Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, asterix1 napisał:

Jak juz czytałes pwinienes zauwazyc ze jest i tam cos takiego

Jakbyś znał statut spółki to byś się nawet nie wysilał na wklejanie tych cytatów i nie dopisywał swoich "mądrości"  o rozwiewaniu mojego niepokoju.

Ale to trzeba wiedzieć a ty tej wiedzy nie posiadasz i dlatego pozostają ci cytaty z artykułu.

4 godziny temu, zukzukzuk napisał:

Tym większa Wasza wsypa. Przecież plujecie ogniem na nią. Jak to możliwe? Nieprzyjacielska telewizja naszych przyjaciół? Czyli, jak to pisaki - jak się nie obrócą - zawsze dupa z tyłu. Mają dwie i żadnej twarzy...

Ciebie cepie tradycyjnie poproszę o cytat gdzie coś takiego pisałem na temat tvn.

Swoją drogą bardzo merytoryczna ta twoja wypowiedź.

Godzinę temu, zukzukzuk napisał:

Odbiór społeczny jest taki, bo w kościele non stop tak klepią na kazaniach (z autopsji). Czyli kłamstwo i krętactwo k.k. po raz n-ty. A ciemny lud? Nie dość, że ślepo wierzy, to jeszcze powtarza takim jak Ty....

Piszesz o działaniu picusiów w Stadninie Koni w Janowie?

Spróbuj pomyśleć samodzielnie. Co też takiego obrego piciuniki zobiły w tej stadninie? Potem odpowiedz (postaraj się wznieśc ponad poziomy propagandy sukcesu). Przytocz FAKTY.

Jaki Janów?jakie konie,coś Ci się poyebało? Nie wiem,może się mylę ale odnoszę wrażenie,ze walczysz o tytuł wioskowego głupka z nagrodą przechodniego chochoła. Pisz na temat,albo odstaw internet. Ja pisałem o userze 747,który intelektem przykrywa cię jak beret głowę a Ty o jakimś łysku z pokładu idy. Zejdź ze słońca

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

Doktorek założyciel wątku też chyba na banicji,aro,747, więcej było niepokornych nie pamiętam już

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Tusk żeby wygrać wybory musiał wziąć ślub kościelny?

Już wziął. Nie pomogło.

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

36 minut temu, caleb66 napisał:

A to kosciol wmawia rodakom że są faszystami,żulami i co tam jeszcze ?

W kółko łżesz. Kościół wmawia,. że pokazywanie przypadków pedofili, wśród ich funcjonariuszy, a co więcej, krycie tychże przez biskupów - to atak na wiarę itd. \

Widać - nie raczyłeś nawet przeczytać, tego co pisałem wcześniej (a doświadczyłem), a juiż sypiesz fałszywymi odpowiedziami.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Panowie opozycjonisci, macie tutaj swojego bohatera, pana Bodnara RPO

Przyklad troski o prawa dzieci pana z nadania PO

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Krajowy Mechanizm Prewencji Tortur, którego zadania wykonuje Rzecznik Praw Obywatelskich, wyraził głębokie zaniepokojenie sposobem zatrzymania i traktowania przez policję Jakuba A. - mężczyzny podejrzanego o zabójstwo 10-latki z miejscowości Mrowiny.

W opublikowanym na stronie Rzecznika Praw Obywatelskich oświadczeniu podkreślono, iż podczas zatrzymania mężczyzny nie było konieczne zastosowanie kajdanek zespolonych, a także chwytu obezwładniającego gdyż nie stawiał on oporu. Zdaniem Krajowego Mechanizmu Prewencji Tortur, "użyte przez policję środki wydają się w tym przypadku nieproporcjonalne i mają charakter pokazowy, stanowiący przykład manifestacji siły państwa wobec jednostki, do którego nie powinno dojść w demokratycznym państwie prawa".

W oświadczeniu za niedopuszczalne uznano wyprowadzenie Jakuba A. z budynku boso i niekompletnie ubranego, a następnie pozostawienie go w takim stanie, w czasie wykonywania czynności procesowych. "Takie zachowanie narusza godność zatrzymanego i stanowi pogwałcenie praw człowieka" – wskazano.

Moze jeszcze tutaj, bo tamto zrodlo moze wydawac sie malo wiarygodne

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

16 minut temu, Lencoman napisał:

Jaki Janów?jakie konie,coś Ci się poyebało? Nie wiem,może się mylę ale odnoszę wrażenie,ze walczysz o tytuł wioskowego głupka z nagrodą przechodniego chochoła. Pisz na temat,albo odstaw internet. Ja pisałem o userze 747,który intelektem przykrywa cię jak beret głowę a Ty o jakimś łysku z pokładu idy. Zejdź ze słońca

Odpowiesz, co picunioki tam DOBREGO zrobiły, po przejęciu dobra narodowego i wsadzeniu swoich? Czy koniec Wigiliii? I tym samym, zwierzęta przestały mówić udzkim głosem...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Odpowiesz, co picunioki tam DOBREGO zrobiły, po przejęciu dobra narodowego i wsadzeniu swoich? Czy koniec Wigiliii? I tym samym, zwierzęta przestały mówić udzkim głosem...
Dali 500 wszystkim dzieciom twoim też

Takze to kolejny "pokazowy przykład manifestacji siły państwa wobec jednostki, do którego nie powinno dojść w demokratycznym państwie prawa". 

Ktos powie, popierdolilo ich calkowicie.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

4 minuty temu, bubusia napisał:

Przyklad troski o prawa dzieci pana z nadania PO

Ukryta Zawartość

Krajowy Mechanizm Prewencji Tortur, którego zadania wykonuje Rzecznik Praw Obywatelskich, wyraził głębokie zaniepokojenie sposobem zatrzymania i traktowania przez policję Jakuba A. - mężczyzny podejrzanego o zabójstwo 10-latki z miejscowości Mrowiny.

W opublikowanym na stronie Rzecznika Praw Obywatelskich oświadczeniu podkreślono, iż podczas zatrzymania mężczyzny nie było konieczne zastosowanie kajdanek zespolonych, a także chwytu obezwładniającego gdyż nie stawiał on oporu. Zdaniem Krajowego Mechanizmu Prewencji Tortur, "użyte przez policję środki wydają się w tym przypadku nieproporcjonalne i mają charakter pokazowy, stanowiący przykład manifestacji siły państwa wobec jednostki, do którego nie powinno dojść w demokratycznym państwie prawa".

W oświadczeniu za niedopuszczalne uznano wyprowadzenie Jakuba A. z budynku boso i niekompletnie ubranego, a następnie pozostawienie go w takim stanie, w czasie wykonywania czynności procesowych. "Takie zachowanie narusza godność zatrzymanego i stanowi pogwałcenie praw człowieka" – wskazano.

No i?  Masz problem? Uważam, to za zasadne. Stosowanie siły i przemocy nieadekwatne do sytuacji i potrzeb. Komendę lata temu, zapewne też tak zatrzymywali. I co?

Może coś o Piątkowskim wkleisz? 

2 minuty temu, caleb66 napisał:

Dali 500 wszystkim dzieciom twoim też

Kolejny i kolejny raz nie na temat.

Dali - dzieciom moich dzieci (dla wyjaśnienia). 

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, zukzukzuk napisał:

No i?  Masz problem? Uważam, to za zasadne. Stosowanie siły i przemocy nieadekwatne do sytuacji i potrzeb. Komendę lata temu, zapewne też tak zatrzymywali. I co?

Może coś o Piątkowskim wkleisz? 

Nie osmieszaj sie. Ksiezy pedofilow tez bys tak bronil? Tez tak bardzo troszczylbys sie o ich prawa, czy moze jednak przyklaskiwal?

Edytowane przez bubusia

3 minuty temu, bubusia napisał:

Nie osmieszaj sie. Ksiezy pedofilow tez bys tak bronil?

W państwie demokratycznym obowiązują jakieś prawa. Zapytaj rodziców Igora Stachowiaka czy zostały zastosowane te prawa.

Edytowane przez fozzie

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

Zukzuk no a co mieli zrobić obsadzić pelowskimi lemingami

No panowie, bronic bandyte, bronic. Od razu widac jak wam zalezy na ofiarach - z pedofilia jest podobnie. Odpowiednia opcja, odpowiednie nakrecenie, i pedofilow tez byscie zaczeli bronic.

Edytowane przez bubusia

21 minut temu, zukzukzuk napisał:

W kółko łżesz. Kościół wmawia,. że pokazywanie przypadków pedofili, wśród ich funcjonariuszy, a co więcej, krycie tychże przez biskupów - to atak na wiarę itd. \

Widać - nie raczyłeś nawet przeczytać, tego co pisałem wcześniej (a doświadczyłem), a juiż sypiesz fałszywymi odpowiedziami.

Bredzisz jak Piekarski na mękach. Prymas Polak,po emisji filmu Sekielskich,filmu mz bardzo potrzebnego i lamentu moherów o ataku na Kościół,powiedział ze to bzdura i Kościół żadnego ataku nie odnotował a film uznaje za ważny.Jak zwykle masz problem z faktami.

19 minut temu, zukzukzuk napisał:

Ależ gówno mnie to obchodzi drogi Strażaku,ja się końmi nie interesuje. 

16 minut temu, bubusia napisał:

Takze to kolejny "pokazowy przykład manifestacji siły państwa wobec jednostki, do którego nie powinno dojść w demokratycznym państwie prawa". 

Ktos powie, popierdolilo ich calkowicie.

To jest wyjątkowa menda i szkodnik,co tu komentować...

14 minut temu, bubusia napisał:

Nie osmieszaj sie. Ksiezy pedofilow tez bys tak bronil? Tez tak bardzo troszczylbys sie o ich prawa, czy moze jednak przyklaskiwal?

Pewnie poszedłby ogolić im jaja. Hipokryzja tej ferajny to kliniczny przykład schizofrenii.

11 minut temu, bubusia napisał:

No panowie, bronic bandyte, bronic. Od razu widac jak wam zalezy na ofiarach - z pedofilia jest podobnie. Odpowiednia opcja, odpowiednie nakrecenie, i pedofilow tez byscie zaczeli bronic.

Kolejny dowód na to, że pisowcy nie rozumieją czym jest demokratyczne państwo prawa.

Kolejny dowód na to, że pisowcy nie rozumieją czym jest demokratyczne państwo prawa.

Demokratyczne to takie w którym peło rządzi?

A zukzuk śpiewa pieśni chwalebne

1 minutę temu, fozzie napisał:

Masz dzieci teoretyku?to teraz pomyśl,że gdyby Ci taki zwyrol je skrzywdził,to zadbaj najpierw o oprawcę,żeby do pierdla trafił powozem i na poduszkach. Poluzuj gumę w berecie.

11 minut temu, fozzie napisał:

To raczej ty nie rozumiesz kto jest ofiara, a kto sprawca. Dlatego tak latwo toba manipulowac. Zwykle zapuszkowanie wyjatkowo groznego zbira porownujesz do sprawy Stachowiaka. I nie czujesz, ze ktos specjalnie podpuszcza cie, tylko po to, zebys poplul na znienawidzona oopcje.

Dosyc nieudolnie podpuszcza, ale dla ciebie wystarczy. Inna sprawa, ze ten ktos z samego siebie robi idiote i wiecej szkodzi niz pomaga(swoim kolegom)

Edytowane przez bubusia

9 minut temu, fozzie napisał:

Proszę bardzo, tu na dodatek wolne sądy,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, jezz napisał:

Proszę bardzo, tu na dodatek wolne sądy,

Ukryta Zawartość

Nieprawdopodobne, pisowski sad w niedemokratycznym panstwie uniewinnia pana PN.

Ukryta Zawartość

17 minut temu, caleb66 napisał:

Demokratyczne to takie w którym peło rządzi?

A zukzuk śpiewa pieśni chwalebne

16 minut temu, Lencoman napisał:

Masz dzieci teoretyku?to teraz pomyśl,że gdyby Ci taki zwyrol je skrzywdził,to zadbaj najpierw o oprawcę,żeby do pierdla trafił powozem i na poduszkach. Poluzuj gumę w berecie.

11 minut temu, bubusia napisał:

To raczej ty nie rozumiesz kto jest ofiara, a kto sprawca. Dlatego tak latwo toba manipulowac. Zwykle zapuszkowanie wyjatkowo groznego zbira porownujesz do sprawy Stachowiaka. I nie czujesz, ze ktos specjalnie podpuszcza cie, tylko po to, zebys poplul na znienawidzona oopcje.

Dosyc nieudolnie podpuszcza, ale dla ciebie wystarczy. Inna sprawa, ze ten ktos z samego siebie robi idiote i wiecej szkodzi niz pomaga(swoim kolegom)

A Wy, tumany, nadal nie rozumiecie, że jak ktoś podważy sposób zatrzymania to będziecie mieli całe gówno a nie sprawcę.

PS. Jak się pisowcy unieśli ? :) Uderz w stół...

Edytowane przez fozzie

1 minutę temu, fozzie napisał:

A Wy, tumany, nadal nie rozumiecie, że jak ktoś podważy sposób zatrzymania to będziecie mieli całe gówno a nie sprawcę.

Tumanem to raczej ty jestes, jezeli takie glupoty wypisujesz.

3 minuty temu, fozzie napisał:

PS. Jak się pisowcy unieśli ? ? Uderz w stół...

Kto sie uniosl, gdzie, nie tworz sobie alternatywnej rzeczywistosci, i zajmij sie tym co umiesz, czyli bezsensownym lajkowaniem. Pisanie za dobrze ci nie idzie.

No widzisz jak szybko z rady skorzystales i bezsennsownie zalajkowales nawet to z czym sie nie zgadzasz. Od tego jestes, nie pakuj sie w inne rejony.

17 minut temu, fozzie napisał:

A Wy, tumany

Myślę, że godność tego gentlemana też została naruszona, a ty jak myślisz?

Wykręci się w tych majtach jak nic.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

28 minut temu, bubusia napisał:

To raczej ty nie rozumiesz kto jest ofiara, a kto sprawca.

za***nym obowiązkiem RPO jest stawanie w obronie praw każdego, szczególnie tych na których opinia publiczna wydała już wyrok. Ale żeby to zrozumieć trzeba mieć mózg, a nie dwa tik taki.

24 minuty temu, bubusia napisał:

Tumanem to raczej ty jestes, jezeli takie glupoty wypisujesz.

Kto sie uniosl, gdzie, nie tworz sobie alternatywnej rzeczywistosci, i zajmij sie tym co umiesz, czyli bezsensownym lajkowaniem. Pisanie za dobrze ci nie idzie.

No widzisz jak szybko z rady skorzystales i bezsennsownie zalajkowales nawet to z czym sie nie zgadzasz. Od tego jestes, nie pakuj sie w inne rejony.

No widzisz. Sam nie rozumiesz dlaczego podziękowałem Ci za ten post.

EDIT.

Podziękowałem, nie zalajkowałem - tak na ścisłość.

Edytowane przez fozzie

7 minut temu, fozzie napisał:

Doskonale rozumiem, chciales pokazac, ze lajkujesz bezsennsowne posty. Tak jak mowie, za glupi jestes na takie gierki. Nie pakuj sie.

10 minut temu, seniortelefono napisał:

za***nym obowiązkiem RPO jest stawanie w obronie praw każdego, szczególnie tych na których opinia publiczna wydała już wyrok. Ale żeby to zrozumieć trzeba mieć mózg, a nie dwa tik taki.

Wyrok to on sobie sam wydal jak sie przyznal do zbrodni. Takze tyle odnosnie twojego mozgu.

Ja pierd.... Nawet morderce beda bronic byle cos tam przysrac. A wystarczyloby, zeby to pisowski RPO tak sie zachowal, i zaraz by po nim jechali. Zaraz by bylo, ze broni zbira.

Edytowane przez bubusia

2 minuty temu, bubusia napisał:

Wyrok to on sobie sam wydal jak sie przyznal do zbrodni. Takze tyle odnosnie twojego mozgu.

Przykro mi to pisać, ale ty, najzwyczajniej w świecie, jesteś po prostu tępy.

Nic nie rozumiesz.

9 minut temu, fozzie napisał:

EDIT.

Podziękowałem, nie zalajkowałem - tak na ścisłość.

Nie dziekuj, tylko lajkuj, albo lajkuj i dziekuj. W tym jestes dobry.

1 minutę temu, seniortelefono napisał:

Przykro mi to pisać, ale ty, najzwyczajniej w świecie, jesteś po prostu tępy.

Nic nie rozumiesz.

A dlaczego przykro. Pisz co chcesz. Mnie to lotto.

Wracajac do Bednara, to tutaj glos rozsadku:

- Powinien złożyć kondolencje rodzinie, a policjantom i prokuraturze podziękować za skuteczne i szybkie działania - zasugerował Adamowi Bodnarowi w rozmowie z portalem tvp.info rzecznik Komendy Głównej Policji Mariusz Ciarka

Godzinę temu, bubusia napisał:

Proponuję, aby Bodnar przebrany za policjanta uczestniczył w kilku zatrzymaniach niebezpiecznych przestępców, za nim będzie wypowiadał takie głupoty. Dobrze skomentował wypowiedź RPO rzecznik KGP, "że chodzi o podejrzanego o dokonanie okrutnej zbrodni przy wykorzystaniu niebezpiecznych, ostrych narzędzi, który mógł w akcie desperacji próbować zaatakować policjantów lub siebie." Jako, że Bodnar kojarzony jest z PO, przy kolejnych wyborach może to dać tej partii kolejny ubytek głosów.

W 2017 roku Bodnar wielokrotnie nazywał Akcję "Wisła" zbrodnią przeciwko ludzkości: 

Ukryta Zawartość

Już wtedy podniosły się głosy wzywające go do ustąpienia z urzędu. 

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.