Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, tomek7776 napisał:

em zwolennikiem i wyborca,ale koledzy z forum mi uswiadomili,ze powinienen byc,no to zaglosuje na nich.

ale nie mamy bnic przeciwko.Po prostu gdybym wiedzial ze tacy beda glsowali na PO to ja bede na PIC.

2 minuty temu, tomek7776 napisał:

em zwolennikiem i wyborca,ale koledzy z forum mi uswiadomili,ze powinienen byc,no to zaglosuje na nich.

ale nie mamy nic przeciwko.Po prostu gdybym wiedzial ze tacy beda glsowali na PO to ja bede na PIC.Po prostu z pewnym towarzystwem nie mozna sie kolegowac.Jest pewien poziom tolerancji dla glupoty.

Edytowane przez muls

a nawet tym,ze placili za uruchomiona linie kredytowa,z ktorej nie korzystali,,,jakas astronomiczna kwota,za sama gotowosc,

wszystka za sprawa polskiego ministra finansow,bez nr pesel,

mozna nie miec konta,prawa jazdy,ale nie peselu.

znaczy ze nie masz o tej linii pojecia i takim cie zostawie.PIC musi miec takich jak ty .......Samo posiadanie tej linii juz gwarantowało stabilnosc zlotego..I o to w tym szło.Nieboraku PICowy.

Edytowane przez muls

widze ze rozbuchales sie troche podczas nieobecnosci woznego.

1 minutę temu, tomek7776 napisał:

chce zapomniec czasy tuska i kopaczki,temu robie w glowie remanent,jak chcesz to sobie poszukaj,mi sie nie chce.

to jak robisz remanent to obłoz sie poduszkami zeby nikt nie slyszal.Go...wno mnie obchodzi twoj remanent i twoja goraczka.

Edytowane przez muls

ale coz sie nie robi dla slynnego mulsa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

poczytaj,albo nie,,,jak chcesz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zbednym po fakcie.Po fakcie  to nawet ty zostaniesz finasista.Po fakcie to sprobuj zagrac na gieldzie.I tez nie wiem czy ci sie uda.Madrych PO fakcie sa miliony.Odpowiedzialnych przed faktem nie ma.Linia zostala uruchomiona w 2 009 zeby zabezpieczyc atak na polska zlotowke.Teraz mozna z niej zrezygnowac jesli rzond nie widzi potrzeby.Kto porownuje lata 2009 do 2019.Tylko idiota.

Edytowane przez muls

tak tak ale madry nie pisze co by było gdyby finanse sie pierdyknely bo to byly lata 2009 kiedy szalała inflacja i recesja po zapasci 2008..I ataku cwaniakow na walute kazda ktora sie dała.Ja sie pytam dlaczego dopiero teraz to zrobił .Tzn znaczy ze wczesniej stracił trzy..

13 minut temu, tomek7776 napisał:

zedzil kolejny 1 mld,kto?PIS

to glosuj na PIC i nie zawracaj dupy.

Edytowane przez muls

Tymczasem, mąż B. Borowieckiej (z Australii). po tym jak gdańska Kuria "olała" jej zgłoszenie o molestowaniu przez ks. J., powiedział przez skype, co myśli o praworządności w Polsce i obstawianiu pomnika pedofila Dopieprzył do pieca., aż miło. KK powinien zapaść się pod ziemię ze wstydu! Już dawno...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

po co te nerwy,,,

5 minut temu, zukzukzuk napisał:

Tymczasem, mąż B. Borowieckiej (z Australii). po tym jak gdańska Kuria "olała" jej zgłoszenie o molestowaniu przez ks. J., powiedział przez skype, co myśli o praworządności w Polsce i obstawianiu pomnika pedofila Dopieprzył do pieca., aż miło. KK powinien zapaść się pod ziemię ze wstydu! Już dawno...

pedofili mu nie udowodnili,a zaden sad go za to nie skazal,w/g prawa kazdy jest niewinny ,dopokii nie ma prawomocnego wyroku.wiec waz slowa,bo roznie moze sie stac,,,,

Edytowane przez tomek7776

Nadajesz spod pomnika, czy co? Zamilknij lepiej i przygotuj się na nocną wartę...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

5 minut temu, tomek7776 napisał:

pedofili mu nie udowodnili,a zaden sad go za to nie skazal,w/g praw

wystarczy ze udowodnia SB i mozna go bedzie osikac.Jako latryne miejska.

Teraz, tomek7776 napisał:

moze przyjdziesz sie przywitac?

poczekamy az przyjda mieszkancy i urzadza ci pozegnanie.

no wiadomo jankowski ,bolek,wachowski,,,ze to tw

3 minuty temu, muls napisał:

poczekamy az przyjda mieszkancy i urzadza ci pozegnanie.

mieszkancy nie przyjda obalac pomnika,pomnik obalila znana bojowka z teczowej warszafki,i jakis dzinnikarzyna  tamtedy przechodzil i nagral,z tragarzami przechodzil,tak z tragarzami

Edytowane przez tomek7776

za to lac beda .I to tak ze smrod bedzie sie niosł.....

pier...lita hipolita

5 minut temu, tomek7776 napisał:

balila znana bojowka z teczowej warszafki,i

15 minut temu, tomek7776 napisał:

ale 1 mld zl wpadl do kasy bankierow,ktos przychylny to zalatwil,,,

i ktos Polakom zaoszczedzil kolejny 1 mld,kto?PIS

Ty Tomek to za bystry nie jesteś.

Proste pytanie - ubezpieczasz się?

Jestem Europejczykiem.

chyba kodziarze z nuwoczesnymi

Teraz, Jaro_747 napisał:

Ty Tomek to za bystry nie jesteś.

Proste pytanie - ubezpieczasz się?

przeczytaj cytowany artykul do konca,powoli z 2 razy,jak masz problem ze zrozumieniem.

8 minut temu, tomek7776 napisał:

no wiadomo jankowski ,bolek,wachowski,,,ze to tw

Chłopie, nie zmieniaj narracji. STOP pedofilii, zwłaszcza wśród kleru.

Tymczasem. Pełnomocnik ks. Sawicza powiedział, że ten jest urażony i mu przykro z powodu artykułów w prasie. Że naruszono jego dobre imię (to modne ostatnio z PiS-ie) itp. O tym, czy wziął czy nie wziął koperty, o jej zawartości - ANI SŁOWA. 

1 godzinę temu, tomek7776 napisał:

do integracji pod kierownicza rola towarzyszki Makreli?

Polacy,to bardzo tolerancyjny narod i temu jest "dymany

To ty Tomuś jesteś dymany, ale na razie cię to podnieca. Podniecenie minie a ból d... zostanie, zapytaj tych wszystkich których PiS się pozbył.

Jestem Europejczykiem.

bez czytania tomus wiadomo co jest grane.Tylko ty nigdy nie bedziesz wiedział.I dlatego PIC  stawia na takich.

8 minut temu, tomek7776 napisał:

ny artykul do konca,powoli z 2 razy,jak masz problem ze zrozumieniem.

Edytowane przez muls
4 minuty temu, tomek7776 napisał:

chyba kodziarze z nuwoczesnymi

przeczytaj cytowany artykul do konca,powoli z 2 razy,jak masz problem ze zrozumieniem.

Nie masz pojęcia, co to znaczy "rozumieć", wyłącznie powtarzasz cudze brednie.

Ten temat był wałkowany wielokrotnie i to dawno temu, dopiero teraz go z wypiekami na twarzy odkryłeś?

Dużo jest jeszcze takich rzeczy które są dla ciebie wielka nowością?

Jestem Europejczykiem.

Z komentarzy pod owym artykułem:

"Z wnioskiem o odnowienie dostępu do Elastycznej Linii Kredytowej od połowy stycznia 2017 r., Polska wystąpiła 19 grudnia 2016 r. Wniosek podpisali wspólnie wicepremier, minister rozwoju i finansów Mateusz Morawiecki oraz prezes Narodowego Banku Polskiego Adam Glapiński"

Masz coś Tomciu jeszcze do powiedzenia o tej sprawie?

2 godziny temu, tomek7776 napisał:

w Polsce rzadzi wlasnie taka opcja,jak Tobie jest zle,to zrobto o czym piszesz,bo jak mowi powiedzenie 

nie przyjmuje sie rad od osob,ktore same nie dokonaly tego do czego dazysz.

wyrazy wspolczucia przekaz swoim,,,,

Mógłbyś ten bełkot przetłumaczyć na polski? Lub jakiś inny język?

Gość

(Konto usunięte)

przypominanie boli:)

Każda afera tych złodziejskich mend z PO ze zdrajca tuskiem na czele jest warta przypominania kazdego dnia do końca swiata i jeden dzień dłużej by nikt o tym nigdy nie zapomniał!

wnioskiem o odnowienie dostępu do Elastycznej Linii Kredytowej od połowy stycznia 2017 r., Polska wystąpiła 19 grudnia 2016 r. Wniosek podpisali wspólnie wicepremier, minister rozwo >>>>>>>                                                      haha dobre .Czasami trzeba czytac te glupoty.Widocznie jakis bankster dostał miliard.

Edytowane przez muls
2 godziny temu, tomek7776 napisał:

naszych adwersarzy martwi fakt,ze mamy racje,a oni nie potrafia nam tego wyperswadowac.

i nawet,zeby nie wiem jak sie napinali,to sie nie zmieni,i to im podnosi cisnienie.

Jeżeli coś podnosi moje ciśnienie twoja tępota. Ale masz rację, tego akurat nic nie zmieni, żadna napinka tu nie pomoże, twoja też.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, slawek.xm napisał:

ażda afera tych złodziejskich mend z PO ze zdrajca tuskiem na czele jest w

a jakies trzy znane slawus.Bo juz nie powiem ze zalajkowałes tomusia z radosci..To moze dwa zdania.

Edytowane przez muls
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.