Skocz do zawartości
IGNORED

Nasze aukcje na allegro i ebay

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kw202

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Espectro napisał:

Sam Pan tak napisał oraz wielu użytkowników o tym dowodzi iż mam racje. 

Wykorzystuje forum żeby wzbudzić zaufanie, co według mnie jest bardzo nieuczciwe. 

• Administratorzy
Teraz, bopich napisał:

Espekto patronum i po -quatros- ie emoji3322.png

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

🙂 akurat mój nick pochodzi z czegoś innego. 🙂 

Teraz, Kw202 napisał:

Wykorzystuje forum żeby wzbudzić zaufanie, co według mnie jest bardzo nieuczciwe. 

dlatego miał przez długi czas Branża aby innych ostrzegać przed takimi. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

17 minut temu, quatross napisał:

@Espectro

Nie jestem handlarzem. Trochę tego się już u mnie przewaliło na przestrzeni lat. Nie szykanuj mnie. To bezcelowe .

Kiedy numer przesyłki dostanę? 

17 minut temu, Espectro napisał:

Sam Pan tak napisał oraz wielu użytkowników o tym dowodzi iż mam racje. 

Nic nie wytwarzam niczego ani nie zarabiam niczego na tym co sprzedałem (na przestrzeni lat). Może niezręcznie się wyraziłem. 

• Administratorzy
Teraz, quatross napisał:

Nic nie wytwarzam niczego ani nie zarabiam niczego na tym co sprzedałem (na przestrzeni lat). Może niezręcznie się wyraziłem. 

potwierdził Pan tym samym definicję tej grupy. "często sprzedaje"
image.png

14 godzin temu, quatross napisał:

Cyrus zostanie wysłany w regulaminowym czasie tak jak poinformowałem w poprzednich PW

Wszyscy moi kontrahenci są mega zadowoleni z jakości moich "produktów" w przystępnych cenach !

POWIEDZIALEM ZE ZLECĘ W PONIEDZIAŁEK WYSYŁKĘ CYRUS ONE. I zrealizowałem zadanie. Dzisiaj wysyłka została zlecona!

Kurier na pewno jest już zamówiony.

Życzę zdrowia, dzieciak .

zaś co do tego, to jeżeli nastąpiła dziwna akcja i przeciąganie to prosiłbym o nierozprawianie o tym tutaj w temacie a sprawę załatwiać na allegro i tam zgłaszać o takich występkach.

11 minut temu, Espectro napisał:

potwierdził Pan tym samym definicję tej grupy. "często sprzedaje"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Każdemu można przykleić tą łatkę. Jestem szarym kowalskim i nie czerpię korzyści z tego co sprzedałem. 

Czasami sprzedam tylko to co mi jest już niepotrzebne. 

Nie mam zamiaru dalej tłumaczyć się. 

(Żadna ze mnie branża!) .

Ukryta Zawartość

Można wiedzieć jaki Nick na Olx i Allegro ma quatross?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

7 minut temu, MarcinStereo napisał:

Też bym chciał ugułem obejrzeć przedmioty dla jego.

Borze aukcje

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Gość

(Konto usunięte)
7 minut temu, Tajitsu napisał:

Borze aukcje

Opisy i ceny okuratne dla jego, wszelkie konserwacje z zastosowaniem Ansera.

Edytowane przez MarcinStereo
  • Administratorzy
24 minuty temu, Tajitsu napisał:

Można wiedzieć jaki Nick na Olx i Allegro ma quatross?

na profilu miał udostępnione więc dostępne dla każdego z forum.

4 minuty temu, Espectro napisał:

na profilu miał udostępnione więc dostępne dla każdego z forum.

Ok, zaczynam buszować 🥳

8 minut temu, MarcinStereo napisał:

… wszelkie konserwacje z zastosowaniem Ansera.

usuwa wszystkie wirusy i grzyby🙂

7 godzin temu, D4ncer napisał:

arcam-32, quatross napisał o poniedziałku jako dniu zlecenia czy wysłania?

Mial wyslac w poniedziałek, ale trzyma się sztywno regułami u i nie wysyła  🙂

Kupiłem u niego kable. Zależało mi na trzymetrowych. Zapewniał ,że takie są. Jednak miały tylko 2,70. Ale najpiękniejsze jest to, że wysłał je sam do siebie. Podał mi jednak numer przesyłki ,miałem kod odbioru. Życzliwe dusze zlokalizowały paczkę a inne jeszcze odebrały spod Krakowa i wysłały 350 km. dalej.Z uwagi na fatalny kontakt,pełen obrażliwych sformułowań,wolałem sam to załatwić. Zresztą i tak nie odbierał telefonu.Cała historia jest o wiele  jednak obszerniejsza ale nie będę o tym pisał.Teraz czekam na "godną" odpowiedż. Radzę szanownym Kolegom też czekać.Może być ciekawie.

Edytowane przez bonaventura
dopisek

A propos, co sprawia, że stajemy się "handlarzem"? Czy sprzedając 10 par skarpet, wzmacniacz i kolumny, otrzymując podpis "często sprzedaje" stajemy się branżowcami?

To teraz moje konto, już handlarz czy jeszcze świr? 😉 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  - kolumny F302, ampli Magnat MC1, zestaw słuchawkowy, nawet nowe Kruger&Matzy...

Ukryta Zawartość

39 minut temu, bonaventura napisał:

Kupiłem u niego kable. Zależało mi na trzymetrowych. Zapewniał ,że takie są. Jednak miały tylko 2,70. Ale najpiękniejsze jest to, że wysłał je sam do siebie. Podał mi jednak numer przesyłki ,miałem kod odbioru. Życzliwe dusze zlokalizowały paczkę a inne jeszcze odebrały spod Krakowa i wysłały 350 km. dalej.Z uwagi na fatalny kontakt,pełen obrażliwych sformułowań,wolałem sam to załatwić. Zresztą i tak nie odbierał telefonu.Cała historia jest o wiele  jednak obszerniejsza ale nie będę o tym pisał.Teraz czekam na "godną" odpowiedż. Radzę szanownym Kolegom też czekać.Może być ciekawie.

A to trzeba być niezłym fachowcem, wysłać sam do siebie 😄

?👈

3 minuty temu, rafal735r napisał:

To się uśmiałem teraz 😁😁😁

Naim Uniti Star + Dynaudio Emit 50

1 godzinę temu, D4ncer napisał:

(…)

To teraz moje konto, już handlarz czy jeszcze świr? 😉 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  - kolumny F302, ampli Magnat MC1, zestaw słuchawkowy, nawet nowe Kruger&Matzy...

Cześć „Marta” 😉

Godzinę temu, rafal735r napisał:

Wysłać to raz.
Odebrać, rozpakowywać z wypiekami na twarzy i cieszyć się z zawartości to drugie😉

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tajitsu

4 minuty temu, Tajitsu napisał:

Cześć „Marta” 😉

Wysłać to raz.
Odebrać, rozpakowywać z wypiekami na twarzy i cieszyć się z zawartości to drugie😉

Przekażę żonie najserdeczniejsze pozdrowienia! 😄

Gość

(Konto usunięte)
1 godzinę temu, D4ncer napisał:

A propos, co sprawia, że stajemy się "handlarzem"

Moment w którym na pierwszym planie jest robienie pieniążków a później klient.

13 minut temu, bonaventura napisał:

Nie mógł odebrać bo kod miałem ja.Ale adres odbiorcy był jego…

Wiadomo.

Wpis humorystyczno/satyryczny 🙃

28 minut temu, Tajitsu napisał:

Wiadomo.

Wpis humorystyczno/satyryczny 🙃

Tylko ,że ten mój kolega  jest niewidomy i zależało mi odebrać osobiście,żeby sprawdzić. Ten sprzedający wiedział o tym.A postąpił jak postąpił.To serial lecz dalszego ciągu nie będzie.Po prostu bierze mnie obrzydzenie na sam widok jego nicka.Tyle na ten temat bo ciśnienie na noc mi rośnie.

Edytowane przez bonaventura
zmiana
1 godzinę temu, seba3002 napisał:

To dlaczego ta k**wa nie dostała jeszcze bana?

Ja tu nie jestem niczyim adwokatem, ale Tobie kolego chyba też ban się należy.

Rozumiem oburzenie. Jednak są pewne granice i wg mnie Ty je przekroczyłeś.

Sorry, ale tak to widzę.

13 godzin temu, rafal735r napisał:

Może nie dospał i się zerwał nieprzytomny.

15 godzin temu, rafal735r napisał:

Wysłałem lata temu 2x3m QED XT300 na jakiś wygwizdów bodajże pod Warszawą. Po kilku dniach od odbioru przesyłki przez kontrahenta zadzwonił do mnie jakiś dziadek i tylko spytał czy sprzedałem jakieś kable. Po mojej odpowiedzi już nie zadzwonił więcej. Więcej kontaktu z tym człowiekiem nigdy nie miałem. 

Edit:

Tak że ten... (ktoś tu kłamie!) 😉

Edytowane przez quatross
  • Pokaż nowe odpowiedzi