojusznikowi wojskowemu, od którego oczekujemy wsparcia militarnego na okoliczność zagrożenia, kiedy tuż za naszymi granicami trwa wojna ???

Ale mógł chociaż spytać kiedy wrak TU wróci do Polski.

W przyszłym roku może być wielki światowy kryzys finansowy, weź to pod uwagę.

W Polsce prawie na pewno.

naszej Premier

Czyjej naszej, Waszej, nie naszej, nasza szła prosto kiedy odwiedzała RFN.

mógł chociaż spytać kiedy wrak TU wróci do Polski.

Padło to pytanie z ust Michała Rachonia, kiedy Putin szedł na spotkanie, było wklejane video, nie ściemniaj, wiadomo że padło w imieniu całego narodu ponad podziałami.

Rękę podawał Putinowi na stojąco. Widziałem w TV (może to był fotomontaż ;-) ). Po powrocie do kraju odmówił podania ręki Premier (kobiecie) polskiego ówczesnego rządu. To taki nowy słomiany obyczaj.

Boi to wieśniak jest i tyle. Z doktoratem, ale wieśniak.

Jestem Europejczykiem.

mało wiesz

Swoje wiem, nie mylę się co do osób, przewidziałem wszystkie rozwody i rozstania w moim otoczeniu, na jeden z tych faktów przepowiedzianych przeze mnie trzeba było czekać 9 lat, lecz związek mojego przyjaciela z atrakcyjną Ukrainką w końcu się rozpadł pomimo potomstwa.

A naszej Premier

Wasza Premier została premierem celowo aby upokorzyć rdzennych Polaków, jej pochód w RFN to majstersztyk PR kolaborantów, zdrajców i wszelkiej agentury antypolskiej, oraz wrogów Kościoła Katolickiego.

wieśniak.

Macie ten swój KOD, to spacerujcie, jest odpowiednia pogoda, weźcie jakieś transparenty, przykładowo z treścią, dziękujemy za 500 złotych, nie bierzemy !!!

80d064fd285f44039a6ae4e8fcb606fa.png

coś bardziej wyrafinowanego poproszę.

e3dbffd10b6240ada9466d3061cddfad.jpeg

Niezwykle wyrafinowane...typy / nie wszyscy /.

Bezcenna mowa ciała...

Petru uśmiechnięty, gdyż umie liczyć miliardy, które za plecami wspierają jego ugrupowanie..

Wszyscy inni niepewni, Zeteselowiec zazdrosny, też się śmieje, tylko że to pustak, śmiech jak głupiego do sera, nikt na niego nie patrzy, nikogo nie obchodzi wiocha ZSL owsko-mafijna.

Gowin, wyraźnie nie zainteresowany grami energii o prymat, jest z innej konstelacji wartości, nie musi grać jest sobą zna swoje miejsce.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.