Skocz do zawartości
IGNORED

jaka konsola XBOX one czy PS4?

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Obserwuje tutaj duży atak na produkty do grania m$.

Więc warto wspomniec ze sony jest bankrutem i segment gier jest jednym z nielicznych jak na razie zarabiajacych działów. Banki go utrzymują więc jest ok ale jak by nastała jakaś recesja albo przy okazji reset to może nie przeżyć tego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Także xnbox niech sobie działa. Niech produkują gry. I wypuszczaja je na PC:-)

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Obserwuje tutaj duży atak na produkty do grania m$.

A czego się spodziewałeś ?

Niech produkują gry.

Ukryta Zawartość

: )

I wypuszczaja je na PC:-)

I tyle zostało z Microsyfu, albo raczej Microchłamu : )

Szkoda. Bo nawet fajnie im wyszła ta nowa konsola Xbox One Slim.

Tylko gier jakoś ni ma : )

Ale nic się nie stało... jeszcze są pecety : )

Ukryta Zawartość

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

To nie atak, to fakty.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Polecam zobaczyc lub sciagnac:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Polecam zobaczyc lub sciagnac

Momentami GT Sport wygląda jakbyśmy oglądali wyścig aut sportowych w telewizji.

Ciekawe kiedy będzie Gran Turismo 7...bo jakoś nie interesuje mnie GT Sport przez internety.

Ukryta Zawartość

Przejrzałem na szybko tytuły i trochę zawiedziony jestem mało ambitnych gier. Szczególnie RPG. Paroma tytułami się zainteresuje.

Doom - już usunięty po 5 mijach zmie znudzil... Nie mam juz cierpliwości do takich gier.

Teraz pogrywam w dodatek 1 do wiedzmina 3 serce z kamienia. Przy najnowszym patchu chodzi i wyglada to na prawdę dobrze. I gra sie przyjemnie. Także tutaj pozytyw. Tylko szkoda ze tak mało takich gier.

Ukryta Zawartość

Zly wybor :P

A ja jutro kupuje nvidie shield tv i zjem Wasze konsole na sniadanie :)))

Bardziej bym sie martwil grami jak sprzętem. Ambitnych produkcji coraz mniej. Konsole zabiły większość.

To nie brak ambitnych gier tylko się starzejesz antymalkontent , gry są coraz bardziej skomplikowane coraz bardziej rozbudowane,choć niektóre tytuły sprzed lat ciężko pobić.

Swiat gier zszedl na psy, juz im sie pomysly koncza ..... nie ma sie czym zainteresowac .... Pozostaja im jedynie remastery udanych tytulow.

Ten sam tomb rider, fify, nba i inne pierdoly ....

To nie brak ambitnych gier tylko się starzejesz antymalkontent , gry są coraz bardziej skomplikowane coraz bardziej rozbudowane,choć niektóre tytuły sprzed lat ciężko pobić.

To pewnie też racja.

Dlatego spora część gier już się nie nadaje. Nie ten wiek.

Swiat gier zszedl na psy, juz im sie pomysly koncza ..... nie ma sie czym zainteresowac .... Pozostaja im jedynie remastery udanych tytulow.

Ten sam tomb rider, fify, nba i inne pierdoly ....

Eeee, zdecydowanie nie po tym co dalem powyzej. Choc wszystkie to EX Sony. Kupujac PS4 masz w co grac przez najblizsze 2-3 lata.

-------

Zreszta podsumowujac konferencje E3 na PC.

Wpis jednego z uzytkownikow innego forum.

85f9ffe7f47d8954d47bd21caa0cb331.png

Standardy rasowe.

66cfbce6243ff0ecbc779882eaa615cb.jpg

W potrzebie potrzebującym.

b277b88c98a7502d46ce788e38198763.jpg

Gejming Gerl Krystyna.

72ede1b1735bee6e50a31a2c0b052c87.jpg

Fap, fap.

b330172efb045d5de817689784bfd20b.jpg

Gejming gerl Krystyna ogrywa exa.

fbeaaf6a5e8acb3e551cff013c4bd9de.png

Wyniki po skończonym meczu gejming gerl Krystyny.

ed3c0cb8ad92b1241ab444c9e531f5c5.png

Będzie wpie**ol, pesanty pełne majty.

a7714464d2389003bb37d57d22436a91.jpg

Pierwsi goście, Adam Boyes, Martin Freeman i Góra (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ).

f37f42967babe397161bb37c1a86c6a2.jpg

Pierwszy ex, Upośledzeni z Wojny III: 40.000 Wojennych Młotów

4d787ebe154fd1dd74c3e5d08da8e419.png

Światowa Premiera.

93ce2678dcc5bfd945df8353ff51d839.jpg

Real Time Gameplay Confirmed.

c9245e937f3264dc19f24f881408b8bd.jpg

Tlen sprzedawany osobno.

acbbdc2137fa37f4074acf531bc3834d.jpg

Cybermoc.

083030ce266f6ebd23a4fce82df5276d.jpg

Kolejny ex, kolejne oranie.

317004d240e70da7a6d61a35036b05fa.png

Na ten rok, nie co klapy 2020 i kasacja.

28d15c98af2265e4f9fbc9b20cc9670d.png

Avek dla fanów.

052e758c36fca30d8d2e09c2fccd2db1.png

Rudy.

b69242d9b299d9841ed3e61e4dd52165.jpg

Twórca Łamaczy Prawa, Bóg xBotów, Polak Patryjota, Klif Blesziniski.

3c84965a08da08638d5c36169378b4f0.png

To dzięki niej konsole wstrzymują rozwój grafiki.

cf6f251c2307d2a09d2867aa6981a48c.png

Teraftofy.

b71f18c9e557761318997c4e00568295.png

Entarej pissi in bakap.

f29f8a304291cebc4f5369dac2dd29f8.png

!

626ad532f55dd71473ed3aa755bb7606.png

NSFW

Dalej nie dam rady, jestem zaorany.

LOL

Ukryta Zawartość

Panie sluchaj. Ps4 mam, ale to raczej juz moja ostatnia konsola ze stajni sony ... Podnosza fpsy oraz polepszaja grafe dzieki podzespolom i tylko tyle.

Ja oczekuje nowych rodzajow gier, nowej tematyki ( i nie pisze tu o VR, bo nie kazdemu to podejdzie) Swiat gier stoi w miejscu .... wszystko powtarzalne.

Szczerze to wolalem czasy Mario 64, Turoka i Residenta Evil 1. Przeskok 2D -> 3D to byl postep , a teraz ?????

Mnie grafika na poziomie ps4 starcza w zupelnosci, po cholere wydawac 2k zeby zobaczyc wiecej cieni pod oczami Geralta oraz usprawniona mimike twarzy ...

To wszystko staje sie nudne , a moze to ja sie starzeje ?

Czekalem na wieska 3 i swietnie sie przy nim bawie ....czekam na finala i mam nadzieje ze mnie wciagnie .... reszta gier to polprodukty ....

Panie jak Pan to rozgranicza? Co to sa polprodukty?

Jakie to gry sa nudne z tego:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Grales w Uncharted 4?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W U4 nie gralem, to znaczy przeszedlem na Twichu i stwierdzilem , ze zakup nie ma sensu.

Polproduktem nazywam gre, ktora zajmuje malo godzin (10-20). Czasem warto przysiasc do dobrego remastera jak tracic czas na "szybkie gierki"

Pamietam jak zakupilem Tomb raidera na ps4, moja druga gra po killzone, ktora strzelila jak z bata, nim sie obejzalem to juz sie skonczyla ....

Nie bede sie odnosil do kazdej gry przedstawionej przez Ciebie, bo to nie o to chodzi. Poza tym jak sie ukaza to bedzie mozna cos wiecej o nich powiedziec.

Zeby bylo jasne, nie odbierz tego jako atak personalny bo nie mam takiego celu ale zauwazylem, ze zakochany jestes w ps4 :))

Wszystko co napisalem, przedstawia moja aktualna wizje swiata gier ... jesli ktos sie poczul urazony to sorki :))

Nie jestem zakochany w PS4, po prostu wg. mnie nie ma lepszej platformy do gier niz PS4. ;)

U4 warto przejsc osobiscie, to cos wiecej niz ogladania tego w marnej jakosci na twichu. Wierz mi.

Dla mnie krotkie gry to sa gry do 6-7H. Nie nastawial bym sie na wiecej niz max 15H przy produkcjach gier akcji, przygodowych itd. Gdyz te gry srednio zajmuja miedzy 10-15H na ukonczenie. Jesli chcesz gre zatrzymac prosze bardzo, chcesz sprzedac, rowniez wolna wola, nie stracisz wiecej niz 10% wartosci gry. Wiem, bo tak zrobilem z Uncharted 4.

Sa tez jeszcze krotkie gry, do ktorych sie zawsze powraca jak np. Journey, Resogun czy Flower. To sa gry ktore trzeba ograc, w dodatku sa tanie.

Mysle ze problem jest taki iz swiat za bardzo poszedl w strone multiplayer. Ja uwazam ze tez powinny byc gry bez tego trybu rozgrywki, i wcale nie powinno traktowac sie ich jako polproduktu czy obnizac za to ocene. Kwestia wydanej gotowki na produkt.

Mysle ze dla Ciebie rozwiazaniem jest kupno uzywanych takich gier lub po prostu kupno nowej gry, przejsciu jej i sprzedanie dalej.

Ta Twoja wizja nie bedzie nigdy spelniona gdyz gry ponad 20H to tylko i wylacznie RPG/gry wyscigowe/gry sportowe. ;)

Ja oczekuje nowych rodzajow gier, nowej tematyki

Dobrze gada Kwasior : )

I niech się wezmą tyż : ) za fizykę w grach, bo tak chcę...

na GTA VI : )

Uncharted 4 zalicza się do tych " nowych " rodzajów gier.

Panie sluchaj. Ps4 mam, ale to raczej juz moja ostatnia konsola ze stajni sony ... Podnosza fpsy oraz polepszaja grafe dzieki podzespolom i tylko tyle.

Ja oczekuje nowych rodzajow gier, nowej tematyki ( i nie pisze tu o VR, bo nie kazdemu to podejdzie) Swiat gier stoi w miejscu .... wszystko powtarzalne.

Szczerze to wolalem czasy Mario 64, Turoka i Residenta Evil 1. Przeskok 2D -> 3D to byl postep , a teraz ?????

Mnie grafika na poziomie ps4 starcza w zupelnosci, po cholere wydawac 2k zeby zobaczyc wiecej cieni pod oczami Geralta oraz usprawniona mimike twarzy ...

To wszystko staje sie nudne , a moze to ja sie starzeje ?

Czekalem na wieska 3 i swietnie sie przy nim bawie ....czekam na finala i mam nadzieje ze mnie wciagnie .... reszta gier to polprodukty ....

Kwasior teraz to pojechaĺeś...Bloodborne i Dark Souls nazwać półproduktami...?

Proponuję abyś się sprawdził na tych dwóch produkcjach....wesiek przy tym to niedzielne spanko....mówię o stopniu trudności...ale niestety trzeba lubić takie klimaty...nie dla każdego styl i trudność...

A co do braku dobrych produkcji to wydaje mi się że to jest tak samo jak w filmach...poprostu już wszystko widzieliśmy i dużo wydzieliśmy i jesteśmy coraz bardziej zmanierowani i trudniej nas zaskoczyć....

Panie DavidM widzę że masz spory problem na tle PC. Jakaś zła trauma czy co ? A może jesteś benficjentem Sony ? Twoje wpisy dla mnie brzmią trochę jak reklama konsoli oczywiście Sony. Tak sobie patrze trochę na ten Uncharted 4 i faktycznie wciagająca gierka, ale na litośc boską kto zdrowy na umyśle kupuje konsole dla jakiejś pieprzonej gry ? Fakt ładna ale to nie next gen., bo to widziałem już jakiś czas temu. Poza tym cokolwiek ktokolwiek będzie zachwalał w konsoli, dla mnie każda odpada w przedbiegach ze względu na małą funkcjonalność i tego cholernego pada. Kiedyś nawet chciałem kupić PS3 ale po 2 miesiącach obcowania i zmuszania się zrezygnowałem. Po prostu pad jest dla mnie ułomny w gry w które najczęściej gram czyli FPP. Jak ktoś jak Ty lubi święty spokój z wymianami sprzętu co 2 lata, to kupuje właśnie taki klocek który przez 5 czy więcej lat stoi w miejscu i hamuje rozwój innych platform bo takie jest lobby i kasa dla niego najcenniejsza. Ja jestem z tych co lubią mieć po lewicy klawiaturę i po prawicy mysz bez AIMów i innych wydziwów a 3 razy szybsza i precyzyjniejszą od pada. W przeciwieństwie do Ciebie potrafię przejść chłodno obok perspektywy że Uncharted 4 i innych EXów nie będzie na PC. Zapewniam Cię że na PC jest równie dużo i równie dobrych gier co na konsolki. Prosze mi tu tylko też nie wyjeżdżać o wygodnej pozycji na kanapie i padzie w ręce oraz 55 calowym TV, bo każdy ma stanowisko jakie sobie urządzi. Ja na mniejszym monitorze bo "tylko" 27" mam obraz dokładniejszy niż jakieś TVki a proporcje prawie tak jak w kinie. Gdy miałem na testy playstation aby mieć takie proporcje obrazu musiałem siedzieć 1,5m od TV gdzie piksle sa gorszej jakości niż na monitorze. Gdy usiadłem wygodnie na kanapie obraz był mały w porównaniu tego co widzę na moim zaznaczam wygodnym stanowisku komputerowym. Także Panie drogi cokolwiek byś tu nie gadał niektórych nie przekonasz jakimiś marnymi kilkoma tytułami gier na zakup ułomnego pada i reszty dołączonej do tego. Pozdrawiam i życze miłych nocy spędzonych w gamingowych uniesieniach ;)

Panie DavidM widzę że masz spory problem na tle PC. Jakaś zła trauma czy co ? A może jesteś benficjentem Sony ? Twoje wpisy dla mnie brzmią trochę jak reklama konsoli oczywiście Sony. Tak sobie patrze trochę na ten Uncharted 4 i faktycznie wciagająca gierka, ale na litośc boską kto zdrowy na umyśle kupuje konsole dla jakiejś pieprzonej gry ? Fakt ładna ale to nie next gen., bo to widziałem już jakiś czas temu. Poza tym cokolwiek ktokolwiek będzie zachwalał w konsoli, dla mnie każda odpada w przedbiegach ze względu na małą funkcjonalność i tego cholernego pada. Kiedyś nawet chciałem kupić PS3 ale po 2 miesiącach obcowania i zmuszania się zrezygnowałem. Po prostu pad jest dla mnie ułomny w gry w które najczęściej gram czyli FPP. Jak ktoś jak Ty lubi święty spokój z wymianami sprzętu co 2 lata, to kupuje właśnie taki klocek który przez 5 czy więcej lat stoi w miejscu i hamuje rozwój innych platform bo takie jest lobby i kasa dla niego najcenniejsza. Ja jestem z tych co lubią mieć po lewicy klawiaturę i po prawicy mysz bez AIMów i innych wydziwów a 3 razy szybsza i precyzyjniejszą od pada. W przeciwieństwie do Ciebie potrafię przejść chłodno obok perspektywy że Uncharted 4 i innych EXów nie będzie na PC. Zapewniam Cię że na PC jest równie dużo i równie dobrych gier co na konsolki. Prosze mi tu tylko też nie wyjeżdżać o wygodnej pozycji na kanapie i padzie w ręce oraz 55 calowym TV, bo każdy ma stanowisko jakie sobie urządzi. Ja na mniejszym monitorze bo "tylko" 27" mam obraz dokładniejszy niż jakieś TVki a proporcje prawie tak jak w kinie. Gdy miałem na testy playstation aby mieć takie proporcje obrazu musiałem siedzieć 1,5m od TV gdzie piksle sa gorszej jakości niż na monitorze. Gdy usiadłem wygodnie na kanapie obraz był mały w porównaniu tego co widzę na moim zaznaczam wygodnym stanowisku komputerowym. Także Panie drogi cokolwiek byś tu nie gadał niektórych nie przekonasz jakimiś marnymi kilkoma tytułami gier na zakup ułomnego pada i reszty dołączonej do tego. Pozdrawiam i życze miłych nocy spędzonych w gamingowych uniesieniach ;)

A kto tu mówi o 55 calach ;) ..... toż to mikro wymiar... :))))) ;))))

A tak już poważniej. ... to nikt mnie nie przekona że oglądanie czegoś z bliska na mniejszym calarzu daje takie same odczucia i fun jak wielki calarz i oglądanie z większej odległości. ... ... i nie chodzi o wygodę ale o efekt... piszę tu o swoich odczuciach .....

....kiedyś grałem na 32"...następnie na 50" później 65" i teraz już na takim rozmiarze że powiedziałem "stop" większego nie chcę... te same gry smakują zupełnie inaczej...wszystko zależy od cali i oczywiście od jakości tego co widzimy...żeby nie było że tylko calarz mnie interesi...

..... pozdrowienia dla Konsolowców vs Pecetowców..... :)

Od pracy czy przegladaniu srodowiska zwanego "internet" to mam komputer - glownie iMac, ew. laptop na Windowsie.

Od gier mam PS4 w polaczeniu z Logitech'em G29 i padem (dzieki Bogu nie musze sie katowac na klawiaturze + myszce). Mam tam najlepsze gry, w najlepszej grafice, cos o czym mozesz pomarzyc na PC. To jest fakt, nie wymysl.

Mysle ze na wiecej, nie musze sie wysilac.

Pozdrawiam! :)

Heheh :D

Kiedys tez gralem na komputerze - byly to czasy P166MMX I Voodoo graphics. Wczesniej C64 i Amiga. Niemniej od czasu pojawienia sie PS2 do gier uzywam konsol. ;)

A ja do wszystkiego mam całkiem mocnego peceta z całkiem mocną grafiką. Na Macimtoshe nie mogę już patrzeć bo spędzam z nimi po osiem godzin dziennie. Po co mi jakiś słaby pecet + konsola jeśli mogę mieć mocniejszy sprzęt od konsoli i lepsze gry + dobra moc obliczeniową i nie muszę się kopać z jakimś mało precyzyjnym i powolnym kontrolerem. Do fify to może jako tak tylko że ja nie cierpię żdnych sportowych gier a na wyścigach tylko testuję sobie jak wygląda grafika.

Jak mozesz miec fajne gry jak nie masz na PC topowych developerow. Zreszta Twoje ostatnie zdanie mysle ze idealnie Cie opisalo. ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.