Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wtedy nie bylo ofensywy LGBT, teraz jest. A jak cos jest to trzeba to wykorzystac i ugrac pare glosow.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

7 godzin temu, 23031970 napisał:

20190723_014646.jpg

"Wystarczy, by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje" -  Edmund Burke.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Teraz, Zyzol napisał:

Można jaśniej?

Po co?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

13 minut temu, bubusia napisał:

A co moze ci napisac zadeklarowany kodowiec, jakim jest asterix. On zawsze bedzie widzial wine tylko po jednej stronie. Skodowanie.

Ty nie biegasz na zloty narodowcow. On biega na zloty kodowcow. Trudno od kogos takiego oczekiwac obiektywnego spojrzenia.

Widziałeś film ? wiesz o czym w ogóle mowa? jak problemy ze wzrokiem to do okulisty a potem cos napisz ..

Teraz, Zyzol napisał:

No właśnie. Po co, komentujesz?

To dla inteligentnych a nie dla bojowników sekty PiS-owskiej.

1 minutę temu, Lech36 napisał:

To dla inteligentnych a nie dla bojowników sekty PiS-owskiej.

Nie wątpię, że wypowiadasz się wyłącznie dla inteligentnych.  ?

8 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Odpowiem grzecznie PiSowski internetowy trollu.

Pisałem o Chrzanowskim, bo Chrzanowski w momencie gdy składał swoje korupcyjne propozycje był wysokim urzędnikiem państwowym odpowiedzialnym za przestrzeganie prawa.

Napiszę prosto, żebyś po pierwsze - zrozumiał, po drugie - miał jak najmniejsze pole do matactw:

- ważny urzędnik państwowy odpowiedzialny za przestrzeganie prawa składał propozycje korupcyjne.

Urzędnik ten został aresztowany i przebywał w areszcie tymczasowym. Ale później, gdy tropy sięgnęły kumpla Prezesa Kaczyńskiego Prokuratura nagle straciła zainteresowanie sprawą a reżimowe media zamiast na Chrzanowskim, Glapińskim i nielegalnych propozycjach skupiły się na ofierze szantażu.

Napiszę jeszcze jedno wyraźnie, żebyś pojął i nie mógł mataczyć - Czarnecki być może jest kłamcą i oszustem, być może jest uczciwym biznesmenem - tego nie wiem. Ale zadaniem prokuratury jest ustalenie faktów i przekazanie sprawy sądowi a nie chronienie kolegi faceta trzęsącego całym krajem z tylnego siedzenia.

Więc nie udawaj idioty i nie łap mnie za nogawki tylko spójrz prawdzie w oczy albo się zamknij.

A co z dokapitalizowaniem bo o to się pytałem? O tym co piszesz to chyba wszyscy wiedzą i zbędny twój wysiłek.

1 minutę temu, Zyzol napisał:

Nie wątpię, że wypowiadasz się wyłącznie dla inteligentnych.  ?

Bojowników PiS-owskich trudno nazwać inteligentnymi. Widać to było z relacji z Białegostoku. Do nich nic nie dociera, no chyba że propaganda z TVPiS.

9 godzin temu, Jaro_747 napisał:

albo się zamknij.

Chyba role ci się pomyliły. Tak to sobie możesz u siebie do domowników odzywać.?

Bojowników PiS-owskich trudno nazwać inteligentnymi. Widać to było z relacji z Białegostoku. Do nich nic nie dociera, no chyba że propaganda z TVPiS.

A ty czyim lub czego jesteś kulturalnym i i inteligentnym bojownikiem? 

10 minut temu, asterix1 napisał:

Widziałeś film ? wiesz o czym w ogóle mowa? jak problemy ze wzrokiem to do okulisty a potem cos napisz ..

Oczywiscie, ze widzialem.  Zdejmij kodowske soczewki, to moze dostrzezesz cos wiecej.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Teraz, bubusia napisał:

Oczywiscie, ze widzialem.  Zdejmij kodowske soczewki, to moze dostrzezesz cos wiecej.

Byleś u okulisty ? tak szybko ?

1 minutę temu, asterix1 napisał:

Byleś u okulisty ? tak szybko ?

No ta. Odpyskuj sobie dalej.

10 minut temu, Zyzol napisał:

A ty czyim lub czego jesteś kulturalnym i i inteligentnym bojownikiem? 

Widziałeś mnie na filmie? Nie widziałeś bo mnie tam nie było, nie jestem bojownikiem, bojownicy to tylko w PiS. Cóż takie czasy, prawdopodobnie wielkimi krokami zbliża się kolejny rozlew krwi w Europie. PiS-owscy bojownicy będą mogli wykazać się odwagą, ale tylko niektórzy. Ci na szczycie władzy są cenni dla narodu i na pewno na czas ewakuują się na z góry upatrzone pozycje, jak Antoni ze Smoleńska w 2010.

Edytowane przez Lech36

Widziałeś mnie na filmie? Nie widziałeś bo mnie tam nie było, nie jestem bojownikiem, bojownicy to tylko w PiS. Cóż takie czasy,prawdopodobnie zbliża się kolejny rozlew krwi w Europie. PiS-owscy bojownicy będą mogli wykazać się odwagą, ale tylko niektórzy. Ci na szczycie władzy są cenni dla narodu i na pewno na czas ewakuują się na z góry upatrzone pozycje.

Jest pytanie gdzie ta ewakuacja ..Węgry czy cichy wspólnik Putin?

4 minuty temu, Lech36 napisał:

Cóż takie czasy, prawdopodobnie wielkimi krokami zbliża się kolejny rozlew krwi w Europie.

Interesujace. Rozwin. Kto, co i kiedy?

Edytowane przez bubusia

Teraz, asterix1 napisał:

Jest pytanie gdzie ta ewakuacja ..Węgry czy cichy wspólnik Putin?

Wszystko jedno, może nawet być Iran, byle futerko było bezpieczne, ale najwygodniej to Londyn, bo na wyspie a jeszcze lepiej USA bo daleko od Europy. Dobrym kierunkiem może być Australia lub Nowa Zelandia.

2 minuty temu, bubusia napisał:

Interesujace. Rozwin. Kto, co i kiedy?

To tylko hipoteza po obejrzeniu relacji z Białegostoku i przypomnieniu sobie paru innych zdarzeń z ostatniego czasu, to jest z czasu po 2010 roku.  

Teraz, Lech36 napisał:

Wszystko jedno, może nawet być Iran, byle futerko było bezpieczne, ale najwygodniej to Londyn, bo na wyspie a jeszcze lepiej USA bo daleko od Europy. Dobrym kierunkiem może być Australia lub Nowa Zelandia.

O czym ty piszesz. Co to za brednie? Najpierw wojna w Europie, potem Nowa Zelandia. Lechu, bierzesz dragi?

1 minutę temu, bubusia napisał:

O czym ty piszesz. Co to za brednie? Najpierw wojna w Europie, potem Nowa Zelandia.

Wiedziałem że bojownicy PiS-owscy mogą tego nie zrozumieć. Cóż trudno. 

4 minuty temu, Lech36 napisał:

To tylko hipoteza po obejrzeniu relacji z Białegostoku i przypomnieniu sobie paru innych zdarzeń z ostatniego czasu, to jest z czasu po 2010 roku.  

No rozumiem. Z powodu Bialegostkoku moze nastapic rozlew krwi w Europie. 

No coz, mozna i tak. Czemu nie. Czlowiek musi sobie od czasu do czasu polatac.

7 minut temu, Lech36 napisał:

Widziałeś mnie na filmie? Nie widziałeś bo mnie tam nie było, nie jestem bojownikiem, bojownicy to tylko w PiS. Cóż takie czasy, prawdopodobnie wielkimi krokami zbliża się kolejny rozlew krwi w Europie. PiS-owscy bojownicy będą mogli wykazać się odwagą, ale tylko niektórzy. Ci na szczycie władzy są cenni dla narodu i na pewno na czas ewakuują się na z góry upatrzone pozycje, jak Antoni ze Smoleńska w 2010.

Widziałeś mnie na filmie? Nawołuję do rozlewu krwi? Dlaczego wcielasz mnie w szeregi bojowników PiS?

Nie wiem czemu bredzisz. Zatrzymałeś się na poziomie Kubusia Puchatka czy zażyłeś czegoś za dużo?

Jeszcze raz dla Lecha:

Czlowiek musi sobie od czasu do czasu polatac

Teraz, bubusia napisał:

No rozumiem. Z powodu Bialegostkoku moze nastapic rozlew krwi w Europie. 

Masz bardzo ograniczony sposób postrzegania rzeczywistości. Wiesz z jakiego powodu wybuchła I wojna światowa, tzn. co było impulsem końcowym?

4 minuty temu, Zyzol napisał:

Dlaczego wcielasz mnie w szeregi bojowników PiS?

Ponieważ żarliwie bronisz tej partii a tak może tylko postępować zawzięty bojownik partyjny.

5 minut temu, Lech36 napisał:

Ponieważ żarliwie bronisz tej partii a tak może tylko postępować zawzięty bojownik partyjny.

Ale na filmie mnie nie widziałeś. Kubusiu Puchatku.

8 minut temu, Lech36 napisał:

Masz bardzo ograniczony sposób postrzegania rzeczywistości. Wiesz z jakiego powodu wybuchła I wojna światowa, tzn. co było impulsem końcowym?

Czyli porownujesz Bialystok do zabojstwa arcyksiecia FF. Dobre, dobre. Widze, ze lecisz dalej.

52 minuty temu, bubusia napisał:

Wtedy nie bylo ofensywy LGBT, teraz jest. A jak cos jest to trzeba to wykorzystac i ugrac pare glosow.

Ofensywę LGBT to robi PiS na potrzeby matołków.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.