Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

"Wicepremier do spraw społecznych Beata Szydło zapewniła że trzynasta emerytura stanie się stałym świadczeniem, czyli będzie wypłacana w kolejnych latach. Jednak - jak mówiła - warunkiem jest zwycięstwo PiS w wyborach parlamentarnych i tworzenie przez tę partię następnego rządu."

Beatka dała jednak popis braku konceptu, wysłabym ja za to na długie  bezpowrotne wakacje

PiS dla 35,5 proc., Koalicja Europejska z 28,8 proc., a Wiosna Roberta Biedronia z 11,3 proc. - to wyniki badania na panelu Ariadna dot. wyborów do Parlamentu Europejskiego.

Do europarlamentu oprócz PiS (35,5 proc.), KE (28,8 proc.) i Biedronia (11,3 proc.) dostaliby się jeszcze przedstawiciele Kukiz'15. W badaniu na panelu Aridana, przeprowadzonym dla wp.pl, Kukiz ma 6 proc. Poniżej progu narodowcy z Korwinem i Liroyem, tzw. Konfederacja (3,3 proc.), Lewica Razem (1 proc.) i Polska Fair Play Roberta Gwiazdowskiego (0,4 proc.). 

W ww. badaniu głosowanie do Parlamentu Europejskiego zadeklarowało 11 proc., a 46 proc. stwierdziło, że raczej wzięłoby udział w wyborach. 

3 godziny temu, slawek.xm napisał:

ten barani bek , nie jest ani polityczny ani propagandowy ani w zaden sposób merytoryczny

Człowiek o choćby jedynie  podstawowych przymiotach intelektu najprawdopodobniej skorzystałby z okazji i milczał by nie robić z siebie jeszcze większego idioty niż jest. Nie skorzystałeś, bo jak jasno widać głupota i PiSu i twoja niezmierzona i nieskończona. Zaskakujesz nawet tych którzy uważają, że głupiej już być nie może i za każdym razem kiedy się odezwiesz przekonujesz, że jednak można, czego powyższe "wywody" najlepszym dowodem. Żeś pospolity dureń wiedziałem od zawsze, wszyscy zresztą wiedzieli, teraz wiemy, że skończony. Nie wiem czy istnieje jeszcze stopień niższy niż skończony dureń, ale tak jakoś jestem pewien, że nam to jasno i niezbicie udowodnisz. Ja bym się na twoim miejscu zapadł pod ziemię ze wstydu, ale co też już wielo, wielokrotnie tacy jak ty i wasza formacja polityczna udowodnili, pojęcia wstyd i przyzwoitość to dla was zupełna abstrakcja. I to na tyle, bo trawestując pewien filmowy cytat: nie chce mi się już więcej z imbecylem gadać...

13 minut temu, Adalbert95 napisał:

Człowiek o choćby jedynie  podstawowych przymiotach intelektu najprawdopodobniej skorzystałby z okazji i milczał by nie robić z siebie jeszcze większego idioty niż jest. Nie skorzystałeś, bo jak jasno widać głupota i PiSu i twoja niezmierzona i nieskończona. Zaskakujesz nawet tych którzy uważają, że głupiej już być nie może i za każdym razem kiedy się odezwiesz przekonujesz, że jednak można, czego powyższe "wywody" najlepszym dowodem. Żeś pospolity dureń wiedziałem od zawsze, wszyscy zresztą wiedzieli, teraz wiemy, że skończony. Nie wiem czy istnieje jeszcze stopień niższy niż skończony dureń, ale tak jakoś jestem pewien, że nam to jasno i niezbicie udowodnisz. Ja bym się na twoim miejscu zapadł pod ziemię ze wstydu, ale co też już wielo, wielokrotnie tacy jak ty i wasza formacja polityczna udowodnili, pojęcia wstyd i przyzwoitość to dla was zupełna abstrakcja. I to na tyle, bo trawestując pewien filmowy cytat: nie chce mi się już więcej z imbecylem gadać...

?

Nie dalo sie bardziej?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 minuty temu, muls napisał:

dalo sie ale nie wiedziano ze przybedziesz.

Ty nie musisz przybywac, ty jestes tu zawsze, jak to zauwazyl Linda na temat jednego pana z komisji.

Kumasz?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Nie wiem czy istnieje jeszcze stopień niższy niż skończony dureń, ale tak jakoś jestem pewien, że nam to jasno i niezbicie udowodnisz

Adalbercik

Nastepnym razem postaraj sie o nizszego od najnizszego z najnizszych, oczywiscie w towarzystwie Pis, bo jak inaczej?

?

1 minutę temu, muls napisał:

kumam bubusia bo caly czas czekam na ciebie.

.

To sie doczekales

?

1 minutę temu, bubusia napisał:

Adalbercik

Nastepnym razem postaraj sie o nizszego od najnizszego z najnizszyc

nastepnego razu nie bedzie...kumasz?.

Edytowane przez muls
Teraz, muls napisał:

nastepnego razu nie bedzie...kumasz?

Juz po nim, szkoda

?

20 godzin temu, Adalbert95 napisał:

Tyle ile wy i tacy jak wy zrobili by z opozycji stali się władzą nie zrobił nikt z jej zwolenników...

Ależ bredzisz i aż dziwi, że na poważnie.

"Nikt z jej zwolenników..." - jedyny dość prawdziwy fragment. 
Najciekawsze jest to, że dalej to się dzieje bez pomocy naszej, ani ich zwolenników.
Generalnie PiS może tylko Wam i ich przeciwnikom podziękować za wówczas, za teraz i za jutro...

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

1 minutę temu, xniwax napisał:

Ależ bredzisz aż dziwi, że na poważnie.

"Nikt z jej zwolenników..." - jedyny dość prawdziwy fragment. 
Najciekawsze jest to, że dalej to się dzieje bez pomocy naszej, ani ich zwolenników.
Generalnie PiS może tylko Wam i ich przeciwnikom podziękować za wówczas, za teraz i za jutro...

Teraz juz maja wygrac, podobno na bank:)

Godzinę temu, bubusia napisał:

Teraz juz maja wygrac, podobno na bank:)

Trochę kasy do rozgrabienia jeszcze ostało stąd ten owczy pęd POKOKELGBT do władzy.

--------------------------
Teraz czas na myśli Bobcata przepełnione przemyśleniami Żdanowa i  miłością do kilku milionów Polaków zwanych przez niego hołotą.

Edytowane przez xniwax

Teraz, xniwax napisał:

Trochę kasy do rozgrabienia jeszcze ostało stąd ten owczy pęd POKOKELGBT do władzy.

I tak Biedron ich wydyma

Godzinę temu, bubusia napisał:

I tak Biedron ich wydyma

On nie - jest zbyt pasywny ;)

5 minut temu, xniwax napisał:

--------------------------
E tam PiS już wszystko rozgrabił.

Godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

E tam PiS już wszystko rozgrabił.

Tak?
Czyli to całe POKOKELGBT chcę tylko dorwać się do gołych tyłków Polaków w każdym wieku, skoro ów pęd taki bezinteresowny i bezideowy.

6 minut temu, bubusia napisał:

Nie dalo sie bardziej?

Oczywiście, że dałoby się bardziej, ale na was i tak nadto. To ledwo jesteście w stanie ogarnąć, bardziej byście już za cholerę nie zrozumieli.

2 minuty temu, xniwax napisał:

Ależ bredzisz aż dziwi, że na poważnie.

Jak się należało spodziewać, ba można było być tego pewnym, pojawił się i trzeci "tenor". Skoro już ten tam zaczął o baranach to i przy baranach pozostańmy. Że do tego kierdla dołączysz łatwo było przewidzieć, ale na tle tych tam, na barana - szefa stada się nie wysforujesz, pozostanie Ci zawsze tylko rola z cicha pobekującej z aprobatą owcy. A to chyba poniżej Twoich aspiracji i ambicji, do ryczenia własnym głosem jak np. to: POKOKELGBT. No cóż musisz się zdecydować; albo beczysz jak te inne barany, albo masz chęć na rolę solisty. Z drugiej strony jak ten solowe "popisy" mają w ten właśnie sposób wyglądać, to może jednak lepiej byś tylko beczał jak inne tryki...

4 minuty temu, Adalbert95 napisał:

Oczywiście, że dałoby się bardziej, ale na was i tak nadto. To ledwo jesteście w stanie ogarnąć, bardziej byście już za cholerę nie zrozumieli.

Jak się należało spodziewać, ba można było być tego pewnym, pojawił się i trzeci "tenor". Skoro już ten tam zaczął o baranach to i przy baranach pozostańmy. Że do tego kierdla dołączysz łatwo było przewidzieć, ale na tle tych tam, na barana - szefa stada się nie wysforujesz, pozostanie Ci zawsze tylko rola z cicha pobekującej z aprobatą owcy. A to chyba poniżej Twoich aspiracji i ambicji, do ryczenia własnym głosem jak np. to: POKOKELGBT. No cóż musisz się zdecydować; albo beczysz jak te inne barany, albo masz chęć na rolę solisty. Z drugiej strony jak ten solowe "popisy" mają w ten właśnie sposób wyglądać, to może jednak lepiej byś tylko beczał jak inne tryki...

Caly czas ta sama nuta, slabiutko, slabiutko

?

4 minuty temu, tomek6 napisał:

Xnwaxy bubusie  zgadnijcie co by było jakby głupota była karalna. Wiem zaraz zamataczycie że to sro tamto i po ja i itd. Odpowiedz jest jednak prosta dożywocie lub kara śmierci ?

Siedzialbys, zgadlem?

Godzinę temu, Adalbert95 napisał:

Jak się należało spodziewać

Spodziewałem się tego twego "samodzielnego"  trochę przydługiego beknięcia.
Jak Polak z Polakiem, czyli Baran z Baranem. Przecie skoro ja Baran, Ty nie inaczej jako żywo też Baran.

Ciekawym co Ciebie przekonuje w tym całym POKOKELGBT?
Oczywiście poza tym, że to nie PiS czy inny KUKIZ.

Godzinę temu, tomek6 napisał:

Xnwaxy bubusie...Wiem zaraz

Oprócz przekręcania nicka, to jaki przekaz był w tym twoim poście?

Edytowane przez xniwax

28 minut temu, xniwax napisał:

Teraz czas na myśli Bobcata przepełnione przemyśleniami Żdanowa i  miłością do kilku milionów Polaków zwanych przez niego hołotą.

Myśli są dla myślących. A więc nie dla Ciebie. 

Teraz czekam na maksimum tego na co Cię stać. Czyli jakiś głupi odpysk z Twojej strony. 

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, Adalbert95 napisał:

jako komentarz tylko jedno zdanie

Typowy przerost formy nad trescią

inwektywy wedle uznania dodaj sobie sam, jakiej byś nie wymyslił pasuje do Ciebie jak ulał

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Teraz czekam... zawsze

Kobyłka u płota, a płota ni ma.
Czego Ty Bobcat będziesz się teraz trzymał?

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Myśli są dla myślących

Szczególnie Żdanowa dla myślącego Bobcata. 
To wszystko z braku własnych?

Edytowane przez xniwax

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Nie wiedziałem że cierpisz na jąkanie. To można leczyć.

Syn bogatego Żyda się jąkał. 

- Może byś go wysłał do specjalnej szkoły dla jąkałów? 

- Po co? On się bardzo dobrze jąka. 

nagrywamy.com

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.