Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opozycja jest w każdym demokratycznym kraju. Na temat skuteczności rozmawialiśmy wczoraj. Oprócz niej jest jeszcze coś takiego jak etyka. Sama skuteczność bez niej to Hitler i Stalin w postaci czystej. Rozumiem że  Twoi idole.

Czym innym jest robienie w konia opozycji za pomocą gier i gierek parlamentarnych a czym innym wykorzystywanie do jej marginalizacji i docelowo zniszczenia całkowicie podporządkowanego interesom jednej partii aparatu państwa. To model radziecki czy obecnie Rosji Putina.

slawus mysli ze od boga bo tak mowia w kosciele..A teraz chorek koscielny i  buk humor ojcysna.

2 minuty temu, Lech36 napisał:

czył się od kogo, Bieruta, Gomułki czy Gierka?

Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Lech36 napisał:

A PiS uczył się od kogo, Bieruta, Gomułki czy Gierka?

wykazujesz dobitnie ,ze miejsce obok Bobcata nalezy Ci się jak pińcet plus dziecku

przykro mi tylko ,ze tak późno to odkryłem , ale nobody is perfect:)

1 minutę temu, muls napisał:

A teraz chorek koscielnyi  buk humor ojcysna.

A w Chinach powstają coraz bardziej zaawansowane technologie, bez boga, honoru i ojczyzny. Tracimy czas na patriotyczne uniesienia źle adresowane. 

Teraz, slawek.xm napisał:

przykro mi tylko ,ze tak późno to odkryłem , ale nobody is perfect

Myślisz że Ty jesteś perfect? Daleko Tobie do perfekcji.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

wykazujesz dobitnie ,ze miejsce obok Bobcata nalezy Ci się jak pińcet plus dziecku

Zaszczytem jest przebywać obok mądrych ludzi, jak np. @Lech36. Nie cieszyłbym się natomiast gdybyś to był Ty.

Gość

(Konto usunięte)
10 minut temu, muls napisał:

wlasnie to robia slawus i daja jeszcze wiecej.A potem jeszcze wiecej az w koncu nawet taki duren jak ty kapnie sie ze to niemozliwe

no to masz problem dziadku:)

na kogo bys nie zagłosował , popełnisz sprzeniewierzenie sie własnym poglądom

jak Ty to przeżyjesz?:)

tu conieco dla slawusia o ile zrozumie.Patrz jakie geniusie slawus .Co drugi twoj saisda w bloku ma takie pomysly...genialne.

Deklaracja premiera Mateusza Morawieckiego jednoznacznie wskazuje, że tzw. Piątka będzie w znacznym stopniu finansowana dodatkowym długiem, oznacza zerwanie ze strategią stopniowego zmniejszania strukturalnego deficytu sektora finansów publicznych. Polityka fiskalna przestanie być buforem bezpieczeństwa" – wyjaśnił Borowski.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, Lech36 napisał:

Myślisz że Ty jesteś perfect? Daleko Tobie do perfekcji.

Właśnie pisałem o sobie ...jakbys nie zuwazył:)

cholera przebiłeś rysia , zaczynasz mi imponować:):)

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

a kogo bys nie zagłosował , popełnisz sprzeniewierzenie sie własnym poglądom

oprocza kasy slawus jest jeszcze  przyzwoitosc.Bede na przyzwoitych

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

ak Ty to przeżyjesz?:)

musze zeby zobaczyc kurdupla na  wybiegu.

ten gosc tak ma .Po nas nawet sraczka a w miedzyczasie chorek koscielny.Ale jesli mam juz plywac w tym gownie to z ludzmi przyzwoitymi.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

ależy wątpić. 

Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, muls napisał:

Deklaracja premiera Mateusza Morawieckiego jednoznacznie wskazuje, że tzw. Piątka będzie w znacznym stopniu finansowana dodatkowym długiem, oznacza zerwanie ze strategią stopniowego zmniejszania strukturalnego deficytu sektora finansów publicznych

To jest nowa ekonomia, nad która zastanawiają się naukowcy od lat

pierwszy zerwał z głupotą ograniczania deficytu Trump

Pis idzie w bardzo dobrym kierunku

Aby rozwinac gospodarke nalezy w nia zainwestować im biedniejszy kraj tym więcej i tak sie stanie w przypadku Polski

oczywiście jesli wiekszośc konstytucyjna znajdzie sie do zmiany ustawy zasadniczej

10 minut temu, Bobcat napisał:

Zaszczytem jest przebywać obok mądrych ludzi, jak np. @Lech36. Nie cieszyłbym się natomiast gdybyś to był Ty.

poparłes zatem moje spostrzeżenia co do umiejscowienia Was dwóch w jednej oślej ławce

dzieki, nic tak nie podnosi na duchu jak zgoda:)

10 minut temu, muls napisał:

Bede na przyzwoitych

tez bym chciał:)

napisz kto jest tym przyzwoitym moze zagłosujemy na tych samych?

7 minut temu, slawek.xm napisał:

To jest nowa ekonomia, nad która zastanawiają się naukowcy od lat

pierwszy zerwał z głupotą ograniczania deficytu Trump

Pis idzie w bardzo dobrym kierunku

Aby rozwinac gospodarke nalezy w nia zainwestować im biedniejszy kraj tym więcej i tak sie stanie w przypadku Polski

oczywiście jesli wiekszośc konstytucyjna znajdzie sie do zmiany ustawy zasadniczej

poparłes zatem moje spostrzeżenia co do umiejscowienia Was dwóch w jednej oślej ławce

dzieki, nic tak nie podnosi na duchu jak zgoda:)

Ty sławuś naprawdę jesteś umysłowo strasznie ograniczony.

Wiesz w ogóle co to znaczy "zainwestować"? W co niby PiS "inwestuje"?

Przecież w czasie rządów PiS mamy inwestycyjną zapaść która trwa i trwa. Reżimowe media nie informowały?

Jestem Europejczykiem.

11 minut temu, slawek.xm napisał:

Żeby umieszczać kogoś na oślej ławce trzeba przede wszystkim samemu nie być osłem. Więc się kto jak kto ale Ty nie powinieneś się wypowiadać w przedmiotowej sprawie.

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Ty sławuś naprawdę jesteś umysłowo strasznie ograniczony.

Wiesz w ogóle co to znaczy "zainwestować"? W co niby PiS "inwestuje"?

Przecież w czasie rządów PiS mamy inwestycyjną zapaść która trwa i trwa. Reżimowe media nie informowały?

nie widzisz ,ze pierwsze 4 lata polegały na umocnieniu władzy, i odreagowaniu krzywd tak politycznych jak osobistych

prawdziwy cyrk zrobi pis dopiero po wyborach parlamentarnych

i tak nastepne 8 lat:)

wkurza mnie to ,że nikt dosłownie nikt nie jest w stanie temu zapobiec

wyzywacie ich od idiotów, ciemnej masy hołoty i motłochu

a oni robia z Wami , z Tobą jaro, co tylko chcą, a Ty bez wzgledu na swoje poglądy MUSZIS SIE Z TYM GODZIĆ

jesli poniosą Ci podatek by płacić po 1000zł na każde dziecko, to będziesz bulił albo komornik zostawi cie w skarpetach

tyle własnie możesz, popisać sobie i pozarzucać głupotę innym

Różnym mniejszym i większym dyktatorom wydawało się że mogą wyprawiać z ludźmi co chcą. Do czasu. Gomułkę wysadziły z fotela drastyczne podwyżki cen. 

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, Bobcat napisał:

Ty nie powinieneś się wypowiadać w przedmiotowej sprawie.

To moja a nie Twoja osla ławka i moge na niej sadzać kogo chcę!

wystrugaj sobie swoją i możesz na niej sam usiąść twoja wola:):)

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, Bobcat napisał:

Różnym mniejszym i większym dyktatorom wydawało się że mogą wyprawiać z ludźmi co chcą. Do czasu. Gomułkę wysadziły z fotela drastyczne podwyżki cen.

W historii swiata zawsze wystepuja tylko dwa zjawiska  rewolucja i restauracja

w Polsce jedyną sznasa na obalenie prymatu pis jest rewolucja, ale mogłaby ona dojśc do skutku tylko jesli społeczeństwu zyłoby sie coraz gorzej

Polakom zyje sie jednak coraz lepiej dlatego nikt niw wyjdzie na ulicę, a nawet strajkujący zgodzą się na przysłowiowa stówkę zamiast tysiaka, byleby zachować obecny status

Dyskusyjna teza czy żyje się coraz lepiej w sytuacji podwyżek cen praktycznie wszystkiego. Gdzieś widziałem że z 500+ zostało już 300+ netto, resztę zjadła inflacja. Było to jakiś czas temu więc pewnie teraz jest 200+. Ilość grup społecznych niezadowolonych ze swojego finansowego status quo rośnie w postępie geometrycznym.

Oprócz rewolucji i restauracji jest jeszcze stabilizacja zadowolonego społeczeństwa. Patrz: Szwajcaria.

28 minut temu, slawek.xm napisał:

nie widzisz ,ze pierwsze 4 lata polegały na umocnieniu władzy, i odreagowaniu krzywd tak politycznych jak osobistych

prawdziwy cyrk zrobi pis dopiero po wyborach parlamentarnych

i tak nastepne 8 lat:)

wkurza mnie to ,że nikt dosłownie nikt nie jest w stanie temu zapobiec

wyzywacie ich od idiotów, ciemnej masy hołoty i motłochu

a oni robia z Wami , z Tobą jaro, co tylko chcą, a Ty bez wzgledu na swoje poglądy MUSZIS SIE Z TYM GODZIĆ

jesli poniosą Ci podatek by płacić po 1000zł na każde dziecko, to będziesz bulił albo komornik zostawi cie w skarpetach

tyle własnie możesz, popisać sobie i pozarzucać głupotę innym

Przepraszam, ale jaki jest niby sens tej wypowiedzi??? Że Państwo dysponuje możliwościami wymuszania przestrzegania swoich decyzji? Tak, ale to oczywista oczywistość nijak nie wyróżniająca obecnej władzy.

To, co ją wyróżnia to między innymi brak jakiejkolwiek strategii rozwoju i brak inwestowania w przyszłość. Przemoc tego nie zastąpi.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

To, co ją wyróżnia to między innymi brak jakiejkolwiek strategii rozwoju i brak inwestowania w przyszłość.

Takie dylematy rozstrzygają tylko wskaźniki makroekonomiczne, a dopóki sa one zajebiste w stosunku do wyników ekip poprzednich Twoje zarzuty to tylko malkontenctwo

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

jakoś Polacy na nowe tereny życia wybierają inne kraje

cos jednak z tą Szwajcaria jest nie tak:)

Naprawda. Znam Polaków którzy się osiedlili w Szwajcarii.

8 minut temu, slawek.xm napisał:

Takie dylematy rozstrzygają tylko wskaźniki makroekonomiczne

Propaganda twierdzi że są wspaniałe, ale nie ma dla niepełnosprawnych, nie ma na podwyżki dla nauczycieli, dla policjantów, dla pracowników prokuratur i sądów, nie ma dla ...

Ludziom otwierają się oczy.

Gość

(Konto usunięte)
9 minut temu, Bobcat napisał:

Znam Polaków którzy się osiedlili w Szwajcarii.

ja tez , i co z tego ?

jaka jest skala w stosunku do Anglii Niemiec Szwecji , USA czy Kanady?

12 minut temu, Bobcat napisał:

Propaganda twierdzi że są wspaniałe,

dobrze wiesz cwaniaczku od statystyki ,ze to nie propaganda, tylko fakty

jak bedziesz udawał jeszcze głupszego niz jestes to nie zasłuzysz nawet na ośla ławkę

23 minuty temu, slawek.xm napisał:

Takie dylematy rozstrzygają tylko wskaźniki makroekonomiczne, a dopóki sa one zajebiste w stosunku do wyników ekip poprzednich Twoje zarzuty to tylko malkontenctwo

Pieprzysz sławek. Ty masz taki problem, że wklejasz wypowiedzi których nie rozumiesz. Póżniej tak je tłumaczysz to piszesz jeszcze większe głupoty. i tak w pętli.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, slawek.xm napisał:

zacytuj

moze ja ci najpierw zacytuje te na ktore ani be ani me ani kukuryku slawus.Twoja wiedza jest zenujaca tak wiec musisz zostac z nia sam.Buk humor ojcysna slawus.

Edytowane przez muls
22 minuty temu, slawek.xm napisał:

dobrze wiesz cwaniaczku od statystyki ,ze to nie propaganda, tylko fakty

jak bedziesz udawał jeszcze głupszego niz jestes to nie zasłuzysz nawet na ośla ławkę

Nerwy puszczają zdziczały chamie? Wiem doskonale PiS-ciołku że to wyłącznie propaganda i kreatywna księgowość.

Muszę w rozmowie z głupcem starać się zejść do jego poziomu. Nie obawiaj się konkurencji. W głupocie jesteś arcymistrzem, nikt ci nie dorówna.

Edytowane przez Bobcat
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.