Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Adalbert95 napisał:

A to błąd czy niedopatrzenie. W ramach poszerzania muzycznych horyzontów i pogłębiania wiedzy należy posłuchać i tego. Doświadczenie wprawdzie mało przyjemne, ale jednak doświadczenie. Pozwalające wyrobić sobie własne zdanie i uniknąć wydawania opinii bez choćby "liźnięcia" istoty rzeczy. Że liznąłem (wprawdzie z wyjątkowym absmakiem, ale jednak liznąłem) to i wyrażam swój sąd.

P.S. Płyta takiego tam co to podobno bożyszcze w Chinach, czy jakoś tak, choć muzycznie czy artystycznie oczywiście dno, to o dziwo całkiem przyzwoicie zrealizowana. Zaryzykuję nawet stwierdzenie, że powyżej średniej polskich wydawnictw głównego nurtu. Taka ciekawostka...

Jest nasz dzisiejszy mistrz cienkiej riposty i wypierdalania się na zakrętach.?

Od razu rozpoznałem fachowca, są na to dowody.

Chciałem ci wkleić puchar ale nie mogę znaleźć, sorry.

ps. Pomimo tego , że polecasz, nie skuszę się na słuchanie, wolę Claptona.?

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Łuk Triumfalny. Poważnie!

Że co?? Jeśli to prawda to pewnie zamiast tych miliona mieszkań, a forma łuku to zapewne by mógł pod nim przejeżdżać ten milion elektrycznych samochodów...

5 minut temu, Mysza 13 napisał:

Idź człowieku spać - rozpłakałem się nad Twym losem

Daj pan spokój, chłopaki się nakręcają, niech se ulżą w wirtualu.?

2 minuty temu, Mysza 13 napisał:

I przed snem polecam Szanownemu Jezz  cuś letkiego do poduchy - n.p. ,,A Passion Play" kapeli Jethro Tull 

Rano tu będzie nam pisał (dalsze) koszmary.

2 minuty temu, Zbig napisał:

Tylko taki się sprawdza w dyskusji z Tobą.

To czemu zadałeś mi to pytanie?

Z tym Łukiem to poważnie! Na początku też myślałem że to jaja ale nie, sam Mateuszek zapowiedział budowę:

"Pani Agnieszko, bardzo dziękuję za to pytanie, jest niezwykle ważne. Ja (Morawiecki) jestem zwolennikiem tego, żeby wybudować jak najszybciej łuk triumfalny. Sam osobiście też wpłaciłem środki na fundację, która zbiera środki na jego budowę, bo uważam, że łuk triumfalny ku czci Bitwy Warszawskiej byłby godnym upamiętnieniem"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, jezz napisał:

nie skuszę się na słuchanie, wolę Claptona

Mój Boże! Jakżeś mi zaimponował. Mnie to pół biedy, ale sobie...

9 minut temu, Mysza 13 napisał:

Ja pracuję dla bojówki ,,BRUNATNE PAMPERSY"

Nie musisz sie przyznawać. Mam całkiem fajny wieczór.

2 minuty temu, Adalbert95 napisał:

Mój Boże! Jakżeś mi zaimponował. Mnie to pół biedy, ale sobie...

To co napisałes jest bez sensu. Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś.

A rozwiewając twoje megalomańskie  fantazje, tobie nie mam potrzeby, sobie nie muszę.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

łuk triumfalny ku czci Bitwy Warszawskiej byłby godnym upamiętnieniem

W klasycznej formie - czy na łuku w Paryżu czy bramie Brandenburskiej mamy zawsze jakieś alegorie. A to płaskorzeźbę Napoleona, a to kwadrygę. Coś tak czuje, że na tym naszym będą chcieli umieścić kaczorki. Zastanawiam się tylko czy na koniach...

13 minut temu, Mysza 13 napisał:

I przed snem polecam Szanownemu Jezz  cuś letkiego do poduchy - n.p. ,,A Passion Play" kapeli Jethro Tull 

Sto lat temu, na tym forum napisałem, że to muzyka pachnąca naftaliną . Są na to dowody pisane, a i świadkowie się znajdą.

A od naftaliny padają ramole.? Stare ramole

Tak się starałem być miły i kulturalny - eeeehhhhhhhhh..

Tobie to nigdy nie wyjdzie. Taki lajf.

To tą ,,stronę" i mój wpis szybko znajdziesz ....

Ja ją znalazłem. Pora na ciebie.

47 minut temu, toptwenty napisał:

Nie musimy ale kcemy.

Hello Mysza, koledzy sami cię wkopują a ty raczysz pisać o pomówieniach.?

Musicie się dogadać.

4 minuty temu, Mysza 13 napisał:

Jak znalazłeś , to zapamiętaj te warunki i nie próbuj atakować mojego nicku i awatara....EOT.

Te warunki były inne a ty nawet nie pamiętasz co pisałeś. One były bliżej pęcherza, ale nie mojego.

6 minut temu, Mysza 13 napisał:

..EOT.

Czyżby Myszy pamięć wróciła?

O czym ten wątek? Ja może coś na temat:

"Produkcja budowlana w Polsce w październiku nieoczekiwanie osunęła się o 4 proc. rdr. Grzebiąc w danych GUS, dowiemy się, że najprawdopodobniej winowajcą tego spadku było radykalne ograniczenie inwestycji publicznych, w tym tych samorządowych. To pokłosie tego, o czym samorządowcy ostrzegali od dawna - ich sytuacja finansowa związana, jak tłumaczą, z działaniami rządu ma być "bardzo zła"."

Jestem Europejczykiem.

14 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie hrabia tylko książę pan.

Było jeszcze drugie do kompletu:

"Pani hrabino, czy można prosić do walca?

- Pied..le, nie tańczę"

To też w temacie,

Andrzej Duda wygrałby w I turze wyborów z Małgorzatą Kidawą-Błońską, notując wynik wyższy o ponad 20 punktów procentowych - wynika z najnowszego sondażu IBRiS dla WP. W badaniu zapytano łącznie o sześciu kandydatów.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A Banaś jak gdyby nic jutro przychodzi sobie do pracy. Za tydzień kolejna wypłata na koncie. No i co? Nic.

Okazuje się, że Mateuszek ma raport na temat Banasia na biurku, ale taki zarobiony biedaczek, że jeszcze go nie przeczytał. To znaczy przeczytał, ale po łebkach.

Teraz przeczyta go dokładnie. I może - powtarzam - może zadzwoni do Banasia. Dżentelmen w łańcuchach dzwonił do Banasia bez takich oporów, może po prostu lepiej się znali? Mateuszek jakiś taki lękowy w tej sprawie, może Pancerny Marian coś ma na niego w swojej czarnej teczuszce?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

41 minut temu, jezz napisał:

Andrzej Duda wygrałby w I turze wyborów z Małgorzatą Kidawą-Błońską, notując wynik wyższy o ponad 20 punktów procentowych

To źle dla Ojczyzny, nie uważasz?

Żona włączyła telewizor i niestety mignął mi świński ryj Wójcika. A miał być taki piękny dzień.

Na szczęście Leszczyna w pewnym momencie nie wytrzymała i powiedziała mu, że kłamie. Powinna mu powiedzieć że łże jak bura suka, to byłoby bardziej adekwatne.

Jestem Europejczykiem.

Przeniosłem się dalej od telewizora więc Dery i Wójcika nie muszę oglądać więc jakoś dam radę. Ale kłamią su***syny jak nakręceni. Zaprawdę racje miał Prezes mówiąc że nikt im nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czarne.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.