Skocz do zawartości
IGNORED

jaka konsola XBOX one czy PS4?

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, czytaj wszystko co jest do przeczytania, podziwiaj I eksploruj swiat gry. :)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

podziwiaj I eksploruj swiat gry. :)

W tym temacie będzie jeszcze parę gier na PlayStation 4...

GTA VI : )

The Last of Us 2

Czekam niemiłosiernie jeszcze na The Last Guardian...

: )

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

Ja juz ukonczylem. Piekne zakonczenie. Wzruszylem sie na koncu. Nie ma slow by opisac ta gre, zasluguje na 10/10, niemniej wystawiam jej 9+/10 gdyz zabraklo by skali dla TLOU2 kiedy nadejdzie. NG pokazali ze sa oczkiem w glowie Sony! Niech zarabiaja miliony, zasluguja.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

W tym temacie będzie jeszcze parę gier na PlayStation 4...

GTA VI : )

The Last of Us 2

IMO to już następna generacja ;)

A to taki Duke Nukem Forever dla PS4 czyli DNF ;)

Ja w U4 aktualnie wylądowałem na Madagaskarze... gra mnie nie zawodzi, mimo że zagadki banalne. Dbałość o szczegóły jest rewelacyjna - scena gdzie Elen i Nathan siedzą na kanapie i efekty jak poduszki uginają się pod ciężarem ciała w zależności od pozycji :)

To bedzie jeszcze ta generacja.

Przed Toba teraz jazda bez trzymanki. ;)

To bedzie jeszcze ta generacja.

Tak jest takie gry jeszcze na aktualnej generacji...Dobrze gadasz Dawid : )

Będzie jazda bez trzymanki...

A to nie wszystkie gry od PlayStation 4 : )

Ja juz ukonczylem. Piekne zakonczenie. Wzruszylem sie na koncu. Nie ma slow by opisac ta gre, zasluguje na 10/10,

Ja nie zapomnę końcówki Uncharted " pierwsza część " i The Last of Us, oraz...

Metal Gear Solid 4... gra / film. Muzyka, klimat...

Jak skonczyles glowna gre to tak. Teraz mozna kupic w niskiej cenie.

A graliście w dodatek do TLOU - Left Behind? Trzyma klimat i warto zagrać?

Pewnie chodzi Tobie o Ellie, dlaczego się zaraziła...

Tak : ) przelazłem. Obczaisz sobie dlaczego co i jak...

Polecam. No i jak pamiętam będziesz miał troszku radochy... : )

Tu sporo zdjec z gry dla zainteresowanych:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pojawiła się jakas nadzieja w grach. Doom tak sie zastanawiam nad zakupem ktoś gra?. Myślę singla zagrac bo nie lubie strzelanek multi. Miesiąc pogrywania po godzince 2-3 razy w tygodniu powinno starczyc.

chwilowy brak działalności w audio.

To jest tytul glownie nastawiony na multi. Nie moj target, ot strzelanka bez fabuly z duza iloscia krwi.

Choc tu krotka notka osoby ktora juz gra i lubi taki klimaty:

Tony przeciwników, brutalne finishery, klasyczne bronie i design, konstrukcja leveli dająca masę swobody i drzwi otwierane niebieskim/czerwonym/żółtym kluczem. W zasadzie poza stylem graficznym nie ma tutaj nic z dooma3. Tak jakby tamta gra nie istniała i dopiero teraz, bo tysiącu lat, pojawił się sequel dooma 2.

Grafika jest znacznie lepsza niż w becie. Tekstury miejscami są średnie, ale w ruchu gra wygląda świetnie. Krew chlapie po ścianach, przeciwnicy rzucają fireballami, a gra nie traci na płynności ani na sekundę.

Polecam

a co takiego w tym jest ? wygląda mizernie.

Choc tu krotka notka osoby ktora juz gra i lubi taki klimaty:

opis zachęca.. powrót do dawnych czasów..

Żeby przekonać się jak słabe są konsole wystarczy zobaczyć ostatniego Dooma. Jakość grafiki na konsolach wygląda bardzo słabo.

bardzo słabo może nie ale różnica jest zauważalna gołym okiem i to na skompresowanym filmie.

Ech blacharze, blacharze... Widzieli Wy o czym powinien być wątek? Może przypomnę: "jaka konsola XBOX one czy PS4?".

Widzę, że teraz taka moda na ocenianie wszystkiego przez pryzmat filmików z YT. Nawet sprzęt audio co niektórzy giganci tak oceniają.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Żeby przekonać się jak słabe są konsole wystarczy zobaczyć ostatniego Dooma. Jakość grafiki na konsolach wygląda bardzo słabo.

Czyzby. Wszystko gameplay + scenki przerywnikowe w real time.

7MSnl5N.png

-SmLFMw.png

QUhMq61.png

lFNk2cR.png

675AU48.png

2iTLraq.png

p7tZiHH.png

JrawPJj.png

QjHEqVF.png

tSKvgo_.png

xcFm_6z.png

-x1tP8K.png

DeU05P2.png

m673rRM.png

QdjtaMU.png

---

Teraz zas skoncz opowiadac bajki wyssane z palca. Zagraj, bo takiej grafiki nie mowiac juz o samej grze na PC dlugo nie bedzie. Coz, Sony ma najleszpe studia developerskie i to jest fakt.

Ps. Pokaz mi taka grafike z PC o wartosci 1400zl. ghe ghe. Nie bede pograzal jeszcze bardziej rynku PC, bo szkoda mi naiwnych ktorzy wydali na PC ponad 3K, a o czyms takim moga pomarzyc.

Sony ma najleszpe studia developerskie i to jest fakt.

Amen : )

Zaczynam rozdział...14 Dołączcie do mnie w raju : )

Jeżeli tak wygląda Uncharted 4, to ciekawe jak będzie wyglądać ich flagowy tytuł The Last of Us 2

Już teraz konkurencja zbiera szczenę z podłogi... Xbox One / Pecety

No i nie zapominajmy że nie tylko grafika najważniejsza... klimat, muzyka.

Dla mnie klimat to ma Wiedźmin ;-P

Mój brat przelazł całą grę. Czasami przychodziłem zobaczyć jak przełazi Wiedźmina.

Wciągnęło go tak, że przez bardzo długi czas nie widział innej gry.

Pewnie za jakiś czas znowu zagra w Wiedźmina. Bo gra naprawdę znakomita

Ja juz przeszedlem i niestety sprzedalem U4.

Wiedzmin spoko. Ciagle nie moge sie zabrac za ta gre. Chyba mam ukonczone 15%. ;)

Uncharted 4 tez ma klimat. Przed Toba fajne rozdzialy.

Czyzby. Wszystko gameplay + scenki przerywnikowe w real time.

7MSnl5N.png

-SmLFMw.png

QUhMq61.png

lFNk2cR.png

675AU48.png

2iTLraq.png

p7tZiHH.png

JrawPJj.png

QjHEqVF.png

tSKvgo_.png

xcFm_6z.png

-x1tP8K.png

DeU05P2.png

m673rRM.png

QdjtaMU.png

---

Teraz zas skoncz opowiadac bajki wyssane z palca. Zagraj, bo takiej grafiki nie mowiac juz o samej grze na PC dlugo nie bedzie. Coz, Sony ma najleszpe studia developerskie i to jest fakt.

Ps. Pokaz mi taka grafike z PC o wartosci 1400zl. ghe ghe. Nie bede pograzal jeszcze bardziej rynku PC, bo szkoda mi naiwnych ktorzy wydali na PC ponad 3K, a o czyms takim moga pomarzyc.

To jest nowy doom? Czy znowu jedno i to samo. Panowie do przodu idziemy. Ja wiel ze na konsolach to dopiero w nastepnej generacji ale teraz mamy kolejna nowość doom. Juz niedlugo nastepne z nastepnymi ulepszeniami graficznymi. Do przodu do przodu. I ten problem często wykusza posiadanie PC.

Hahahaha.

Co mnie interesuje multiplatformowy doom.. Na pewno nie pokaze na co stac PS4. W dodatku nie robi zadnego wrazenia, to juz multiplatformowy Battlefield 1 robi wieksze. Za tydzien prezentacja GT Sport. Pogadamy. :)

Nieno pewnie ze Cię nie interesuje.

Nie spełnia jedynego warunku. Nie jest na wyłączność. Ja trochę inaczej do gier podchodzę. Interesuje mnie tytuł.

Bardziej mnie niepokoi rynek gier szczególnie na PC. Mamy juz prawie monopol i przez takie steamy i inne nawet używek nie ma. To powoduje stopniowy wzrost cen. Jeszcze dodatmowo denuvo i w przyszłości jakieś zmiany w stram itd gdzie tylko jedna osoba uruchomi jeden kod do gry i dostaniemy monopol. A to nie wróży nic dobrego rynkowi gier.

Może nawet gracze przejdą na konsole ale nowe pokolenia pomina juz PC i w przyszłości na konsolach beda grac. Ale wtedy caly biznes komputerowy polegnie.

To jest ciekawa sprawa i śledzę tematykę.

Piekne zakonczenie. Wzruszylem sie na koncu. Nie ma slow by opisac ta gre, zasluguje na 10/10

Najpiękniejsze zakończenie jakie można zobaczyć w grach.

Arcydzieło to mało powiedziane. Nie ma słów by to opisać.To trzeba przeżyć.

Pamiętam jak zaczynałem pierwszą przygodę z Nathanem...jakieś dziesięć lat temu : )

Moja ocena... 10+ / 10

NG pokazali ze sa oczkiem w glowie Sony! Niech zarabiaja miliony, zasluguja.

Pokazali po ostatnim rozdziale że PlayStation jest... " Dawid : ) wie o co chodzi " ( Crash Bandicoot + PlayStaton )

Zasługują... niech zarabiają miliony.

Nieno pewnie ze Cię nie interesuje.

Nie spełnia jedynego warunku. Nie jest na wyłączność. Ja trochę inaczej do gier podchodzę. Interesuje mnie tytuł.

Bardziej mnie niepokoi rynek gier szczególnie na PC. Mamy juz prawie monopol i przez takie steamy i inne nawet używek nie ma. To powoduje stopniowy wzrost cen. Jeszcze dodatmowo denuvo i w przyszłości jakieś zmiany w stram itd gdzie tylko jedna osoba uruchomi jeden kod do gry i dostaniemy monopol. A to nie wróży nic dobrego rynkowi gier.

Może nawet gracze przejdą na konsole ale nowe pokolenia pomina juz PC i w przyszłości na konsolach beda grac. Ale wtedy caly biznes komputerowy polegnie.

Nie prawa, swietnie sie do dzis bawie w BF4 (multiplayer na hardcore jest w porzadku). Nba 2K16/Fifa 16/NHL 16 rowniez swietne gry. Tak jak Project Cars czy Dirt Rally - wysmienite pod kierownice.

Takze potrafie tez docenic gry multiplatformowe, choc malo ktora gra potrafi wykorzystac konsole pod wzgledem grafiki jak gry ekskluzywne, to chyba oczywiste ze jak sie ma zespol ktory robi gre pod jedna platforme to wyjdzie - choc nie zawsze - zalezy jeszcze od zespolu i ich wykwalifikowania, wiedzy, doswiadczenia - gra bardziej dopieszczona. Niz, jak zespol dzieli sie na jeszcze osobne 2 lub 3 grupy by dostosowac gre pod kazda wersje.

Zajebista gra nie musi miec mega grafiki...

Grafika to tylko dodatek. Zapomialo sie koledzy jak czas marnowaliscie w młodosci na grach gdzie "grafika" to bylo nieznane pojecie :) ?

Bo ja nie.

I moze dlatego mam troche to w d... i jestem w lepszej syt. bo nie oceniam zabawy przez pryzmat jakości bebechów czy mocy obliczeniowej. Tak to sie robilo w podstawówce :P

Białe PS 4 zanabylem :P

Jeszcze nie odpalane bo czekam na bialy TV by od razu kpl byl.

W sumie to gadżet ale co mi tam...moze kiedys pogram jak sie czas na to znajdzie :P

Jeżeli tak wygląda Uncharted 4, to ciekawe jak będzie wyglądać ich flagowy tytuł The Last of Us 2

nie spodziewaj się niczego lepszego, poziom będzie tak samo dobry. Z resztą nawet po tych SCR widać że musiki trochę przyciąć na krawędziach a na tym jest największy zysk wydajnościowy przy ogólnej scenie, w dodatku nie widzę żadnych "efektów", chciałbym zobaczyć jakaś ostrą zadymę. Niektóre sceny są naprawdę bardzo ładne a niektóre odczuwalnie gorsze jakościowo (zapewne rzekomy rendering filmów w locie).

Gdybym miał czas i chęci na pewno bym zagrał, nawet gdybym musiał kupić konsole.

BTW: to co teraz psychotropy ? świat się zmienił :P

Pewnie za jakiś czas znowu zagra w Wiedźmina. Bo gra naprawdę znakomita

same gameplay jest przeciętny i powtarzalny do znudzenia, jedyny ratunek to fabuła, gra jest spoko ale nie rozumie tego wszem i wobec zachwytu.

to wszystko jest znacznie bardziej skomplikowane, pamiętaj że mimo wszystko komputer to przede wszystkim praca, potem zabawa i nie ten biznes nie jest zagrożony ale się zmieni i to drastycznie. Jeśli rynek zdominują konsole w tym jedna.. to współczuje wszystkim graczom.

Najpiękniejsze zakończenie jakie można zobaczyć w grach.

już koniec ? w na FF potrzebowałem kilka tygodni a na końcu raczyłem jak świnia... ale kiedy to było..
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.