Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, muls napisał:

a co jeezik wszystkiego jeszcze ci nie opisali w od rzeczy.Czuwaj .....na pewno bedzie .A tak na marginesie ty jezdes ad... czy persona?

Nie mulsiku, ja czytam wyborczą ale jestem ciekaw twojego zdania.?

bubusia do rzeczy .Efekty twojej wspolpracy z moderacja omowimy pozniej a teraz postaraj sie wyjasnic problemz tym na podstawie znanych ci wiadomosci.

3 godziny temu, muls napisał:

tutaj nam to bubusia ladnie objasni bo tez juz prawie odzyskal powyborcza godnosc

Nagła decyzja Elizy Michalik. Dziennikarka odchodzi z Superstacji

skąd zmiany w Superstacji?
O tym, że z Superstacji ma zniknąć polityka, wcześniej informował "Press". Zdaniem pracowników stacji, przyczyną nagłego zwrotu kursu mogą być kary nałożone na inne biznesy Zygmunta Solorza.

Edytowane przez muls
3 minuty temu, muls napisał:

to jeezik na obecna chwile Schetyna jest jedyne co masz do zakochania.

To twoja miłość  do Grzegorza jest ślepa więc bez tych sztuczek żdanowski mi tutaj?.

Wiem, że to dla ciebie ciężki okres w życiu, nawet zdania wychodzą ci nieskładne i niezbyt zrozumiałe.

tak tak jeezik poszamoc sie jeszcze troche tak ladnie jak

4 minuty temu, jezz napisał:

ie ciężki okres w życiu, nawet zdania wychodzą ci nieskładne i niezbyt zrozumiałe.

to ty  potrafisz.

4 minuty temu, jezz napisał:

miłość  do Grzegorza jest ślepa więc bez tych sztuczek żd

wyraznie widac ze reszta tez go kocha bez pamieci.Wyraznie nie czytaja ciebie.

Edytowane przez muls
3 minuty temu, muls napisał:

wyraznie widac ze reszta tez go kocha bez pamieci.Wyraznie nie czytaja ciebie.

Tak, tak, dużo ostatnio czytałem o tej miłości.

7 minut temu, muls napisał:

to ty  potrafisz.

z sensem czy bez:)

1 minutę temu, jezz napisał:

z sensem czy bez:)

od sensu to ty jestes >staraj sie z sensem

1 minutę temu, jezz napisał:

dużo ostatnio czytałem o tej miłości.

jak widzisz czytanie i wyciaganie wnioskow to nie jest twoja mocna strona jak widac.

7 minut temu, muls napisał:

od sensu to ty jestes >staraj sie z sensem

Żdanow.?

8 minut temu, muls napisał:

jak widzisz czytanie i wyciaganie wnioskow to nie jest twoja mocna strona jak widac.

Sorki ale od pół roku pisałem, że z twoim Grzesiem to będzie dupa zbita a ne wygrane wybory. Do jesieni ma czas, może coś wymyśli. Zadzwoń do niego, pogadacie sobie, pocieszycie się wzajemnie i może coś mu podpowiesz.

jeezik jak masz jeszcze jakies glupoty swojej produkcji to wal.A ja ide na dach.Z toba niechybnie nie tylko by nie wygrali ale nawet  nie zdolali wyjechac do Brukseli. To tak na marginesie twoich wypisywan

>>>>twoim Grzesiem to będzie dupa zbita a ne wygrane wybory.>>>>>

jeezik rozumiem ze Schetyna powinien obiecac kazdemu jeszcze wycieczke na marsa bo to oczywista oczywistosc w biescadach..A moze mial przyjechac do was i kazdemu po pączku i kazdemu buzi?Tak jak lubicie.

Edytowane przez muls

A tymczasem...

Szefowa białostockiej "Solidarności" jest pewna (wyraziła to swym wpisem w necie), że oświata w kraju, pod okiem nowego ministra, będzie się miała jak najlepiej.

Super przewidująca! Tyle, że prywatnie ta kobieta, jest... żoną Ministra Oświaty:) 

No cóż. Coraz bardziej jasne jest, że dzisiajsza "Solidarność" jest podnóżkioem (nie)rządu.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

19 minut temu, zukzukzuk napisał:

A tymczasem...

Szefowa białostockiej "Solidarności" jest pewna (wyraziła to swym wpisem w necie), że oświata w kraju, pod okiem nowego ministra, będzie się miała jak najlepiej.

Super przewidująca! Tyle, że prywatnie ta kobieta, jest... żoną Ministra Oświaty:) 

No cóż. Coraz bardziej jasne jest, że dzisiajsza "Solidarność" jest podnóżkiem (nie)rządu.

To jasne już od dawna.

1 godzinę temu, bubusia napisał:

Muls odzyl, w koncu sie wylizal

?

J - 23 znowu nadaje

Znów wywinął się Gestapo.

Jestem Europejczykiem.

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

To jasne już od dawna.

To dla trzeźwo myślących oczywiste:)

Próbuję, aby cokolwiek z RZECZYWISTOŚCI trafiło do głów pisowców. To jest również oczywistym, że powyższa próba spełznie na niczym.?

Zaraz dadzą głos i swoje tłumaczenia...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

26 minut temu, muls napisał:

jeezik jak masz jeszcze jakies glupoty swojej produkcji to wal.A ja ide na dach.Z toba niechybnie nie tylko by nie wygrali ale nawet  nie zdolali wyjechac do Brukseli. To tak na marginesie twoich wypisywan

>>>>twoim Grzesiem to będzie dupa zbita a ne wygrane wybory.>>>>>

jeezik rozumiem ze Schetyna powinien obiecac kazdemu jeszcze wycieczke na marsa bo to oczywista oczywistosc w biescadach..A moze mial przyjechac do was i kazdemu po pączku i kazdemu buzi?Tak jak lubicie.

Chłopie, ty się opamiętaj bo straszne brednie wypisujesz. Wiem, że cię boli ten sukces ale przypominam, ja nie jestem działaczem PO:)))

Jak z pączkami to może wpaść, nie pogardzę. I psem nie poszczuję.

Buzi zostawiam tobie.

7 minut temu, zukzukzuk napisał:

Zaraz dadzą głos i swoje tłumaczenia...

wlasnie rzecz w tym ze nie dadza zadnych wytlumaczen.Pierwsze primo Tusk uciekl do Brukseli.Teraz uciekl caly rzond.Czekamy na slawusia i bubusia .Moze tez byc glazior.

6 minut temu, jezz napisał:

amiętaj bo straszne brednie wypisujesz. Wiem, ż

jak widac jeezik zadne czytanie juz cie nie uratuje.Liczenia na wyborce ktoremu trzeba dlon uscisnac  to zaglosuje jeezik to taki zarcik.A ze nie jestes dzialaczem PO to cale szczescie .Wystarczy tam juz...ow.

Edytowane przez muls
37 minut temu, zukzukzuk napisał:

Coraz bardziej jasne jest, że dzisiajsza "Solidarność" jest podnóżkioem (nie)rządu.

Czy masz co do tego  jakieś wątpliwości?

4 minuty temu, muls napisał:

ak widac jeezik zadne czytanie juz cie nie uratuje.Liczenia na wyborce ktoremu trzeba dlon uscisnac  to zaglosuje jeezik to taki zarcik.A ze nie jestes dzialalczem PO to cale szczescie .Wystarczy tam juz...ow.

Mógłbyś zacząć pisać po polsku?

4 minuty temu, muls napisał:

a ty jeezik  masz czy tylko sie pytasz.No i czemu winny jest temu schetyna.

Ja nie mam, przecież jest niezależny i samorządny.?

tak u nas mówią w Bieszczadach. I nawet twój szloch tu słychać.

1 minutę temu, toptwenty napisał:

...ów.

OK?

Mógłbyś rozwinąć tę "myśl"?

Edytowane przez jezz
5 minut temu, muls napisał:

No i czemu winny jest temu schetyna.

Tu akurat odpowiedź jest prosta.

Bo umoczył w wyborach.

Schetyna i Jego koalicja odniosła wiki sukces w wyborach do PE. Wielki twórca nie próżnuje i działa nadal. Nieprzychylne mu media piszą, że skłócił się z Tuskiem. Piszą także, że Schetyna zamierza wzorem Jaruzelskiego, Kiszczaka i Rakowskiego nawiązać współpracę z Sorosem i reformować Polskę jego wytycznymi. Da to PiS-owi kolejny dobry materiał na następną kampanie wyborczą i to już dużo tańszą, bo bez obdarowywania wyborców. Schetynie przyniesie niewątpliwie kolejny, jeszcze większy sukces. Będzie miał szansę przejść do historii jako restaurator. Systemu monopartyjnego w Polsce.

tatata rata zyzolek.Mozesz tak dlugo.bo ci w od rzeczy moga tak rok.Bedzie jedna partia i jeden schetyna i TY.

Edytowane przez muls
25 minut temu, muls napisał:

jak jeezik dorownasz mu w 10 % to sie zglos

Wiem, że upał ci na tym dachu doskwiera. Zimny okład i do walki.

usciski

16 minut temu, jezz napisał:

pał ci na tym dachu doskwiera. Zimny okład i do walki.

jeezik to jest ad personam?/Merytorycznie to jestes zero.Schetna cos zrobił ty nawet jeszcze nie wymyslies co powinien zrobic.Meczysz sie juz rok i dalej w blokach.

Edytowane przez muls
5 minut temu, muls napisał:

Merytorycznie to jestes zero.Schetna cos zrobił ty nawet jeszcze nie wymyslies co powinien zrobic.Meczysz sie juz rok i dalej w blokach.

No zrobił, wygrał wybory przecież?

A pamiętasz o zaproszeniu do nas na wieś na święto 24 listopada, bo to takie też twoje święto przecież.

8 minut temu, muls napisał:

jeezik to jest ad personam?

Nie, to jest rada dla przebywajacych na dachu w taki upał.

Ostatnio nawet dekarz zasnął i strażacy go musieli ściągać.

2 godziny temu, muls napisał:

A ja ide na dach

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.