Skocz do zawartości
IGNORED

trójmiasto czy coś się dzieje ?

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

Daję znać - przejeździłem wczorajszy dzień, ale jakoś nie przjeżdżałem przy dawnym Salonie Audio Hi-Fi. Dzisiaj wybrałem się w okolice i..... porażka. Zadzwoniłem pod numer podany na szyldzie i okazało się że to numer prywatny od 2 lat. Salon nie działa - ino tablica się ostała. Jesteśmy tam gdzie byliśmy wcześniej - z chęciami, ale bez lokum.

Umówimy się w sklepie płytowym w Silver Screen - będzie czego posłuchać ;), albo w Klubie Ucho, ewentualnie - kameralnie na Portowej w małej bluesowo-jazzowej knajpce.

• 1 miesiąc później...

U mnie się nie uda (ale po przeprowadzce któż to wie zapowiada sie ciekawie) - ale dziś może na czacie się cos uzgodni - może po 22:00 ? O i w sprawie AS kto jedzie i jak?

Pozdro dla trójmiejskich "słuchaczy" i "słuchawek"

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 10 miesięcy później...
  • 4 tygodnie później...

Czy jakaś bardziej lub mniej zorganizowana grupa wybiera się z trójmiasta na tegoroczne AS?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co do serwisów audio, jeżeli sprzęt nie na gwarancji to pogadałbym z panem Andrzejem z Sonus Oliva. ostatnio byłem u niego - bardzo sympatyczny gość - ale pewnie Go znacie.

• 3 tygodnie później...
  • 4 lata później...

Jeden sklep audio "się otworzył". To Hi-Fi Ja i Ty przy ul. Słowackiego w Gdańsku.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Radiomarket się zwinął a Hi Fi Ja i Ty ma dość ograniczony asortyment, przynajmniej z tego co można zobaczyć na stronie. Prawda jest taka, że większość kupuje w marketach elektronicznych i chyba takie sklepy mają ciężki żywot.

Radiomarket się zwinął a Hi Fi Ja i Ty ma dość ograniczony asortyment, przynajmniej z tego co można zobaczyć na stronie. Prawda jest taka, że większość kupuje w marketach elektronicznych i chyba takie sklepy mają ciężki żywot.

Witam wiekszosc to znaczy kto?? prawdziwy audiofil w Markecie elektronicznym na czym mialby oko zawiesic ? nie mowiac ze cos tam kupi , no chyba ze baterie do pilota :(:(

Rozmawialem ostatnio z ludzmi z Albatrosu i Top Hifi. Twierdza oni, ze nasz trojmiejski rynek jest dosyc skromny, ze malo ludzi jest bogatych lub po prostu nie przeznacza pieniedzy na "normalny" sprzet. Stad brak nowych sklepow, a w tych co sa, generalnie asortyment jest ograniczony. Kurcze, a ja uwazalem zawsze 3city za jedno z bogatszych i rozwinietych miejsc na mapie PL ;-)

Coś w tym jest. Wystarczy zerknąć na zakładkę Kluby, w innych miastach są spotkania, koledzy się organizują, a my... u nas sen zimowy jak w Winterfell :)

Ja chętnie posłuchałbym zestawu innego forumowicza, z czystej ciekawości, bo tak ogólnie to mało innych zestawów słyszałem. Tym samym zapraszam w swoje skromne progi każdego chętnego z Trójmiasta, który chciałby posłuchać mojego zestawu (jak w "o mnie").

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Rozmawialem ostatnio z ludzmi z Albatrosu i Top Hifi. Twierdza oni, ze nasz trojmiejski rynek jest dosyc skromny, ze malo ludzi jest bogatych lub po prostu nie przeznacza pieniedzy na "normalny" sprzet. Stad brak nowych sklepow, a w tych co sa, generalnie asortyment jest ograniczony. Kurcze, a ja uwazalem zawsze 3city za jedno z bogatszych i rozwinietych miejsc na mapie PL ;-)

Bogatych mamy pod dostatkiem raczej glusi sa ?? badz maja inne hobby jak nurkowanie ,zagle, tenis a zima narty, czy wspinaczka gory :(:( wiekszosc moich znajomych tam lokuje swe zainteresowania a jak sie spotkamy to dziwia sie troche wiec odpowiadam muzyke trzeba kochac od urodzenia :):)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.