Skocz do zawartości
IGNORED

TAG Mclaren 60i a wtyk banana

Gość numik

Rekomendowane odpowiedzi

Gość numik

(Konto usunięte)

No nie wierzę!

Jakim cudem one tam nie włażą, usunąłem zaślepki gumowe, a tam wystaję takie mały cusie i wtyki w ogóle nie wchodzą, a w instrukcji jak wół stoi, że bfa jest ok, są jakieś różne rozmiary, czy co?

Pomocy bo zwariuję w tym roku z moim audio

https://www.audiostereo.pl/topic/123623-tag-mclaren-60i-a-wtyk-banana/

A może tam wchodzą takie jak do Cyrusa ? A jakie Ty masz te bananki ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość numik

(Konto usunięte)

A może tam wchodzą takie jak do Cyrusa ? A jakie Ty masz te bananki ?

http://s263.photobucket.com/user/petern2010/media/4plugsreducedcompass.jpg.html

kurcze, to możliwe, ale to wygląda przedziwnie. Mam Chord Odyssey 2, przerobiłem jak wiesz kilkadziesiąt wzmaków, z wypo też, przeróżnych, nowych, używanych. Zero stresu.

A tu pod gumowymi ochronkami....są wystające metalowe...jakby zaślepki z kulką na końcu, za cholerę nie wiem czy mogę je podważać, bo strasznie mocno siedzą. Jeśli mam go spylać to wolę sprawnego ;p;p.

Poza tym nawet gdy przykładam chordy, mam wrażenie, że nawet gdybym wyjął te kulki-zaślepki, to obwody są identyczne. Kosmos, miałem Audiolaba 8000s, to jego upgrade podobno.....a nie kumam nic

Gość numik

(Konto usunięte)

Potrzebujesz wtykow BFA jak w Cyrusie czy Linnie lub Talk Electronics.Nie psuj tych gniazd tylko kup odpowiednie bananki.

dzięki, no dobra, a jak pozdejmowałem te gumowe zaślepki (normalny odruch wtedy) to już fatal error?

w sensie...definitywnie zdjąłem ;p;p

dzięki, no dobra, a jak pozdejmowałem te gumowe zaślepki (normalny odruch wtedy) to już fatal error?

w sensie...definitywnie zdjąłem ;p;p

Nie no numik jak walniesz niekiedy tekstem to "leżę i kwiczę". :-D

Do rzeczy: jak to mawiał muda44 - Eagle Cable hollow banana.

Gość numik

(Konto usunięte)

Nie no numik jak walniesz niekiedy tekstem to "leżę i kwiczę". :-D

Do rzeczy: jak to mawiał muda44 - Eagle Cable hollow banana.

z tym nie ma problemu, są też fajne przejściówki na ebay uk, a czuję się idiotycznie, ale wiesz, jak przerabiasz w życiu kilkadziesiąt wzmaków i fakt, się nie ma pojęcia o "bfa", to tak się kończy (double face palm). Ale jest jak jest, ja potrzebuję jednej konkretnej informacji, czy cholerne definitywne usunięcie tych "pianek" ochronnych ma znaczenie i jeśli tak to jakie. Moja ograniczona wiedza wskazywała 1 rozwiązanie - zaślepki ochronne i tyle. Tych brązowych końcówek w terminalach już nie ma :), są śliczne metalowe kuleczki teraz widoczne, które okazały się być pod nimi ;p;p.

b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.